Великобритания - тема 49 Коледно - Новогодишна

• 46 440
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Лондон
Газов бойлер за подово отопление... Няма такава мъка, откакто сме тук, 5 години, все има проблеми, и сега пак се скапа, като за пръв път се включи някаква аларма към бойлера, посред нощ... Малко били специалистите, които рабират от тези бойлери, и затова евентуално утре ще дойде, че е много заети... Бесна съм наистина и не знам какво може да се направи, току що вдигнаха наема и сметките са по-високи, както писах преди...

# 646
Зависи колко са ви разбрани хазяите ...... Има ли шанс да сменят бойлера с по- добър модел?  Да останеш без топла вода е много гадно ( студа по- лесно ще го преживея), съчувствам ти.

# 647
момичета,да ви питам тук,къде мога да намеря овесени или пшеничени трици,и под какво име.Благодаря ви много. smile3525

# 648
# 649
Благодаря,ти много за бързия отговор  bouquet

# 650
Благодаря,ти много за бързия отговор  bouquet

Няма проблем  Hug

# 651
Здравейте!
Ние наскоро се преместихме във Farnborough, Hampshire.
Търсим си компания, ако има някой наблизо, моля пишете!
Приятен уикенд Simple Smile
Здравей, maleean! Аз също живея във Farnborough от 3 години. Ще ми бъде приятно да се запознаем и да пием кафенце някой ден. Имам две момичета на 5 и на 2 годинки.

# 652
Тинти, чудесно! Сега ще пиша на лични Simple Smile

# 653
  • London
Tzvetak защо не погледнете за нова квартира. Ти така и пътуваш заради училището на малката. Преместете се по-близо. Ето ти и причина. Това му е хубавото като си под наем. Можеш лесно да се преместиш.
Струват ли си ядовете за кефа на ландлорда?

# 654
  • Лондон
Golden, Bean, мерси за подкрепата... Докато пишех тук онази вечер, се ядосах още повече и написах и майл на агенцията, някаква девойка взела, че го прочела и майсторът дойде в 9 вечерта... Нещо малко беше, но ей така сме от началото, станахме и ние експерти, вдигаме налягане, обезвъздушаваме ooooh!
Сега бабата, която е пенсионирана адвокатка и надприказване  с нея не става, ще вика 4 фирми да й правят оферти за ново парно и може би това ще ни принуди да се преместим, ако ще изтърбушват апартамента...
Иначе колкото повече ходим към Putney, толкова по-малко ни се живее там, скъпо, шумно и пренаселено ... Тук сме като на курорт сравнено с там... Ще видим, само дето нерви се хабят в изобилие

Хубав уикенд на всички

# 655
Мизерен ми е точно 'стандарта', мисленето..не сумата..

Аз пък не мога да разбера за какво й е на държавата толкова много смучеща паплач, че и ги стимулират, вместо да ги накарат да се размърдат?! То вярно, че за управниците е хубаво народът да е прост, ама чак пък толкова... Нали все някой трябва да го храни тоз народ. Щото ще дойде момент, в който няма да има откъде да им се изплащат тези хиляди на месец и да се роят тъпаци като хлебарки и какво правим? Кой ще ги храни тогава? Ние, които работим?

Не искам да обиждам никого, но тези, които са на помощи, са под всякаква критика.  То поне кат седят по цял ден да готвят или да си гледат децата или поне за себе си да се грижат, а те кво  - не стига, че са с не завиден умствен потенциал, ами и самочувствие имат! Нещо като нашите цигани..

И в крайна сметка съм благодарна, че си намерих работа, след цялата офанзива с настройването на хората срещу българите. Убедена съм, че тази кампания беше насочена точно към тези маси от бенефит аджии.

Но какво да се прави, ще трябва да си измислят нова лъжа за българите, защото тази явно е разкрита! Сигурна съм, че ще успеят!

# 656
  • UK/София

Срам, не срам - реших да се посъветвам с вас.Как да обясня на фризьор, че искам косата да ми е много изтънена и да е подстригана на стъпала (или етажи), като отгоре започват стъпалата много късо и надолу дължината се увеличава.Вече подозирам, че има някакви специални фризьорски термини, защото никога не можем да се разберем.Не ми се излиза и днес от салона с развалено настроение.
 Много ще съм благодарна, ако някой може да помогне!

# 657
Кажи, че искаш да е на layers and trim extra volume.
И се моли да не е от ония, на които, каквото и да им кажеш, правят, каквото си знаят.
На фризьор ходя като на зъболекар  Confused

# 658
  • UK
Принтирай си снимка от Интернет с подобна прическа и му покажи.

# 659
Стискай палци да попаднеш на някой, който знае какво прави. Ако ти се падне некадърник, снимката няма да помогне. Това ми е болната тема, за толкова години тук веднъж не са ме постригали така както искам, просто не могат.

За сметка на това си намерих много добър зъболекар.
Grinning

Общи условия

Активация на акаунт