Математически турнири - 25

• 77 253
  • 702
  •   1
Отговори
# 345
Общинският кръг на олимпиадата във всяко училище ли се провежда?  Thinking

Последна редакция: сб, 14 дек 2013, 20:47 от ziun

# 346
Някой има ли резултати от Салабашев от Пазарджик

# 347
http://pmgbs.com/   - Резултати "Иван Салабашев" - Бургас

# 348
  • София
Моля ако някой има задачите за втори клас от днешното КМС да ги пусне  Praynig В 119-то не са ги дали на децата.

# 349
  • Варна
Моля ако някой има задачите за втори клас от днешното КМС да ги пусне  Praynig В 119-то не са ги дали на децата.

Ами супер. Peace Във Варна КМС е от 14:00 часа.
Не би било честно да се знаят задачите предварително.

# 350
  • Varna
А аз моля който ги има да не ги пуска до 16.00 ч. - състезанието във Варна е
 от 14 до 16  ч.

# 351
Надявам се и в другите училища да са съобразили да не дадат задачите, в доста градове състезанието е от 14:00 часа.
Много е кофти така за родителите, които искат да видят какво са направили децата им, мен много би ме било яд.

# 352
Моля, да ми кажете- на КМС- ІІ клас на матрица ли се нанасят отговорите или на самата бланка?

За първи зная, че са на бланката, но за втори?

# 353
  • София и там където не се пуши
А аз моля който ги има да не ги пуска до 16.00 ч. - състезанието във Варна е
 от 14 до 16  ч.

Наистина се надявам в тази тема да има по-интелигентни хора, защото седмокласниците имаха задачите при това решени от бг-мамма, още преди завършване на първия модул - при това решени.

А и май не ги давата от Коледното да си ги вземеш, трябваше да си ги купиш - поне преди (аз съм от стиснатите  Joy  - не ме е интересувало обикновено)

Последна редакция: нд, 15 дек 2013, 11:31 от Dorothy

# 354
Все пак- ще е добре ако някой има задачите, да ги публикува, а пък , който не иска да не ги показва на децата си....

нямам търпение да ги видя...
други години до сега вече са ясни....

# 355
Все пак- ще е добре ако някой има задачите, да ги публикува, а пък , който не иска да не ги показва на децата си....

Е, възрастните би трябвало да сме научени на толерантност и търпение!!!

Лично аз ще изтривам мнения, съдържащи задачи от днешното състезание, преди то да приключи окончателно във всички градове!

# 356
Наистина се надявам в тази тема да има по-интелигентни хора, защото седмокласниците имаха задачите при това решени от бг-мамма, още преди завършване на първия модул - при това решени.
Какво искаш да кажеш?
Изключвам факта, че твърдението ти не е вярно. Тестът беше качен на място, достъпно за малцина, без отговори и решения, двадесетина минути преди края на първи модул. Освен всички миналогодишни седмокласни майки  да са били някакви факири и за 20 минути да успеят не само да решат 20 задачи, но и да намерят начин да ги изпратят по някакъв начин на потящото се над темата отроче.
А как ще коментираш факта, че години наред материалите за общинския кръг на НОМ бяха достъпни на сайта на РИО - София 15-20 минути преди началния час?

В повечето градове състезанието се провежда или от десет, или следобед. Днес бързаш да видиш задачите, а утре може да твърдиш, че децата в някой град са видели задачите предварително и затова имат по-високи резултати.

# 357
  • София

А пък който иска - да ги показва  Mr. Green
Модератор Фран Джонсън ще има с какво да си запълва времето днес  Wink

# 358
Моля- простете- аз мислих, че се збавляваме да решаваме задачи, а то.... било сериозно състезание..... Още веднъж извинете- объркала съм се...

# 359
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Само да кажа , че след Салабашев според шестокласници задачите са били доста лесни, около 11 часа са излезли. Друг е въпросът какво са натворили, защото тези приказки за лесните задачи съм ги чувала и друг път, но после е имало сълзи и сополи.....

Общи условия

Активация на акаунт