Великобритания - тема 49 Коледно - Новогодишна

• 46 408
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • След завоя в дясно
Момичета един прекарасен български хор гостува на 4 Април тук
http://www.sjss.org.uk/events/touch-bulgaria
   Touch Bulgaria | St John's Smith Square
www.sjss.org.uk
The "Teachers' Choir" from Dobrich, Bulgaria, will present songs, based on orthodox, Bulgarian folkl...

# 691
... за фитнес да не говоря  ooooh!

Така е като си киснете свещената трътка в сауни и подобни на Лойдс или Върджин  Laughing
Намерих си 24/7 gym с ужасно много машини (има и класове) за скромните £12.99 и без договор.
Верига са, има ги на доста места...

# 692
Ха, ето защо беше включен фитнес в договора на мъжа ми  Mr. Green
За фризьори обаче не пишеше нищо  Rolling Eyes

# 693
Ох фризьорите ooooh!
Аз до преди година се подстригвах навсякъде другаде само не и тук. Установих че дори и с не англоговорящата фризьорка на хотела в Испания се разбирам по-добре отколкото с местните. Последния път при английски фризьор не само че ми смъкна кожата от скубане, ами вместо 2 см. ми отряза 20 #2gunfire Бях меко казано бясна.
От както се запознах с една мацка Бг, която е фризьорка съм много щастлива. Аз често правя промени. И то все март, като магаретата Mr. Green Миналия март си отрязах 30 см. от косата и от блондинка се направих брюнетка. Сега я направих по-светло кестенява и мисля днес или утре пак да я отрежа.
Що се отнася до фитнеса, ако не бях толкова мързелива и аз бих искала да кисна там.

# 694
... за фитнес да не говоря  ooooh!

Така е като си киснете свещената трътка в сауни и подобни на Лойдс или Върджин  Laughing
Намерих си 24/7 gym с ужасно много машини (има и класове) за скромните £12.99 и без договор.
Верига са, има ги на доста места...

Бързо казвай коя е тази верига, да я намерим и да започваме яко потене!  Laughing

# 695
http://www.thegymgroup.com/

Регистрираш се он-лайн. По мейла ти пращат код за достъп. С него си 'отваряш' вратите.
Има инструктори между 8 и 20 май беше. Съблекалните и баните са отключени от 4.
Когато решиш да се разведеш с тях, просто канселираш DD.
За мен е идеално решение, защото аз искам само gym, да е отворен от 5.30 и да не чкам за машина.

# 696
  • Лондон
5:30 сутринта ли Shocked

# 697
# 698
http://www.thegymgroup.com/

Регистрираш се он-лайн. По мейла ти пращат код за достъп. С него си 'отваряш' вратите.
Има инструктори между 8 и 20 май беше. Съблекалните и баните са отключени от 4.
Когато решиш да се разведеш с тях, просто канселираш DD.
За мен е идеално решение, защото аз искам само gym, да е отворен от 5.30 и да не чкам за машина.

И в София имаме The Gym, ама е от най-скъпарските (не че съм влизала, де) . Ако искаш изложба на луксозни коли отиваш до The Gym и се наслаждаваш  Laughing

# 699
 Здравей Биляна,аз те разбирам много добре как искаш да си подстригана,защото точно така искам и аз и мисля, че след като говорих с месни как точно да обясня ,последните няколко фризьори ме разбираха уж:) ,сега от 4 седмици сам с вързана коса 100% от времето,защото в салона които ходя са наели нова и тя ме подстрига както моje....аз като видях ,че не ме разбира и показах снимка ot spisanie ,но тя ми вика твоята коса е друг тiб, не може да стане така,тук тези на снимката са модели и са направени специално ....
Като се върнах вкъщи в момент на ярост се подстригах сама и сега чакам една бг фризьорка да ме оправя,проблема с нея е ,че не мога да я хвана,тя работи на смени, аз работя и през веекенда и така,продължавам да си ходя с вързана коса:( а ще си ходя и на БГ където не съм била 4г ,срамота да се върна в такъв вид.
Та оплаках се и аз и сега да ти кажа какво на мен ми бяха казвали да казвам и уж ме разбираха (без последната фризьорка:)

ti iska6 a lot of layers ,very short from the top i then to thinner out on the bottom to make the volume a bit up in your head,please keep the lengh after you cut the top layers and please make it very very whispy on the bottom.

# 700
  • Пазарджик/Лондон
С фризьорите и аз имам проблем - не могат да ми направят кичурите като в БГ и това е, все ми червенеят, или с цвят на есенни листа, но не и руси, каквито ги искам Rolling Eyes.

Малко встрани от темата за прическите - има ли медицинска сестра, която работи в болница? Започвам работа в болница на 24.03 , но досега съм работила само в старчески дом, та не знам какво ме чака Rolling Eyes. Хубаво е да имам малко предварителна информация, че да съм подготвена поне малко.Затрупаха ме с един тон бумаги, кога ще ги попълвам - не ми е много ясно, ама ще се взамам в ръце тези дни Crazy.

# 701
  Здравейте и от мен. Днес остарявам, та се чувствайте почерпени от мен  Grinning Вече и аз съм на 30  ooooh!
  За прически ми говорете  Crazy Един път съм ходила тук, в най-скъпарския салон в наше село. Тогава тъкмо бях дошла и не знаех много ует, драй, та тя ме пита драй ли искам и аз казах да. Показах и снимка, каза добре. Малее, какво преживях. Е един метален гребен като се почна едно ресане, без скалп останах, три дни ме боля главата. И после на два етажа, един горе и едно тънко на долу, трагедия. Смяха ми се доста на работа, ходих вързана половин година докато си отида в БГ да ме оправят.
  Иначе при нас вече има две БГ фризьорки, Соня идвай при нас, максимум 15 паунда ще ти вземат и съм спокойна.

# 702
  • UK/София

honey bee, благодаря много за старанието което си положила да обясниш какво да рецитирам за едното подстригване!Зарекох се повече да не ходя при английски фризьор. NaughtyГоворих с моята позната, съгласи се да ме подстриже, намерих още две български фризьорки близо до нас.Поне знам, че са учили и практикували подстригване на пластове и филиране, аз друго не искам.
 Но поне като се погледна в огледалото и видя, че все едно съм си нахлупила китайска сламена къщичка на главата, се сещам за всички които писаха в темата и се успокоявам. Confused

Аелис, успех на новата работа! Hug

# 703
Аелис, Поздравления за новата работа! Simple Smile

Miss Fine, Честит рожден ден! Много щастие и усмивки!  bouquet

Аз може ли да питам пак нещо?  Embarassed
Мъжът ми писа на бъдещия си работодател дали ще му трябва превод и легализация на дипломата, а от фирмата са му казали, че му трябва само паспорт. Въпросът ми е дали ще трябва да предостави личната си карта или ще трябва да си вади международен паспорт? На вас какво са ви искали при започване на работа?

# 704
  • Лондон
Толумбата, ти ме изненада Laughing браво на теб....

Анелис, честито за новата работа...

Ние в четвъртък имаме родителска и пак искат децата да присъстват newsm78 още някак си не съм сигурна, че това е най- добрият вариант...

Моето авантюристично дете иска да кара snow board, на мен ми се струва малко рано.... Шая, давай съвети, че не мога да удържам фронта...

Miss Fine, жива и здрава да си, запазвам си правото на черпене скоро... Ако забравиш, ще те подсетим Grinning

Общи условия

Активация на акаунт