ЯНУАРЧЕТАТА ни със зъбки, правят първите си стъпки

• 71 132
  • 445
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Моето момче е 86см, и тежи 14кг Simple Smile

# 331
Глори, Мейбълин, големи убавци тия ваште младежи пу пу  Heart Eyes
Айде и ние при високите да се наредим Wink  Косара е 85 см. / 12 кг.
Ей я на и мойта мома, с джанка в ръка  Grinning Опоска де що има джанки в района тва диване, все едно не го храня вкъщи  Joy

# 332
  • София

kisela krastavichka,благодарско  Hug и вие  Mr. Green сте много красиви стройни.Мързелан обаче джанки надали ще яде ...  Laughing Плодовете ги обича намачкани в десерт само  Crazy

# 333
  • Варна
Ех, че ми липсва да гледам сладки момиченца Simple Smile Краставичке, малката е пушка, гладна нема остане  Laughing
Като гледам, децата са се изравнили, така че явно добре ги гледаме   chef

# 334
Мейбълин, глори, благодаря  Grinning Верно гладно нема да остане, освен джанки плющим де що видим плод по дърветата - дуди (черници), вишни...оня ден даже глътна една вишна с костилката та ме притесни малко, ама се надявам вече да сме се отървали от нея  Mr. Green Наскоро пък видя едни малки зелени ябълки на едно дърво и ревна за тях...ама те хептен зелени, така че рев не рев не можа да ги опита  Joy

Я да попитам има ли някой, който вече се опитва да махне памперса? Ние още не сме се пробвали, но като слушам майките с опит от градинките май е време...иначе чак другото лято...

# 335
  • sofiq
Здравейте, момичета отдавна не съм писала , но чета от време на време. Дечицата ни ръстът като гъбки и са много сладки и всеки ден с нови номера Simple Smile. Моя Бобо също много обича джанки, вишни и всякакви плодове , но не дай си боже да минем покрай някоя джанка иска да събере всички от земята и стиска здраво Simple Smile, а ако искам да ги взема настава голямото тръшкане и пищене. Ние сме много лакоми от малки всичко , което се види трябва да се опита. Сега сме 11.200 кг. и 82 см. , а в края на юли ни е консултацията ще видим тогава колко ще сме пораснали. В момента Бобо е на гости при бабите, защото правим ремонт и ми е толкова мъчно за него ама няма как , гледаме се на skype и си даваме целувки и показва на мама какво ново е научил. За махането на памперса , ние сме в процес на махане сега е в къщи без , а навън или без или с памперс гащи като баба му го изпишква през определено време, иначе той не си казва че има пиш, но предполагам ще свикне скоро поне да показва Simple Smile. Разписах се набързо и ето една снимчица от нас , лека и приятна вечер.

# 336
Хубави дечица си имаме, това е истината  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ние сваляме памперса след сън, седи на гърнето, знае, че трябва да прави пиш или ааа, но до сега само два пъти се е случило от 10 дни.

За височина и кг не знам, че скоро не съм го мерила Дари, но трябва да е около 86 и към 12 кг.

Вече се предадох и му давам солети и сега постоянно виси под шкафа със солетите и повтаря - хом, хом, хом, което в превод е хам, хам, хам. След като изяде солетата си пляска с ръце и се започва на ново. Ужас, гледаме да не се застояваме много вкъщи или оставям по три-четири в пакетчето.

Яде абсолютно всичко, плодове най-много. Понякога вечер дори отказва супата, а иска кас=краставица, сиене=сирене и мат=домат. Чушките нещо не може да ги дъвче много и често ги плюе, ние му даваме сурови. Може би като пораснат хубаво кътниците, няма да плюва. Печените ги мушка за нула време  Laughing

Ние вече имаме претенции какво да му обличаме. Сутрин си отваря шкафа и такива комбинации прави понякога  ooooh! Laughing, добре, че бързо се съгласява да ги заменим с друга блузка, например  Grinning

# 337
ето ни и нас...
Добре сме, минахме през куп болести, но вече вс е наред.
Ники още не говори , но все пак казва как, скок (кок кок), дииииии (което е три) и сете (което е цвете).
Тежи 11 кг и е 81 см.
Имахме вече едно сериозно падане преди няколко дни - милата падна в нещо като празен басейн, ама чак отгоре, та охлузи челото и брадата, малко е счупила предно зъбче и има рана на главата.
Може да не говори добре, но пък вече кара кънки (или по-скоро ние с баща и я дърпаме с тях). Много ми е смешна.
Памперса го махнахме отдавна. Това не значи че си казва - просто знае за какво сваляме гащите и ако ще пишка мирува, а ако не - протестира. Яде сладолед - ближе го като голям човек. Ето и снимчици

# 338
Сладурковци!
Да са ни живи и здрави дечицата и ние за да си ги гледаме Дай Боже!
На нас вчера ни биха ваксината, която се слага на година и половина. Малко позакъсняхме ама все имаше някой болен покрай Мими. И на мен ми сложиха ваксина, сега реимунизират всички родени на и... 9-та година (1949, 59, 69, 79 и т.н.) та сега и двете с Мими сме с температура. И аз голяма пък реагирам така на ваксината...
Мими бърбори, инати се, скубе жестоко кака си (и си мисли, че това, че кака й пищи е нещо хубаво newsm78), понякога седи спокойно на гърнето, друг път се опъва като струна. Спи изключително неспокойно, като по цяла нощ се върти из леглото на различни посоки (тя спи до мен и можете да си представите какво спане е за мен...)
Джанките и тя ги обича и ги бута цели в устата и дуе ли дуе бузи.
Общо взето това е за сега при нас. Целувки на всички ви и двойно повече на малчовците!!! Hug

# 339
Здравейте мами. Моля ви за съвет,че съм много притеснена и не знам какво да правя. Praynig Ние сме на моренце от събота всичко беше точно до днес. Сутринта малкия се събуди игра си весел беше и изведнъж всичко се обърна,взе да повръща,температура ми вдига 2 пъти го караме до спешните центове в Несебър и Бургас и едно и също. Ентерол, хексалгин, панадол, нурофен, на картофена диета трябвало да го остава а той дори и това не иска да яде, също ми казаха и по малко вода да му давам на 4-5 мин по една супена лъжичка..   Rolling Eyes

# 340
  • Варна
Викитооо, явно детенцето е лепнало типичен за черноморието ни стомашен вирус. Гледай да не се обезводни. И да не яде 1-2 дни нищо няма да му стане, но вода трябва да приема. Ще мине.

# 341
  • София

Викитооо, как сте Hug Да не ви плаша,но ние сме с ротавирус в болница от понеделника Cry и бяха същите симптомите . Не е ваксиниран ,но доколкото действа ваксината е противоречиво и затова вече не се кося,че не съм сложила  Thinking От вчера има подобрение и дано утре преди обед ни изпишат,както ни казаха на сутрешната визитация Praynig

# 342
Добър вечер мамчета.   bouquet Ами мога да кажа,че вече сме добре. В сряда вечерта ни приеха в болница с рота вирус и днес ни изписаха уж имал подобрение. е да не е като първите дни не повръща, няма я температурата само изхождането сега ме притеснява.. Давам му ентерол и смекта 2 пъти на ден дано да има ефект Praynig  На диета сме картофки, оризче, казаха ми също че мога да давам и лечебна хумана. Ако някоя мама знае нещо повече нека сподели..  Simple Smile

# 343
  • София
Викитооо Confused Hug ,ние сме като вас и ни изписаха в неделя преди обед   ura В неделята не ака въобще , днес се изака  само веднъж и то твърдо макар и по-миризливо и зеленикаво. Също сме на затягаща диета +лечебна Хумана и AL 110 АМ  . Бавно ще се захранваме и живот и здраве след месец пак на кухня.  Жизнен е  макар и все още изнервен от обстановката там Crazy ,спи и се храни спокойно  Praynig Дечицата лесно се адаптират и бързо забравят  Heart Eyes

# 344
gloria_calcar11  Simple Smile Hug нас също ни изписаха в неделя сутринта, на диета сме вече 3 дни. Изписаха ни лечебна хумана и без лактозен аптамил. Добре е детето жизнено, играе си, спи спокойно, но сега ме притеснява аката. Blush От вчера на обяд не се е изхождал и незнам това да ме радва ли да ме притеснява ли.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт