Кога предпочитате да се къпете?

• 46 618
  • 830
  •   1
Отговори
# 810
Гале, това е сауна
Там се влиза само след душ, да се потиш на чисто

Ооо, WASP, страхотно е, после в снега Wink

# 811
В сняг не съм пробвала, само лежане  в шезлонг при 0 градуса навън, докато колегите се плискаха в есенното море
Или студен душ в плувния комплекс

Иначе и руския вариант изглежда примамлив  Grinning

# 812
  • София
Ама понеже е точно почти по темата ,а  не мога да я изчета цялата ( а след новият облик и не искам) искам да попитам използва ли някой уреда "канче, бурканче и пр." вместо сутрешен душ? Аз щото не мога да си представя каква е технологията без да се събличат дрехите и без да се намокрят... и се чудех много ли хора го практикуват? Защо?...

# 813
Канче-бурканче се прилага както си седиш на тоалетната чиния, ако нямаш никаква друга алтернатива за измиване/къпане.
Между дневните душове прилагам точно "уред". Няма как да се къпя след всяко посещение на тоалетна.

# 814
  • тук-там
Айде малко фрустрация, че все едно и също "дълбаете"...

Забелязали ли сте колко е удобно бидето, за измиване на "току що събути" крачета?

Вратата, събуваш, пак врата - баня - чорапите в коша и...крачетата в бидето...едно по едно, де! После пантофки и...така. Като за добре дошъл в къщи.

а, а, а ?

# 815
  • където ми харесва
Аз си нямам биде Sad А толкова ми се иска. Мисля като си ремонтирам банята да си сложа едно. Супер удобно е

# 816
Сложи и един писоар на милото, ръка ще ти целува. А ти друго.
Те за вредата от многото къпане http://www.bulgariautre.bg/2014/01/10/202809-gubata_i_sapunut_vrag_nomer_edno

# 817
# 818
 Mr. GreenЛеле дано някой не се зарази от лошия пример,макар в градския транспорт да има подобни екземпляри.

# 819
Какъв сексапил,неустоима животинска страст лъха от тоя ПИЧ Laughing

# 820
  Виждала съм няколко клошари  такива ,май само един.Е не чак такава фаза. И то отдалече .....

# 821
  • София - Рим и обратно
Айде малко фрустрация, че все едно и също "дълбаете"...

Забелязали ли сте колко е удобно бидето, за измиване на "току що събути" крачета?

Вратата, събуваш, пак врата - баня - чорапите в коша и...крачетата в бидето...едно по едно, де! После пантофки и...така. Като за добре дошъл в къщи.

а, а, а ?
Същата процедура може да се извърши и в обикновена мивка.

# 822
На мен винаги ми е било странно това с бидетата - не е ли неудобно като няма дъска за сядане? И на тези, които съм виждала имаше само студена вода.
Според мен е по-добре подвижен душ или комбинирано биде към дъската на тоалетната, но и с топла вода.

Същата процедура може да се извърши и в обикновена мивка.

Peace
Въпреки че и това с подвижден душ ми се струва по-добре.

# 823
Даже можеш и да се подмиеш с подвижен душ. От десетина години съм сменил всички кранове, дущове и всякакво ВиК с това на Идеал стандарт и потдръжката им е нула, забравил съм що е то капещ кран или душ.

# 824
На едни познати така им падна мивката върху краката,докато си ги миел човека.Голям сакатлък стана,
не ми се обяснява.
Дотогава и аз това го практикувах, уплаших се и вкъщи никой не си катери вече краката по мивките.

Общи условия

Активация на акаунт