Великобритания - тема 49 Коледно - Новогодишна

• 46 709
  • 738
  •   1
Отговори
# 720

Ей, побъркахте се с тия фризьори..
Получавам съобщение от съфорумка-Една приятелка иска да ти стане клиентка.
Аз -  Rolling Eyes  Освен да ми плащат за споделяне на мъдрите ми мисли, за друго не се сещам.. питам - За какво?
Тя: Подстригване!
Аз вече  Shocked

# 721
  • UK/София

Аз -  Rolling Eyes  Освен да ми плащат за споделяне на мъдрите ми мисли, за друго не се сещам.. питам - За какво?
Аз вече  Shocked

hahaha Joy С глас се разсмях, важното е, че си желана! Laughing Hug

Miss Fine, ЧРД на патерици!  bouquet

И нашите родителски срещи са с присъствието на децата.Как пък една лоша дума не казаха, май всички отглеждаме генийчета. Confused

# 722
  • UK

Аз вече  Shocked

Подстрижи я бе, Толумби. Глей к'ва си. Пък тя сигурно няма да повтори  Joy
Шая ти като си естествено слаба и красива, не ти трябват козметици и фитнес  Heart Eyes Heart Eyes

# 723
Не мога повече, честно.  hahaha

Темата е много забавна последните няколко страници.  Hug

# 724

Аз вече  Shocked

Как да не се побъркаш .. преди час се прибрах ...
отрязала 2 см от дължината, бретона така ми го хакна, че буквално не можех да я спра
а й обясних и я накарах да повтори какво искам - да намали дължината с около 4 пръста, като се придържа към формата която имам ... и снимка моя направена точно с тази цел й показах
а това им е баш майсторката ....
на село едно време така ни подстригваха за първи клас ....
боядисването почти като в домашни условия и имам чувството че накая ми ливна от онова синьото дето си го слагат бабите в българия да замаже нескопосното русо
за 130 паунда мисля че би трябвало да могат да направят нещо прилично
добре че не ходя на работа, че не съм за пред хора така

# 725
 Joy Joyтолумбаа!

Благодаря ви,че ви има и винаги има нещо интересно ,забавно и полезно! Peace
Аз нямах малко интернет,че се заплих и си купих ваучери за Блакпул и отидохме там през ваканцията.Съответно-лимитед интернет,а и лаптопа бавен и.. ми се събра доста да ви прочета.Успех на всички,които идват,почват работа и опитват да променят живота си!
  Това с прическите беше полезно(че и аз събирам кураж да отида на фризьор тук,ама пусто сърце-все се плаши!)Та ,май-май,ще си чакам за България Whistling
 Но по -интересно ми стана това с училищата-при нас уж е Гууд училището,а няма такива екстри.Почва в 9(без 10 е там) и до 3.20.После жива-умряла,трябва да я взимам.Само във Вторник имат нещо-първо балет,после хор,а сега готвене.И понеже и така и така се напъвам да се преместим пък заради баткото,за сега се ориентираме към едно село до Нортуич.Дали селските ,по-малките училища са по-добри?
 И знам,че е писано,но честно-не мога да го намеря(вече почнах да си водя и записки по вашите мъдри съвети),ама аджеба къде требва да ми се приравнят дипломите.Преведени се,но имаше и някакъв сайт,където се приравняват на този стандарт??И четох,че за социалните работници требвало да се регистрърат пък в друг сайт-това така ли е?
 И последно-как да си сменя книжката за английски-с техната служба ли да се свържа или полиция??
 МГМ,какво стана с високия  стеснителен англичанин?

И само като инфо-Блакпул зимата не изглежда добре и вятъра..,ех,вятъра придобива нови измерения:) Но съм сигурна,че лятото ще е интерсно и не е скъпо-поне сега така ми се видя.Имат си всичко за семейна ваканция family

# 726
  • UK
Говорим си с него, все така. Надявам се да се видим скоро, обаче с неговите смени и моята работа - все не се получава. Той работи нощни смени, 5-6 нощи поред, през които или е на работа, или спи, после има 4-5 почивни дни, обаче първия почивен спи, последния също, и му остават 2 дни на всеки десетина, в които да свърши всичко, което има за вършене, и често се случва аз тогава да работя, та все си стоим на "следващия път като сме и двамата свободни, трябва да се видим". Иначе си говорим всеки ден, често с офлайн съобщения докато е на работа.

# 727
аз тогава- fingerscrossed да се намерите в скоро време:)

# 728
Аз хич не го харесвам Блакпул, да не ползвам по-силни думи  Peace

Приравняването на дипломите в NARIC е пълна загуба на време и пари.
Повечето професионални организации си имат свои пътеки за признаване и приравняване на дипломите.
Ето за социалните работници. Намери по-долу България и виж как се кандидатства и какво ти трябва.
http://www.sssc.uk.com/Applying-for-registration/social-workers- … tside-the-uk.html

За шофьорската книжка-стъпка по стъпка виж тук: https://www.gov.uk/exchange-foreign-driving-licence/y/yes/car-or … le/european-union

# 729
  • Лондон
 Joy Joy Joy егати смешките... Толумбата още колко скрити таланта ще извадиш Laughing

И мен ме стресирахте още повече с тези фризьори и вчера запазих час при моята си в БГ, тя се почуди, че доста по-рано се обаждам, но аз настоях, да не вземе да свършат часовете Rolling Eyes

Голямата новина от нашето училище е, че обявиха стипендии от 2015 за 7+ за музика и спорт, досега имаше само за академични ресултати, само да е умно детето и да не се откаже да тренира една такава спортна стипендия ще ни дойде много добре Simple Smile

Шая, мерси, ще се подготвя по въпроса с борда... Засега я записах на ски, че много й хареса миналата седмица

# 730
Ииих ,толумба, ти си моето гуру на дъждовния Албион!
 Имам да те черпя,черпя ...от домашно или 15годшно;)
И аз не се впечатлих от Блакпул,с изключение на вятъра,просто допускам,че лятото ще да е по-добре. Сега си беше жива скръб,ама хак да ми е-кой си взима ваучери от wowcher ooooh!

# 731
Аз пък няма да издам коя беше тази кукувица с безумното съобщение Whistling

Свидничка Ко пийш викаш Mr. Green ама забрави да споменеш и скромна Joy Flutter
A ти щото не си, та много имаш нужда от разкрасяване Crossing Arms Heart Eyes Heart Eyes

ЦветаК това е много добра новина за стипендиите.

За родителските срещи, Боян все са ми го хвалили, въпреки моите съмнения. За Яната обаче е друго. Учителката си ми каза че била мнооого артистична, но за математика хич да не я търся. Била във високата група по четене и писане, но била много "боси" и често имали сблъсъци. С други думи, не обича да смята, но обича да пише, но най си обича да си прави каквото си е наумила Crazy

Последна редакция: вт, 25 фев 2014, 20:33 от Шая

# 732
Хахах, толумба, какво ти пречи да я пострижеш жената, виж колко си търсена  Laughing

Аз пък веднъж се реших да отида на козметик тук, уж преди сватбата да си обърна внимание, ама няма да повторя. Честно казано никаква разлика не усетих от типа на "before and after" , само дето половин час ме маза с кремове и ме бърса после..

А пък за фитнес, аз много трудно се решавам да отида, така ме мързи и ми е скучно на машини и тем подобни. Ако не беше тениса всяка седмица, щях да си седя така..

juleto, Нортуич имаш предвид в Cheshire ли..?

Ние се чудим къде да отидем на ваканция след сватбата.. приемам предложения. Минахме преди Сардиния, после Хърватска+Черна Гора, сега сме се спрели на Кефалония, ама там пък имало земетресение наскоро..  Thinking не можем да измислим.

# 733
 Joyе това е ,толумби  пак води моята класация пък за вас не знам добре се посмях  Joyно е хубаво така между сериозните теми да има и малко смях.След разкрасител ни те теми мисля че е редно да си поговорим за мъже  Laughing

# 734

Ъм, мъже...
Ами след като оженим Sonnia, се заемаме сериозно с МГМ и готиния брит  Mr. Green

(Ох, още 5 седмици майчинство и после зачезвам..ще има толумбата  Rolling Eyes коя беше толумбата)

Общи условия

Активация на акаунт