Кога предпочитате да се къпете?

• 46 624
  • 830
  •   1
Отговори
# 795
Като ви чета крайните мнения.....направо ми идва да скоча от балкона Joy Joy Joy
Що пък да не ползват жените сух шампоан,нека,по-добре напудрена отколкото мазна?!!!
Време е да споделим сега как абджеба се взима душ...тва за 2-5мин да си спуснеш сапуна отгоре до долу аз не го приемам за душ.Нито пък с чиста водица да са препланем(някой го беше споделил) Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 14:20 от Stone flower

# 796

Време е да споделим сега как абджеба се взима душ...тва за 2-5мин да си спуснеш сапуна отгоре до долу аз не го приемам за душ.Нито пък с чиста водица да са прекланем(някой го беше споделил) Joy Joy Joy
По-полезно било. И аз не го приемам за къпане това.

# 797
http://www.blitz.bg/article/24377
 Повечето хора къпане наричат точно това /душ и малко сапун/.

# 798
  • където ми харесва
За сутрешен душ, 5 минути са ми напълно достатъчни, да се насапунисам обилно 2 пъти, да си измия интимните части и прочие.
Виж, вечер си отделям 15 минути киснене... Tired

# 799
  • София
Яко търкане с тривката! Mr. Green

Някои хора не са чували за дерматит и суха кожа. Блазе им.

# 800
Аз се търкам със суха четка преди къпане и после с гъбата.  Mr. Green Триене да има.  Joy

# 801
Ще каже човек че живеете в прахоляците на Афгнистан, с какво толкова се цапате за да се налага така да се търкате, не знам.  Tired
Едно тяло, за което  ежедневно се полагат грижи и се поддържа чисто, няма нужда от такива есктремни търкания и висене по час в банята.  Разбирам да сте миньор, строителен работник и пр. но Rolling Eyes

# 802
Ежедневна грижа  е много общо понятие,но съм виждала на много височайши личности,които работят на бюро в офис кирлясалите ризи  нищо ,че миришат на скъпи парфюми и ноктите са им грижливо обслужвани от маникюристка Peace

# 803
Време е да споделим сега как абджеба се взима душ...тва за 2-5мин да си спуснеш сапуна отгоре до долу аз не го приемам за душ...

За мен точно това е душ. И не виждам нищо смешно  Rolling Eyes
Гъба ползвам от този тип, само когато съм с душ гел.

Какво е душ, ако не това?

# 804
Я бързо някой да опише кое е душ ,кое къпане. Та да не тънем в неведение.
 Може и да приложи снимков материал и точно време и т.н.

# 805
Аз бях писала за брезовите метлички, сега да приложа и картинка

# 806
Я бързо някой да опише кое е душ ,кое къпане. Та да не тънем в неведение.
 Може и да приложи снимков материал и точно време и т.н.

Излезе, че аз даже душ не си взимам, за къпане не смея и да питам  hahaha

# 807
Сега стана ясно защо навън е пълно с вмирисани противници на двеминутния душ
По-добре в собствен сос, отколкото една бърза вода и сапун/душгел/...

Гале, това е сауна
Там се влиза само след душ, да се потиш на чисто

# 808
Добре, препоръчайте ми някой Wink
И ако може да ме ориентирате като цена Wink
Ще съм благодарна! Simple Smile

Примерно тези.
Евтини са и ги има в аптеките.

Аз ги слагам само на около 5, 10 см на върховете(косата ми е до средата на гърба), никога по-нагоре.  После се сресва лесно и връхчетата изглеждат много добре.  Simple Smile

Аз ползвам в момента тези: http://www.starcorp.bg/productbg/534

Хубаво е да имат в състава си нещо, действително подхранващо и полезно за косата, защото кристалите, съдържащи основно силикони подобряват само визуално косата, както болшинството от фондьотените и пудрите, а отдолу положението може да е плачевно.

# 809
Кристалите не се втриват в корените, защото после косата изглежда мазна/мръсна.Най-удобно е да се върже косата на опашка и да се намаже само опашката. При редовно ползване косата става лъскава и здрава.

Чувала съм за възрастни хора,които вместо къпане се разтривали с ракия./по скоро-обтривали/ Joy
как хабят материала!  Shocked
Айде наздраве!  cheers

Според мен сутрин трябва да се подуши пижамата и да се провери дали цепката между циците е потна.
а ако нямаме такива?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт