Кога предпочитате да се къпете?

• 46 631
  • 830
  •   1
Отговори
# 780
Хепи мама,този шампоан е за екстремни ситуации.Примерно нещо спешно ти изникне и нямаш време за баня и за да закрепиш положението за няколко часа или за следващия ден,слагаш си сух шампоан.Макар че за мен по-добрият вариант е връзването на косата или намачкването с пяна,но всеки си знае.
А това,че всекидневното миене на косата води до свръхпроизводство на себум,е вярно Naughty

# 781
Идеята е, че може да трябва спешно да излезеш, таман си мислела да влизаш в банята, а имаш 2 часа процедури по миене, маски и сушене на косата.

В тези случаи отлагам маските за следващия път, айде сега, няма толкова зор  Mr. Green
Къпане с коса + сушене ми е 20 мин. Имам дълга и гъста коса.

# 782
Е , при мен такива непланирани неща няма . Wink

Но така или иначе си мия косата на 3 дни . Нито повече , нито по-малко . Маски на слагам .

# 783

В тези случаи отлагам маските за следващия път, айде сега, няма толкова зор  Mr. Green

При теб зор няма. Аз ако не си сложа маска, масла и тем подобни, после няма да имам коса, а една заплетена топка на главата си.  Simple Smile

# 784
  • София
От темата за сухия шампоан разбрах, че косите на ползващите го окапват от него. Те обаче продължават да си го ползват.

# 785
От темата за сухия шампоан разбрах, че косите на ползващите го окапват от него. Те обаче продължават да си го ползват.
Преценяват съотношението полза-риск.  Wink

# 786
При теб зор няма. Аз ако не си сложа маска, масла и тем подобни, после няма да имам коса, а една заплетена топка на главата си.  Simple Smile

Балсам + после кристали не помагат ли?

# 787

Ако сложа половин опаковка кристали, може и да помогнат.  Peace
По принцип е достатъчно веднъж да се заплете, после да я накъсам, докато я разреша, и после да не мога да я оправя с месеци от накъсването.

Аз пък се чудя как жените с къдрави коси ходят дни наред без да се сресват.

# 788
Аз имам приятелка мулатка.Ами...тя казва,че рядко се решела,защото ставала като гръмнал бойлер в главата.Искала да има като моята коса ShockedА моята е тънкааа.Аз пък винаги съм завиждала на къдрокосите жени Simple Smile

# 789

Ако сложа половин опаковка кристали, може и да помогнат.  Peace
По принцип е достатъчно веднъж да се заплете, после да я накъсам, докато я разреша, и после да не мога да я оправя с месеци от накъсването.

Аз пък се чудя как жените с къдрави коси ходят дни наред без да се сресват.

родих се като подстригах гривата
то иначе  всеки ден ми отиваха часове в грижи по косата, особено в разресване

познавам мулатки,които си мажат косите с кокосово масло, за да могат да ги срешат и сплетат

# 790
  • където ми харесва
Абе, извинявам се за отклонението на темата, ама някоя от вас може ли да ми обясни за какво точно служат кристалите и как се ползват? Знам само как изглеждат, но никога не съм ползвала, а и никога не съм питала...

# 791
  • София - Рим и обратно
Кристали ми предлагаше моята фризьорка, когато ми беше тотално изсъхнала косата по краищата и не помагаше нито подсртигване, нито маски, нищо. Мисля, че бяха в едни флакончета, течност. Така и не стигнах до тях, защото започнах да пия редовно Омега 3,6,9 и нещата се оправиха.

# 792
Кристалите са за хидратиране и подхранване на косата,освен това спомагат нейното лесно разресване.Предпазват от изсушаване и от негативното влияние на околната среда като цяло.Съдържат силикони,а по качествените и разни масла,може и кератин.Хубавите,обаче,не се продават по супермаркетите...

# 793
  • където ми харесва
Кристалите са за хидратиране и подхранване на косата,освен това спомагат нейното лесно разресване.Предпазват от изсушаване и от негативното влияние на околната среда като цяло.Съдържат силикони,а по качествените и разни масла,може и кератин.Хубавите,обаче,не се продават по супермаркетите...
Добре, препоръчайте ми някой Wink
И ако може да ме ориентирате като цена Wink
Ще съм благодарна! Simple Smile

# 794
Добре, препоръчайте ми някой Wink
И ако може да ме ориентирате като цена Wink
Ще съм благодарна! Simple Smile

Примерно тези.
Евтини са и ги има в аптеките.

Аз ги слагам само на около 5, 10 см на върховете(косата ми е до средата на гърба), никога по-нагоре.  После се сресва лесно и връхчетата изглеждат много добре.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт