Математически турнири - 25

• 77 234
  • 702
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Благодаря за задачките да втори клас на КМС. Извинявам се, че ги поисках още сутринта и разбуних духовете, но нямах представа, че на различните места е обявен различен начален час Blush

# 451
  • Варна
искам да попитам за олимпиадата - т.к. събират и чернови, и белови, дали разглеждат респ. оценяват и  черновите - на черновата е написал две възможни решения на едната задача, т.к. от така зададената ни задача реално не се разбира кое е от двете се търси, но на беловата е написал само едното
благодаря предварително на отзовалите се с опит   bouquet

# 452
Някой информация за  гр Ямбол да има ,излезли резултати,класиране?
Може ли и кога да видим работите на децата си ?
Аз съм възмутена от  родителите в едно тясно коридорче пуснали вече децата те вътре  и родителя стой .. ами отдръпни се други да минат ....... общо взето беше  все едно гледаш стадо овце.... ужас..... децата се държаха по добре от родителите ..... Родителите припискаха децата и най малките чак се разплакаха ...
Инъче като се изключи това проблеми нямаше.

# 453
Здравейте, имате ли инфо за задачите от олимпиадата за 4 клас в Сливен
 Praynig

# 454
Някой с опит от предходни години, може ли да каже кога ще излязат резултатите от КМС за Бургас? И къде? в сайта на ОУ "Братя Миладинови"?

# 455
  • София
Моите впечатления от 119-то са същите. Много добра организация на влизане и лоша на излизане. Предупредиха ни, че до 9,30 децата нямат право да излизат, а след това от 9,30 до 10,30 могат да излязат когато са готови. Съответно в 9,30 се получи една лавина от деца като идващите от горните етажи деца, избутваха вече дошлите и стоящите на стълбите. В суматохата беше трудно да откриеш детето си. Някои родители още не бяха се добрали до фоайето и децата гледаха стресанто и се чудеха какво да правят на стълбите, докато идващите отзад ги избутваха. Може би просто трябваше да пускат децата на части, за да не се създава тази суматоха  Peace.

# 456
  • Варна
A може ли да попитам къде мога да видя задачите и отговорите от олимпиадата по математика от днес - интересува ме 6 клас. Благодаря!

Ами тя в момента тече олимпиадата, въпреки че моята девойка вече се обади,
за 9 клас би "обидно елементарни"  Rolling Eyes

Kaрамелке, питах защото племенничката ми беше на олимпиада днес от 8:30 сутринта и в ранния следобяд очаквах, че задачите като условие вече са публикувани.

# 457
  • у дома
A може ли да попитам къде мога да видя задачите и отговорите от олимпиадата по математика от днес - интересува ме 6 клас. Благодаря!

Ами тя в момента тече олимпиадата, въпреки че моята девойка вече се обади,
за 9 клас би "обидно елементарни"  Rolling Eyes

Kaрамелке, питах защото племенничката ми беше на олимпиада днес от 8:30 сутринта и в ранния следобяд очаквах, че задачите като условие вече са публикувани.

За различните градове първия кръг е не само в различен час,а в различни дни,както и с различни задачи за всеки град  Peace

# 458
  • София
А кога и къде излизат резултатите? Има ли обобщено класиране? Нищо не ми е ясно за тези олимпиади.

# 459
  • София
А кога и къде излизат резултатите? Има ли обобщено класиране? Нищо не ми е ясно за тези олимпиади.
Всяко училище си ги проверява и казват на децата, общо класиране няма. Само на втория кръг има

# 460
  • София
Всяко училище си ги проверява и казват на децата, общо класиране няма. Само на втория кръг има
Благодаря, Ели.

Нещо ми направи впечатление днес. Нали многократно сме обсъждали разни неща относно състезания/турнири и др. по училища относно обективност. Та, синът ми днес ми каза, че квесторът е бил външен за училището човек, някакъв непознат мъж. Та се чудех дали не са въвели нова практика с външни квестори или винаги си е било така за олимпиадите.
Всъщност, не трябва да се изключи и възможността да е бил учител в горните класове, когото детето не е засичало.

# 461
  • София
Манжелка, не погледнах, че си от Варна  Hug

В съботния "24 часа" прочетох симпатичен очерк за Ивайло Кортезов по повод на
задачата с кебапчетата. В крайна сметка всяка реклама е добра реклама,
кога иначе щяха да пишат за звезда-математик в масов ежедневник  Grinning

# 462
  • София

Практиката е да се публикуват резултатите на децата, класирани за следващия кръг. Миналата година, по незнайни за мен причини, така и не изнесоха обобщено класиране за град София.

# 463
Гледам резултатите за първи клас. В общи линии децата в Русе или са много по-умни от тези в Плевен или са им разяснявали задачите и какво се иска от тях  Joy. 11% срещу 4% за двата града на ученици, изкарали над 80т като в Плевен няма нито едно дете с бълен брой точки, а в русе с лопата да ги ринеш... Странно.

# 464
Обяснявали са им най-вероятно.
При нас нищо не са обяснявали, но синът ми и не е питал де. Нищо другият път ще си поправи грешката. За мен целта на тези състезания е да свикне да се явява на изпити. И колкото и да ми обясняваше, че е спокоен, се разтрепера преди да влезе.
В 125то в някои стаи пускаха щом с готов в други след 9.30, имаше малко стълпотворение, но поне не бяха всички по стълбите.
Кога ще излизат резултатите?

Общи условия

Активация на акаунт