Великобритания - тема 49 Коледно - Новогодишна

• 46 431
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
(Аз тук при жени фризьорки не ходя)
И аз не мога да намеря добър салон, постоянно ги сменям. Но досега най-добрите фризьори са били винаги мъже  Laughing Цените при нас са около 30 паунда за не много добър салон в покрайнините, около 45 в центъра (това за дълга коса). Досега ходих все в малки салони, уж да не е много скъпо ама вече ми омръзна. Като ще се плаща толкова, поне да подстригват като хората.

# 676
Моята желязна логика  Mr. Green

Разни кифли се чудят какво да подхванат, изкарат един курс в колежа и ето ти фризьорка.
При мъжете е различно-там в повечето случаи е искрена страст и любов към косата.
И ако има и талант - ето ти петдесет паундово подстригване  Laughing

# 677
(Аз тук при жени фризьорки не ходя)
И аз не мога да намеря добър салон, постоянно ги сменям. Но досега най-добрите фризьори са били винаги мъже  Laughing Цените при нас са около 30 паунда за не много добър салон в покрайнините, около 45 в центъра (това за дълга коса). Досега ходих все в малки салони, уж да не е много скъпо ама вече ми омръзна. Като ще се плаща толкова, поне да подстригват като хората.

Яхуу, добри цени  Laughing За боядисване не смея да попитам (ама все пак може да напишете)

# 678
£75 боядисване с подстригване.

# 679
£75 боядисване с подстригване.

Мерси за инфото  Simple Smile

# 680
  • Лондон
Дам.... Изводът е по-чести ваканции към БГ и надежди, че сега повече Бг козметички и фризьорки ще дойдат насам и то към западен Лондон, а не само към източен заради по-ниските наеми  Rolling Eyes. И ще настанат едни по-щастливи времена за всички нас... Иначе да си призная, че ако един ден се отзова в затвор, то ще е за нанасяне на тежка телесна повреда на местен доктор или фризьор Twisted Evil

# 681
Най-скъпата ми подстрижка беше 60 паунда за средна дължина - резултата беше ужасен. И Tony&Guy съм пробвала, веднъж само и не повторих.

И почнах и аз да се подстригвам сама, на детето се упражнявах първо обаче.  Laughing Мъжа ми не смея още, но него горе-долу добре го подстригват, поне изглежда симетрично. И това същата фризьорка, която ме стриже на черта с разлика 3 сантиметра от единия до другия край. Може пък главата ми да е крива.  Laughing

# 682
  • London
За Западен Лондон мога да дам тел на лична на една Полска девойка. Идва да ме подстригва в къщи. Постригва ни цялото семейство. Всъщност я викаме три комшийски семейства, които сме от различни националности. Мисълта ми е че работи доста добре, а не да я викам защото е БГ например.
£20 дамско, £10 детско и мъжко.

# 683
Аз ходя в един салон на Clinton James и съм много доволна. Цените варират според нивото на фризьорката: stylist - senior stylist - styling director - style consultant.

# 684
  • София
Д и надежди, че сега повече Бг козметички и фризьорки ще дойдат насам и то към западен Лондон, а не само към източен заради по-ниските наеми  Rolling Eyes. И ще настанат едни по-щастливи времена за всички нас...

Бъдете търпеливи и изтрайте до 07.04 - идва наистина много добра фризьорка.
Дъщеря ми работи тук вече 6 год, била е и маникюристка. Има си клиенти, утвърдена е, работила е за телевизии, реклами, филми  и реалити формати. Наумила си е, че трябва да се пробва в Англия, тук вече всичко и е познато. Отива при някакъв съученик, без осигурена работа, без нищо, но държи да замине.
Не знам от какво бяга, защо го прави. Изревах си очите тия дни от притеснения предварително на какво ще попадне, как ще се справя сама. То е ясно, че ще захранвам дебитната карта периодично. Но съм много изпашена как ще тръгнат нещата.
Сега си прави портфолио, страница в интернет, превежда документи.
При интерес ще изпратя на ЛС данни за сегашната и работа да добиете представа.
Не, че ми е дете, но наистина много са доволните клиенти тук.
А аз ще се навъртам в темата, ако може. Ще  питам за разни неща, може и глупави въпроси. Но поне да има кой да ме упъти в началото.
Първоначално имам 2 въпроса - заслужава ли си  живеенето в Манчестър или да си остане в Лондон?
Младежа трябва да реши за къде да наема квартира, той работи от дома.
И втори въпрос - чрез кой моб. оператор е по-изгодно да се свързвам с нея там?

# 685
Айша, аз не съм точно в Манчестър, но съм в региона, дойдох тук от Съри, близо до Лондон. В самия Лондон и Манчестър не съм живяла, защото не ми понася какaфонията на големите градове, но обичам да съм близо до тях, за да мога да се възползвам от това, което предлагат.

Основните разлики между двата региона са цените на имотите, времето и колко лесно се намира работа. На юг е по-топло и малко по-малко вали (нищо че ги удави напоследък), цените на имотите и за покупка и за наем са много по-високи, на места повече от 50% разлика, но пък работа по-бързо и лесно се намира, колко от изкараното ще замине за наем не се знае. Цената на услугите на север също е малко по-ниска от тази в Лондон, но според мен като сложиш всичко на кантар, ако имаш работа на север финансово по-добре се живее. Ако действително е толкова добра маникюристка колкото твърдиш ако дойде към Манчестър ще има поне една клиентка в мое лице. От как съм дошла не съм посмяла да отида на маникюристка, а в България ходех на всеки 10 дена поне, ноктите ми са тотално съсипани Sad

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 14:09 от varnagirl

# 686
  • София
 varnagirl, благодаря за отговора.
Дано изберат най-доброто. Иначе е със златни ръце и за прически, и за маникюр и педикюр.
Дано само да са здрави.

# 687
  • UK
Аз явно имам много занижени стандарти за прическа  Mr. Green Карам си с една и съща от студентските години, косата ми е на опашка през 95% от времето, не се боядисвам  Laughing Подстригвам се веднъж на 2 мес и това е. За козметик обаче оставям по 100 паунда всеки месец  Mr. Green , за фитнес да не говоря  ooooh!
 Погледнах ги тези Tony&Guy, нямат цени на уеб сайта  Mr. Green
МГМ това ти ли си на аватара?  Heart Eyes

# 688
  • UK
Де да бях... Това е една актриса, Анна Фалки, все нея си нося по аватари, тук даже не го и сменям, от десет години нея нося, с малки прекъсвания. Simple Smile

# 689
  • Манчестър
Аз явно имам много занижени стандарти за прическа  Mr. Green Карам си с една и съща от студентските години, косата ми е на опашка през 95% от времето, не се боядисвам  Laughing Подстригвам се веднъж на 2 мес и това е. За козметик обаче оставям по 100 паунда всеки месец  Mr. Green , за фитнес да не говоря  ooooh!
 Погледнах ги тези Tony&Guy, нямат цени на уеб сайта  Mr. Green
МГМ това ти ли си на аватара?  Heart Eyes

Ами няма цени,защото цялата верига е franchise ....всеки салон ти смъква кожата както реши...

Общи условия

Активация на акаунт