Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 47

• 54 241
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
  • в 1001-та нощ
Моят мъж най-много харесва тъмно червило  Peace

# 541
зависи какво имаш предвид под тъмни, то и при тях си има нюанси , които според цвета на кожата отива съответно не отива, аз например имам бяла, направо порцеланова кожа и колкото и странно да ви звучи има едно тъмно винено червило  което явно много ми отива,  newsm03, толкова комплименти съм получавала за него, а съм си мислела, че няма да ми отиват този тип червила, така че зависи, сега зимата като че ли слагам повече от тези тъмните , нормално, лятото гледам гримът като цяло да е по естествен.

# 542
  • в 1001-та нощ
За това става въпрос, но на живо е още по-тъмно  Crazy

Днес пробвах новата палитра на Смашбокс - приказна е  Heart Eyes

# 543
алена определено ти стои много добре, кожата ти и цвета на червило си пасват добре, моето е малко по винено някак , и аз не знам как да обясня, трябва да го снимам , а сега не ми се снима

# 544
  • в 1001-та нощ
Да, това е по-кафяво, керемидено-шоколадово  Blush с винени много не се харесвам  Blush

# 545
Обожавам тъмни, много тъмни червила. Heart Eyes
И аз !  Peace

# 546

нещо набелязано или просто така  Rolling Eyes

Нищо набелязано, просто имам планирано ходене до там по друг повод.  Peace

По добре някое представителство на Ателие Peace Laughing

Да, но те вече се купуват и от тук без проблем.  Simple Smile
Скрит текст:
Толкова ми харесва тяхната палитра, че сега не знам коя друга да поръчам. Искам ги почти всичките.  Simple Smile

откъде /оттук/ се купуват???

# 547
Момичета, имам нужда от съвет.
Утре вечерта ще имаме среща на класа, обаче класа от преди 18 години. Принципно се срещаме отвреме-навреме и досега срещите не са били кой-знае какво, но този път се очертава да сме доста повече хора и ще идват такива, с които не сме се виждали през всичките тези 18 години.
Та с две думи - нормално е да ми се иска да съм идеална и да искам да направя впечатление, но се чудя как да се гримирам. Как ми отива най-много?
Много моля за съвети. Няма да съм официално облечена, по-скоро ще съм спортно-елегантна.
Мерси! Hug

# 548
С какъвто и грим да отидеш сигурна съм, че все ще направи впечатление  Peace
Иначе това ми харесва много и мисля, че би бил много подходящ.
http://xmysweetescapex.blogspot.co.uk/2013/12/todays-makeup-scarab.html

# 549
С какъвто и грим да отидеш сигурна съм, че все ще направи впечатление  Peace
Иначе това ми харесва много и мисля, че би бил много подходящ.
http://xmysweetescapex.blogspot.co.uk/2013/12/todays-makeup-scarab.html

Мерси Simple Smile Всъщност аз също си мислех за нещо опушенко, но не черно, за да не съм прекалено драматична. Обаче се чудя кое изглежда по-добре на вечерна светлина в заведение - опушеното или някой неутрален cut crease с плътна очна линия... Rolling Eyes
Не излизам изобщо по заведенията и затова ми е странно и се чудя.

# 550
Имаш един тъмен опушен грим в блога си, който също ми харесва, но без синьото в началото на окото Simple Smile Никога не съм те виждала в изцяло черен грим, но мисля че ще ти отива, или ако замениш това синьото с нещо зеленикаво.
Имаш хубаво очи, така че един по силен грим би ти отивал много Peace
http://xmysweetescapex.blogspot.co.uk/2013/11/todays-makeup-magnetic-eyes.html

# 551
Имаш един тъмен опушен грим в блога си, който също ми харесва, но без синьото в началото на окото Simple Smile Никога не съм те виждала в изцяло черен грим, но мисля че ще ти отива, или ако замениш това синьото с нещо зеленикаво.
Имаш хубаво очи, така че един по силен грим би ти отивал много Peace
http://xmysweetescapex.blogspot.co.uk/2013/11/todays-makeup-magnetic-eyes.html

Дааа, това също е вариант и то добър Peace И е лесно. Няма да се нагласям три часа, че с тези деца... Laughing

# 552
Фокси, както и да се гримираш, ще си неотразима!  Hug На мен и гримът от аватара ти много ми харесва.  Heart Eyes Инче между опушени и cut-crease гласувам за опушеното.

Днешният мой скромен грим:

# 553
# 554
Здравейте, момичета.
Искам да си намеря хубаво червено червило, но тъй като червила не ползвам търся съвет за марка.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт