Това яко ме разсмя ... 
дърпат една и съща играчка, почват да реват и двете, и нито една не пуска. А отскубне ли я някой, започва лудо бягане и гонене.

.Много благодарим за поканата за гости, при първа възможност ще се възползваме.Трябва да запознаем Бобо и Емо,все пак са астрални близнаци
.
като гледам за какви бройки говорите се чудя има ли някой като нас все още, беззъб? 
Ако някой има подобна да сподели мнение.
До миналата седмица се кърмихме, но след като 11 месеца се бях срастнала с помпата, реших че е време да приключим .....Не е имало драми, не си е търсила млякото през нощта .... След като заспи към 21.00 часа се събужда към 5.30 - 6.00 часа. Засега имам замразена кърма и й давам от нея, след което отново заспива до към 7.30 - 8.00 часа. Когато ми свърши замразената кърма, ще й давам кисело мляко, защото отказва да пие адаптираното .....
В случай че е коментирана темата, се извинявам предварително .....
Кости 
Прави крачки като се подпира по мебелите, катери се на дивана, но не сме научили все още безопасното слизане, показва къде е лампичката и колко голям ще порасне, маха за чао, но само когато той реши, слага си телефона на ухото за ало и имитира баща си как се смее. Общо взето пълен е с номера.

Препоръчани теми