Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли в Англия мехлем-ихтиол или нещо подобно?
Какви са хранителните предложения в детската градина в Англия?
Как да се справя с цирей на дете в Англия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли в Англия мехлем-ихтиол или нещо подобно?
-
Какви са хранителните предложения в детската градина в Англия?
-
Как да се справя с цирей на дете в Англия?
-
Какви са хранителните предложения в училищата в Англия?
-
Какви са обичаите за коледните празници в Англия?
Тя не харесва и косата ми, понеже никой не си пуска косата дълга като моята. Или пък как се обличам, понеже нося тесни дрехи в ярки цветове, вместо торбести черни тениски, както е "общоприето". Много я мразя тази дума. Аз харесвам това "прекалено" разбиране за фън, на мнение съм, че всеки трябва да бъде свободен да си прави каквото реши, стига да не наручава закона и да не наранява някого, който не желае да бъде наранен. Оттам нататък нито аз съм човека, който да им казва какво да правят, нито обществото.
😭
. С големия най-вероятно ще се занимават един или два пъти в седмицата екстра, за да напредне с езика. Малкия тръгва на детска градина към училището. Сега с новите промени не съм сигурна дали имат право веднага на ЛЛ след като пристигнете, дано някой запознат с нововъведенията да се разпише. Но със сигурност здравата карта ще ви свърши работа на първо време.