Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли в Англия мехлем-ихтиол или нещо подобно?
Какви са хранителните предложения в детската градина в Англия?
Как да се справя с цирей на дете в Англия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли в Англия мехлем-ихтиол или нещо подобно?
-
Какви са хранителните предложения в детската градина в Англия?
-
Как да се справя с цирей на дете в Англия?
-
Какви са хранителните предложения в училищата в Англия?
-
Какви са обичаите за коледните празници в Англия?
Щерката като направи 5 годинки намерих работа 3 дни в седмицата по 8 часа, чайлдмайндер я водеше и прибираше от училище. Така си продължаваме и до ден днешен. Само където от тогава два пъти си смених работодателя и вече повече часове дъщерята е при жената. Но пък се договорихме с нея и вече не й плащам твърда сума на месец, а само за часовете, за които я ползвам. Мъжът ми когато е в къщи той я води и прибира. Иначе горкото в 7 сутринта излиза с мен и се прибира към 6 вечерта. Когато има гимнастика и плуване се получава, че се прибираме след 7. Изключително дълъг и натоварващ ден за едно дете. 
Моите колежки са всичките с по две деца и всички имат детегледачки които прибират хлапетата от училище и се занимават с тях, докато родителите са на работа. Мисля,че и преди съм споменавала - една от причините да избера училището, в което са синовете ми е фактът че имат след училищни занимания до 4.30 за малкия и 5.10 за големия, като децата могат да останат в училището до 6ч. През ваканциите има занималня/лятно училище(ако не съм си взела отпуска). От 11 годишна възраст е разрешено детето да ходи и да се прибира само от училище.
В нашето училище свършват на 24-ти юли и почват на 5ти септември