Верно гладно нема да остане, освен джанки плющим де що видим плод по дърветата - дуди (черници), вишни...оня ден даже глътна една вишна с костилката та ме притесни малко, ама се надявам вече да сме се отървали от нея 
. Моя Бобо също много обича джанки, вишни и всякакви плодове , но не дай си боже да минем покрай някоя джанка иска да събере всички от земята и стиска здраво
, а ако искам да ги взема настава голямото тръшкане и пищене. Ние сме много лакоми от малки всичко , което се види трябва да се опита. Сега сме 11.200 кг. и 82 см. , а в края на юли ни е консултацията ще видим тогава колко ще сме пораснали. В момента Бобо е на гости при бабите, защото правим ремонт и ми е толкова мъчно за него ама няма как , гледаме се на skype и си даваме целувки и показва на мама какво ново е научил. За махането на памперса , ние сме в процес на махане сега е в къщи без , а навън или без или с памперс гащи като баба му го изпишква през определено време, иначе той не си казва че има пиш, но предполагам ще свикне скоро поне да показва
. Разписах се набързо и ето една снимчица от нас , лека и приятна вечер.

), понякога седи спокойно на гърнето, друг път се опъва като струна. Спи изключително неспокойно, като по цяла нощ се върти из леглото на различни посоки (тя спи до мен и можете да си представите какво спане е за мен...)
Ние сме на моренце от събота всичко беше точно до днес. Сутринта малкия се събуди игра си весел беше и изведнъж всичко се обърна,взе да повръща,температура ми вдига 2 пъти го караме до спешните центове в Несебър и Бургас и едно и също. Ентерол, хексалгин, панадол, нурофен, на картофена диета трябвало да го остава а той дори и това не иска да яде, също ми казаха и по малко вода да му давам на 4-5 мин по една супена лъжичка..
Да не ви плаша,но ние сме с ротавирус в болница от понеделника
и бяха същите симптомите . Не е ваксиниран ,но доколкото действа ваксината е противоречиво и затова вече не се кося,че не съм сложила
От вчера има подобрение и дано утре преди обед ни изпишат,както ни казаха на сутрешната визитация
Ами мога да кажа,че вече сме добре. В сряда вечерта ни приеха в болница с рота вирус и днес ни изписаха уж имал подобрение. е да не е като първите дни не повръща, няма я температурата само изхождането сега ме притеснява.. Давам му ентерол и смекта 2 пъти на ден дано да има ефект
На диета сме картофки, оризче, казаха ми също че мога да давам и лечебна хумана. Ако някоя мама знае нещо повече нека сподели..
,ние сме като вас и ни изписаха в неделя преди обед
В неделята не ака въобще , днес се изака само веднъж и то твърдо макар и по-миризливо и зеленикаво. Също сме на затягаща диета +лечебна Хумана и AL 110 АМ . Бавно ще се захранваме и живот и здраве след месец пак на кухня. Жизнен е макар и все още изнервен от обстановката там
,спи и се храни спокойно
Дечицата лесно се адаптират и бързо забравят
нас също ни изписаха в неделя сутринта, на диета сме вече 3 дни. Изписаха ни лечебна хумана и без лактозен аптамил. Добре е детето жизнено, играе си, спи спокойно, но сега ме притеснява аката.
От вчера на обяд не се е изхождал и незнам това да ме радва ли да ме притеснява ли.