Кога предпочитате да се къпете?

• 46 595
  • 830
  •   1
Отговори
# 825
  • София - Рим и обратно
Номерът е да не се увисваш с цялата си тежест, естествено, а да положиш краче фино и елегантно, балансирайки с другото.
И на мен като дете ми се е случвало да се откачи застрашително от единия край мивката на баба ми, която щеше да ме отстреля като ме видя и ми забрани официално да изпълнявам тази операция в нейните мивки Mr. Green.

# 826
А идва и един момент, когато ти е трудно да се кекерчиш в мивката. Бидето задължително има топла вода, не знам каква е тая изгъзица само със студена - нали ще ми настине дупЕто.  С подвижния душ може да се измиеш от кръста надолу, а с бидето само необходимото.   А иначе и с бутилка с вода става. Или с ония арабски уреди, излетя ми от главата как се казваха.

# 827
  • Русе
Трещерица, да не е "ибрик"?  Simple Smile

# 828
Трещерица, да не е "ибрик"?  Simple Smile

Анджък  Laughing

# 829
Сутрин и вечер задължително,при допълнителна нужда по всяко време,що за хора,как ще се метна в леглото с мръсни крака потна и прашна,живеем в голям град мръсно е,лятото краката са в жапанки и се прибираш с допълнителни чорапи от прах.От всичко мога да пестя,но от вода-абсурд!Обожавам да се изкъпя и да си легна в чистите чаршафи,обичам миризмата на ароматизатор и гладено,въобще на чисто.Може да съм труп вечерта,може да не мога да гледам но не се ли изкъпя не лягам,децата ми са същите,прибираш се,изкъпваш се,бельото се сменя ежедневно,не се учудвайте че го споменавам,има хора не си сменят бельото по 2-3 дена....ако не и повече,абе докато не се изцапа!?Така че спор няма-сутрин и вечер.То не е казано че водата ще шурти като за последно,аз напр.докато се сапунисвам,коса тяло, спирам водата да не тече напразно,така че можеш да си и пестелив и чист.Като кажат ама тя водата скъпа...Айде моля ви се,като се кача в рейса и ми засмърди някой на урина лошо ми става,директно слизам,айде като е скъпа да усмърдяваш душите на хората...Всичко мога да търпя но не и мръсотия!Майка ми твърди че съм вманиачена,но не е вярно,елементарна хигиена и чист дом не е маниащина

# 830
Вечер.
Сутрин много ми се спи, а и нямам време.

Общи условия

Активация на акаунт