Ето ни и нас, въпреки, ч снимките са от преди месец вече има-няма
http://luce.snimka.bg/children/dari.819623.33237461
Дари няколко дни беше адски неспокоен и кисел, вечер вдигаше температура, нощно време трудно спеше, дори 2 вечери спа с нас на спалнята, появи му се хрема и то това заради зъбче - кътник. Единия вече проби изцяло, имаме 4 връхчета. Първите две избиха без проблем - дори и не разбрахме. Аз като невежа споделих с дена колежка, че нещо не му расте зъба както трябва защото се вижда все едно му расте и зад венеца и тя така ми се смя
и ми обясни как растат като ме предупреди,че може да пробиват с проблеми и така и стана.katelinka , може да е зъбче и при вас.
Дари вече спокойно взима каквото докопа оставено на края на масата или плотовете в кухнята и не знам в кой момент ще стане "весело" като забравим нещо по накрая без да искаме. Лошото е, че се научи и да отваря хладилника
, после го оставя отворен или се опитва да вади неща, които докопа, май вървим към заключване на хладилника Вече не спи сутрин, само когато имаше температура, но тогава почти не спеше през нощта.
С гърнето все още не сме започвали, въпреки, че от няколко дни като понапълни памперса започва да го дърпа и да казва пиш-пиш, което го приемам, че вече осъзнава когато го направи. И разбира се, който влезе в тоалетната, той застава отвън и започва пиш-пиш-пиш
докато не излезеш.Приятна събота на всички

)

Не сме ходили на контролен от март, дори не знаем колко тежи и е високо детето, но не е болка за умиране
Вече градинките и контактите с децата ни привличат - учиме се, по-скоро аз де, на градинския етикет и започвам да отпускам душата-в началото все се притеснявах като ходеше да взима чужди играчки, но то си е нормално на тази възраст