Великобритания - тема 49 Коледно - Новогодишна

• 46 434
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • UK
Аз пък се подстригвам сама, ама моята коса е идеално права и на черта до дупето.

# 661
  • Манчестър
Кажи, че искаш да е на layers and trim extra volume.
И се моли да не е от ония, на които, каквото и да им кажеш, правят, каквото си знаят.
На фризьор ходя като на зъболекар  Confused

И аз имам проблема на Биляна...за толкова години тук и безчетен брой салони ,няма и няма кой да ме докара както искам. Изключение беше последния път и извадих късмет защото жената преди мен беше подстригана точно както аз исках...пет пъти и казах ,че искам като предишната клиентка и тя взе че се справи. Депресията сега ми е едно ниво по надолу.

# 662
Така като ви слушам значи може и да имам доста работа като се преместя в Англия Simple Smile)))
Биляна за да те разбере и кажи,че искаш на пластове, във фризьорството това е етажи...стълбички и т.н Simple Smile Ако и така вече не те направи сменяй фризьора Simple Smile

# 663
Етажи и стълбички едва ли ще разберат. Joy
И аз имах същия проблем. Три години си хвърлях парите за тъпи фризьорки в нашия малък град и накрая реших да започна да ходя в близкия по-голям град. Започнах да ходя в Tony&Guy и вече нямам проблеми.  Flutter Всички девойки са чудесни, ако искам ристайл или просто някакъв съвет викат супервайзорката и тя винаги ми дава много добри предложения. Просто са на друго ниво. Препоръчвам  Peace

# 664
Етажи и стълбички от личен опит - не помага такова обяснение.  Laughing

Layers му е майката.  Wink

# 665
И аз това исках да кажа води се пластове това което повечето наричат етажи и стълбички.....

# 666
  • UK/София
Кажи, че искаш да е на layers and trim extra volume.
И се моли да не е от ония, на които, каквото и да им кажеш, правят, каквото си знаят.
На фризьор ходя като на зъболекар  Confused

Много благодаря Heart Eyes, но и това не помогна. Simple Smile
 Аз и снимка й занесох, бях си я приготвила.Но не и не!Бретона ми го направи все едно аз съм си го отрязала.Даже изроних 2-3 сълзи като се прибрах.Няма етажи, стълби, или подобни.Все едно имат програма в главите за 2 вида прически и това е.
 Преди 2 години пак ходих в един салон със снимка и след това резултата беше, че все едно й бях занесла български калпак, по който ме беше подстригала.
 Но пък някога мога да си намеря моята фризьорка.От зор пуснах коса до кръста. Confused

Ако и така вече не те направи сменяй фризьора Simple Smile

JoyАз досега никога не съм повтаряла един и същи фризьор! Simple Smile

# 667
Не им се отдава фризьорството . АЗ съм с къса коса и голям зор виждам-там дефектите още повече си личат.

# 668
  • UK/София

Със сигурност има страхотни фризьори, защото виждам много хубаво подстригани жени!Но явно е и като в БГ, търсиш докато намериш.Имам позната в нашият град, която преди 6г. в БГ е била фризьорка.Май ще я накарам да си припомни професията.Със сигурност може да филира и да прави стъпала, това ми е достатъчно.Без това не харесвам онези модерни прически по сайтовете, на които няколко косъм наречени бретон се увиват около ушите и устата.

# 669
  • UK
Предполагам че просто прическите на етажи и филирана отзад не са популярни тук, а в България са, и затова там могат да ти я направят, а тук - не.

# 670
Етажи и стълбички едва ли ще разберат. Joy
 Започнах да ходя в Tony&Guy и вече нямам проблеми.  Flutter Всички девойки са чудесни, ако искам ристайл или просто някакъв съвет викат супервайзорката и тя винаги ми дава много добри предложения. Просто са на друго ниво. Препоръчвам  Peace
  Joy това с етажите и стълбичките ме развесели много  Joy
+ 1 глас и от мен за Tony&Guy.
 Няма да ви казвам какво ме направи една " фризьорка " чак ми се ревеше, добре де, признавам, пророних някоя сълза  Mr. Green и Tony&Guy поправиха нещата  Simple Smile
Биляна, дано следващия път имаш късмет!

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 22:02 от eva_82

# 671
  • Варна
А колко паунда е  постригването , за къса коса в тези салони.  bouquet...и къде да ги търсим.

# 672
http://toniandguy.com/salon/finder

От линка може да откриеш най-близкия салон.

(Аз тук при жени фризьорки не ходя)

# 673
А колко паунда е  подстригването , за къса коса в тези салони.  bouquet...и къде да ги търсим.

Хм ... и на мен ми е любопитно  Rolling Eyes

# 674
Аз ходя при едно 25 годишно девойче от половин дума ме разбира.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт