Великобритания - тема 49 Коледно - Новогодишна

• 46 408
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • Пазарджик/Лондон
Miss Fine- ЧРД   bouquet!Иска ми се и аз да съм на 30 Wink.

Биляна, Severinka,tzvetak - благодаря  Hug!

# 706
Mis Fine  Жива и здрава и много щастлива!  bouquet
Аелис честито за новата работа !Успех ти желая и чакам да разказваш Grinning

# 707
  • Оптимист по принуда
Аелис, Поздравления за новата работа! Simple Smile

Miss Fine, Честит рожден ден! Много щастие и усмивки!  bouquet

Аз може ли да питам пак нещо?  Embarassed
Мъжът ми писа на бъдещия си работодател дали ще му трябва превод и легализация на дипломата, а от фирмата са му казали, че му трябва само паспорт. Въпросът ми е дали ще трябва да предостави личната си карта или ще трябва да си вади международен паспорт? На вас какво са ви искали при започване на работа?
Северинка, никъде не са ни искали преведените дипломи,макар,че ги имаме. Тук паспортът се използва по-често за идентификация, отколкото лк, по-добре е да извадите.

# 708
Miss Fine, честит рожден ден! Как ми се иска и на мен да съм на 30 Simple Smile
Свидничка, кажи какви козметични услуги ползваш? От какво си доволна?
Златна Толумба, ти направо ме застреля с това 5.30! Аз съм нощна птица, като нищо мога да отда до фитнеса в 1 през нощта, но не и рано сутрин.
Аз си купих двд-та за домашни тренировки - Insanity. Чакам ги да пристигнат и ги почвам + карате два пъти седмично + гмуркане в неделя. То се е видяло че не мога да пазя диета, ами поне да увелича тренировките, че лято идва.
Цветак, досега съм била на родителски срещи и с и без децата, нямаше разлика в поведението на учителите/ начина по който представяха нещата. Ти защо би предпочела родителска среща без дъщеря ти?

# 709
Аз и преди ходих рано на фитнес, после на училище. Предпочитам да тренирам сутринта.
Сега ставам малко по-рано, за да имам време преди аланглето да тръгне на работа.
Като тръгна на работа ще ми е по-удобно..

# 710
Момичета здравейте Laughing
Искам да ви питам, ако работя от вкъщи, има ли опция фирмата да ми плаща част от наема, защото се счита, че дома ми е офис?
Има ли го законово или е бенефит?
Мерси

# 711
  • Варна
Miss Fine, честит рожден ден!

И нашата родителска е другата седмица. Ще видим как ще открия истината между редовете дето се вика Wink Дали преди ваканцията на дъщерята някакво листче като сертификат награда с някакви печати на котки. Викам си искат да симулират децата да учат повече. Днес обаче ми носи и запечатано писмо в което пише, че е наградена с туй нещо  Shocked Направо ме убиват с това отчитане на дейност  Wink Изобщо не мога да добия представа за реалната ситуация. Друго си е един бележник и вътре от 2 до 6, та черно на бяло да се види Wink

За прическите усещам как минавам на еднократно постригване за годината/като си ходя до БГ/ Wink)

Фитнес ми е нещо като извънземно понятие  Heart Eyes Ама дъщерята и мъжът бягаха миналите почивни дни, та имаме покана от тях, следващите почивни дни да ходим пълен комплект семейно Laughing

# 712
Борикс, аз следя оценките на тестовете и на какво ниво работи по математика ( залепят си в тетрадките нещо като план на задачите, когато минат дадено ниво) и го сравнявам с националната програма. Трябва да кажа че бях приятно изненадана от родитеската среща на големия (първата в голямо училище). Общите  приказки и английската любезност бяха много малко, директно минаха по същество - оценки, ниво на работа,неща от които са доволни, забележки и т.н.
На малкия родитеските срещи все още  са 2/3 общи приказки и 1/3 по същество.

# 713
  • Лондон
golden, нямам предпочитания, просто се чудя дали ще ми кажат ако има нещо негативно, когато детето присъства... Нямам притеснения по принцип, но са ми едни такива прекалено положителни Rolling Eyes

Като бивш фитнес маниак благородно завиждам на всички все още активни дами... Голямо браво   Simple Smile

# 714
  • Манчестър
Момичета здравейте Laughing
Искам да ви питам, ако работя от вкъщи, има ли опция фирмата да ми плаща част от наема, защото се счита, че дома ми е офис?
Има ли го законово или е бенефит?
Мерси

Малко е дълго да ти го обясня в детайли,но както го представяш няма опция. Плюс факта,че дома ти не е офис. За да се класифицира дома ти за офис по HMRC guidance трябва да имаш стая,която ползваш само и единствено като офис + посрещаш клиенти в този офис. И тогава можеш да клеимваш част от наема, ток,газ т.н, но пак си има правила кое и колко.

# 715
  • UK
... за фитнес да не говоря  ooooh!

Така е като си киснете свещената трътка в сауни и подобни на Лойдс или Върджин  Laughing
Намерих си 24/7 gym с ужасно много машини (има и класове) за скромните £12.99 и без договор.
Верига са, има ги на доста места...

Толумби членството не ми е толкова скъпо, даже ми включва 1ч с личен треньор на седмица. Обаче екипировката... Whistling Аз нали тичам, а се оказа, че  мойте копитца могат да минават по 20+ километра само в маратонки за по 250 паунда. Иначе почват да се обаждат колена, кръст и т.н. А пък те имат определен майлидж тези пътъци и аз доста бързо го изразходвам  Joy
отделно за бокса има разни харчове  Laughing
Не се оплаквам де, излиза че съм спестила от фризьор, ако подстригването е £60, само мога да предполагам колко е боядисване и прическа и ето ти ги £250 за 3-4 мес.  Peace
 Да допиша сега.... Whistling
Мис Фаин да си жива и здрава, 30 е супер възраст
Аелис честита нова работа, много се радвам за теб. Аз си те спомням още като влезе от България да питаш за работа в Англия  Wink Heart Eyes
Голден правя си микродерм абразия и facial rejuvenation. Винаги двете заедно. За първото предполагам се досещаш, че е дълбок пийлинг. Втората процедура е всъщност вкарване в кожата на различни субстанции чрез електрофореза (витамини, хиалуронова киселина) Един месец след това не излизат пъпки, кожата седи свежа. Но за да съм честна мисля, че не само процедурите допринасят при мен, аз се храня ВМ-НВХ и това дава определено допринася за състоянието на кожата, косата, ноктите, зъбите също  Peace

Последна редакция: вт, 25 фев 2014, 09:22 от svidni4ka

# 716
Мис Файн и тук, да си жива и здрава и мноого щастлива.

ЦветаК хич не я спирай, ако иска нека пробва, може да и хареса. Боян започна на нейната възраст а Яна официално догодина ще я качваме. Миналата година я качихме, но и беше по забавно да прави снежни човеци и да си играе с шишарки и често докато се спускаше се разсейваше и гледаше я в небето я на зад Crazy

Аз май съм много спестовна, нито до фитнеса ходя нито на козметици Crazy

Аелис честита работа!

# 717
Аз ходя и с двете деца на родителска среща, но те ме чакат някъде в страни. т.е. не чуват какво си говорим. Доста са положителни наистина, но все пак успявам да си направя извода къде са им силните и къде слабите страни и къде да наблягам повече. В началото ми беше много трудно да преценя, вече започнах да ги усещам повече. Интересно ми беше че раздадоха на децата по един лист сами да напишат къде са най добри и в кои области трябва да работят повече. Лео се определи много точно, каквото е моето мнение а после чух че и на учителката е същото. Също имаше и въпрос, най интересно ми е.....и най скучно ми е ....Хареса ми този подход учителката опознава явно децата по този начин.

Аз май съм много спестовна, нито до фитнеса ходя нито на козметици Crazy

Аелис честита работа!
и аз така  Laughing

# 718
Днес поразгледах сайтовете на доста училища в Croydon.
Не знам дали, защото ги сравнявам с тукашните, но много ми харесаха. Видях, че по-малките имат и часове, в които им четат приказки. Но много ми хареса едно "зелено" училище. Имат си слънчеви панели, разделно изхвърляне на боклука, компостират и с получената тор и отглеждат зеленчуци ... и това покрай "основното" учене.
А и с тези униформи са ми много сладки  Heart Eyes

# 719
Да допринеса за изписването на Коледната тема  Laughing

Последна редакция: ср, 26 фев 2014, 03:05 от мишолина

Общи условия

Активация на акаунт