Кога предпочитате да се къпете?

• 46 724
  • 830
  •   1
Отговори
# 645
Що бе, търкулнало се гърнето, намерило си похлупак, сигурно им е екстра.

мани, мани..ей такива пораждат глобални теми като тази .

# 646
Според мен крайностите, които yulmana описва са почти на едно ниво с другата крайност - къпане нон стоп  Laughing

# 647
  • Другата България
Къпането нон стоп /ако има такова/ вече отива към заболяване, не към крайност.

# 648

Винаги като беше в къщи на гости и банята ми миришеше странно и гадно. После разбрах.......
 На никой не пожелавам да има срещи със същества от този вид.... Гнусно е.....

По-добре неграмотен, отколкото миризлив! Това е моят лозунг.   ideauu  Къпане до дупка!   superuu

# 649
По-добре неграмотен, отколкото миризлив! Това е моят лозунг.   ideauu  Къпане до дупка!   superuu

Да ти имам избора.

# 650
Това "пестене"много миризливо излиза Joy Joy Joy
Имала съм случай, тук при нас(морето) е много модерно лятото да идат на кални бани ,ние му викаме на свинарника в Ахелой....излишно е да ви казвам,че освен кал,кой пикал,кой срал....е адски гнусна процедура извън хотел или калните бани.Та мой познат софиянец ходеше всеки ден и не се къпеше 10 дни за да му се опечала кожата Joy Joy Joy Joyако щете вярвайте,мъжът ми после пребоядиса стаята за да се смени миризмата(за справка миризмата е като на нещо разлагащо се).Моля ви не ходете там,нито е здравословно,нито пък приятно...най-много някоя болест да си докарате. Joy baby_neutral

# 651
Моля ви не ходете там,нито е здравословно,нито пък приятно...най-много някоя болест да си докарате. Joy baby_neutral

Защо така  Naughty Изглеждат ми щастливи  Thinking
Скрит текст:

# 652
Ама тези са в гръб,може и да плачат Grinning

# 653
Моля ви не ходете там,нито е здравословно,нито пък приятно...най-много някоя болест да си докарате. Joy baby_neutral

Те калните бани не са ли до Поморие някъде ?
То на Ахелой и плаж не остана.
Това лято бях за един уикенд на някакъв комплекс с басейн.

# 654

Скрит текст:
хахаххаха....
Кал има точно по пътя Поморие-Ахелой

# 655
Имам синузит и се въздържам да излизам след като съм се изкъпала. Това, зимата само. Къпя се вечер, преди лягане. Дразни ме това с косата. Голямо мотане, на всичкото отгоре и много ми се изсушава от ежедневното миене, въпреки грижите. Лятото преди да изляза задължително, след като се прибера, в зависимост как се чувствам.. Случвало се и по 4 пъти на ден... Crazy
По повод къпането.. Моят мъж се къпи сутрин. Имаме време за секс само вечерно време и това за мен е проблем.. . Много тъпо ми изглежда  и без никакво чувство са спонтанност. Все едно трябва да му кажа " изкъпи се вечерта, че да се изплющим" . В крайна сметка не сме правили от 9 месеца  Whistling и това беше една от многото причини да го остава на сухо.

# 656
  • София
Имам синузит и се въздържам да излизам след като съм се изкъпала. Това, зимата само. Къпя се вечер, преди лягане. Дразни ме това с косата. Голямо мотане, на всичкото отгоре и много ми се изсушава от ежедневното миене, въпреки грижите. Лятото преди да изляза задължително, след като се прибера, в зависимост как се чувствам.. Случвало се и по 4 пъти на ден... Crazy
По повод къпането.. Моят мъж се къпи сутрин. Имаме време за секс само вечерно време и това за мен е проблем.. . Много тъпо ми изглежда  и без никакво чувство са спонтанност. Все едно трябва да му кажа " изкъпи се вечерта, че да се изплющим" . В крайна сметка не сме правили от 9 месеца  Whistling и това беше една от многото причини да го остава на сухо.

doh

# 657
  • Варна
Това "пестене"много миризливо излиза Joy Joy Joy
Имала съм случай, тук при нас(морето) е много модерно лятото да идат на кални бани ,ние му викаме на свинарника в Ахелой....излишно е да ви казвам,че освен кал,кой пикал,кой срал....е адски гнусна процедура извън хотел или калните бани.Та мой познат софиянец ходеше всеки ден и не се къпеше 10 дни за да му се опечала кожата Joy Joy Joy Joyако щете вярвайте,мъжът ми после пребоядиса стаята за да се смени миризмата(за справка миризмата е като на нещо разлагащо се).Моля ви не ходете там,нито е здравословно,нито пък приятно...най-много някоя болест да си докарате. Joy baby_neutral
Мъжът ми работеше в един хотел на Златните, в който предлагат кални бани. Един ден питал някакъв работник, откъде взимат лечебната кал и отговорът бил: "Малко по- нататък от разклона за Каменар я товаря!"  Joy Толкоз за спа процедурите по родното ни Черноморие!

Lindaa, жестоко наказание.  Joy А ти как издържа толкова време?

# 658

Скрит текст:

Това 100% не е от БГ .

Лятото бях в Поморие , калта е съвсем друга и никой не си маже косата ! Naughty

Lindaa , мъжът ти явно не желае секс с теб ....

# 659

Е, какво се тряскаш по главата. Поне съм искрена.
Липсата на секс при нас е съвкупност от още много други обстоятелства, но искрено ме дразни този момент, да си легна чиста в леглото, а той "мръсен". Къпането заедно като алтернатива не беше приета за разнообразие и затова го оставих на пости.  В крайна сметка си намерих любовник, но темата е за къпането.    да допълня, че докато пиша и някой друг публикува- след 9 месеца определено ме желае, но въпросът е , че моят мерак към него изчезна.( нещо се обърках със цитатите)
 doh

Общи условия

Активация на акаунт