Ние имаме много близък роднина от страната на мъжа ми - педиатър. Тя също отдавна ми казва да захранвам. Знам че му мисли само доброто и наистина смята, че така е най-добре,но... Малко ми падна в очите (иначе е страхотен човек). Приемала съм всичките й съвети без да се съмнявам, но по този въпрос съм на различно мнение. Смятам да послушам педиатърката, която го следи и на която също вярвам. Тя всеки път ми казва - "Много е малък за захранване. До следващата консултация само мляко". И другия месец пак 
ползвам медицински шампоан фитовал май беше на Кърка, но не съм особено доволна поне за сега.
,но аз си пийвам и по едно кафе 
Едно време какво са ни правили пък сме станали хора
Като са нямали АМ са давали краве мляко на кърмачетата.

Аз лично с тази лежаща бременност,сега наваксвам с разходките-вчера 4 часа с беба навън(даже се кърмихме в градинката)
А за хипермаркетите бацилите съм съгласна,че ги има,но особено в София са навсякъде,дори и в асансьора,така че аз не си вкарвам излишни негативни мисли и страхове,пък и съм спокойна,че кърмя ,......ноооо всеки си решава сам за себе си:peace:
,после се захранихме с триста зора чаааак около7-8 месец 

Скара ми се ,че съм я навлякла и меше права де,а за ваксините се разбрахме в средата на месеца да се видим,та да я прегледа обстойно и да решим.Мисля да я помоля да сложим само едната,а след няколко дни другата.Също така ми каза,че хъркането може и да е от това,че и е топло и лигавицата набъбва.Отказа ми направление за кръв за рахита,а има ли право изобщо да го прави?
Каза ми да не си сравнявам децата и че не било задължително и двете да имат рахит
,а аз просто искам да съм спокойна

преди бременността ми идваше с 26дневен интервал .ОХ , въпросите са повече от един ама
,имам записан час за доктор но за 24 февруари и ще ми е от полза да споделите как е при вас .
, ако е удобно да помоля и нас а ни сложиш в заглавната страница. Детето ми се казва Боряна, родена е на 27.10.2013 г. - 2900 гр, 48 см. Благодаря предварително!
Относно заглавието страхотно си го измислила.Препоръчани теми