Великобритания - тема 49 Коледно - Новогодишна

• 46 418
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Честит празник на празнуващите днес и техните близки - да са живи и здрави и горди с името си!
Приготвихте ли рибка,аз не успях да намеря шаран около нас, вероятно ще почетем празника с друг вид колкото да спазим традицията.
МГМ  хубави трепети преди празниците.Успех и гледай по оптимистично на нещата!
За ихтиол не мога да помогна и не знам дали има тук, но ако имаш риванол от БГ пак би свършил работа.

# 31
# 32
  • Bristol
Честито на празнуващите   bouquet
Приготвихте ли рибка,аз не успях да намеря шаран около нас, вероятно ще почетем празника с друг вид колкото да спазим традицията.
Aз по принцип шаран не харесвам, а и децата предполагам няма да го искат, защото не са свикнали. Спрях се на сьомгата. Купих едно голямо парче и точно се чудя дали да го увия в тесто със сос или да не рискувам и просто да си я опека във фурната. Ако на децата не им хареса с тестото, не знам колко дни ще трябва сама да си го хрупам това парче  ooooh!

Не външния вид и националност, а характерът е важен  Hug
Малка Госпожице, няма да се подценяваш! Може и той да е срамежлив и да си мисли, че ти няма да му обърнеш внимание. Знае ли човек! Спомени небрежно, че искаш да гледаш някой филм или театър, но няма с кого, а никак не ти се ходи самичка и чакай реакция  Wink Hug

При нас не беше толкова зле вчера, но влаковете с големи закъснения се движеха, а баш в четвъртък графикът ми е изключително натоварен и голямо тичане падна, за да компенсирам закъснението  Rolling Eyes

# 33
  • UK
Ами ние сме си говорили за това, той каза, че ме харесва, но иска да се видим наживо, за да знаем дали си допадаме. Обаче той работи нощни смени и рядко имаме почивни дни по едно и също време, но планът е да се видим преди Коледа. Ще видим. Simple Smile

# 34
Малката Госпожица Мърморана  Peace,а Дано!!!
 Момичета,хелп-искаме за Коледа да се приберем с автобус до България,така де преди Коледа да идем до там с половинката.Но не искам да ходя до Лондон за Юнион Ивкони. Дали има автобуси от Манчестър или наоколо.Моляяя,най- късно трябва да тръгнем на 14.12!!!

# 35
  • Манчестър
Малката Госпожица Мърморана  Peace,а Дано!!!
 Момичета,хелп-искаме за Коледа да се приберем с автобус до България,така де преди Коледа да идем до там с половинката.Но не искам да ходя до Лондон за Юнион Ивкони. Дали има автобуси от Манчестър или наоколо.Моляяя,най- късно трябва да тръгнем на 14.12!!!

Няма от Манчестър.......

# 36
Чист гол запис, за всеки случай да ви наблюдавам  Mr. Green

# 37
Честито на всички именници!  bouquet

# 38
Влизам в темата с един въпрос: може ли някой да ми каже има ли в Англия мехлем-ихтиол, или нещо подобно? Става дума за цирей на дете,та нещо което да изсмуква насъбралата се "течност".
Опитай с отрязано парче от домат -лично съм го изпробвала и помага .Закрепи го с лепенка за мястото (аз го правих вечер преди лягане  за нещо като цирей и действа)
Времето в Шотландско вчера и днес беше много студено ,но вчера доста силен беше вятърът има наводнени пътища и къщи.

# 39
Germolene и го увиваш в марля да пренощува.После изтича от само себе си секрета.

# 40
Запис   bouquet  bouquet  bouquet

# 41
Толумбата, твоят англичанин много хубав наистина, и си го пази добре (сега може и да не ме поканиш на гости) Rolling Eyes

Ааа, винаги си добре дошла при нас  Hug

Сподели и че "my daddy hurts me and punched me in the face this morning". Та така сега ще чакам социалните служби в къщи newsm78 Whistling

Ох, аз като дете бях голяма фантазьорка, не ща и да си помисля Филип какви ще ги твори и той..

Ходите ли по коледни партита-служебни, съседски, приятелски?

# 42
  • UK
Кейдън все ги разправя такива, само че според него баща му удрял мен. Simple Smile Един ден реши да вика за помощ както си ходехме по улицата... Някой ден ще забърка някоя каша в тоя дух... Simple Smile

# 43
  • UK

Ходите ли по коледни партита-служебни, съседски, приятелски?

Ходим, ходим. Даже сега съм на вратата, на път за грим и прическа  Laughing
Ако приличам на човек, ще пусна някоя снимка във фейса. За късмет ми излезе ОГРОМНА пъпка до носа преди 2 дни  Twisted Evil Joy

# 44
Ave, благодаря за новата тема Simple Smile
Monii, става с отрязано парче домат, както и с вътрешността на суха слива  Grinning
Хаха това с хлапетата е смешно, аз веднъж излизах от супермаркета и край мен мина жена с детето си - седнало в количката с продуктите от магазина - викаше като лудо "Where are you taking meee? I don't know this womaaaan!"  Mr. Green
Иначе коледните партита вървят, фирменото ни е на петък 13-ти, обикновено са ужасно пиянски, ама то наш'те хора са така.. поне има закуска в хотела на другата сутрин. Сега се чудя да си купувам ли нова рокля за вечерта или не  Blush
Тези дни трябва да се стегна и да направя някакви сладки, че нищо не съм пипнала. Иначе подаръците за БГ заминаха онзи ден  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт