БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 38 974
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
  • 1st floor
Като питах за надениците и пр. за капамата, имах предвид каква на коя фирма взимате. Щото повечето, на които съм попадала са пълна гадост... Tired И просто спрях да купувам...

затова слагам суджук или домашен бахур
Ех, ако разполагах с домашни, нямаше и да питам... Grinning Ама се налага да купувам от магазина...

# 526
разходи се до някой от пазарите. може да продават домашни суджуци.
и за кой град става въпрос ?

# 527
  • 1st floor

София. Домашни суджуци не съм виждала на нашия пазар... Rolling Eyes

# 528

А защо не си направиш? Не е сложно.  Peace Продават се и месо, и черва.

# 529
  • 1st floor

А защо не си направиш? Не е сложно.  Peace Продават се и месо, и черва.
Нямам условия. Нито време...пък май и не ми се занимава... Embarassed

По-лесно ми е да ми кажете купи това и това, на тази фирма от Била, Фантастико и пр.  Mr. Green

# 530
Непокорна, тогава търси по пазарите, в София имате много, все някоя баба или дядо ще продава.  Peace

# 531
вкусовете са ни различни. не всичко което ни харесва ще ти допадне на вкус. така че се жертваш и хващаш нещо , пък каквото е ...  Laughing  а и в последния момент се сещаш.
но все си мисля ,че по пазарите ще намериш  я кървавица , я бахур , суджук или бабек.

# 532
вкусовете са ни различни. не всичко което ни харесва ще ти допадне на вкус. така че се жертваш и хващаш нещо , пък каквото е ...  Laughing  а и в последния момент се сещаш.
но все си мисля ,че по пазарите ще намериш  я кървавица , я бахур , суджук или бабек.

Аз от пазарите не смея да купувам домашно приготвени неща~ Не, че и в магазините не мога да се натъкна на некачествено, но все пак не знам при какви условия е приготвено. Може и да има свястни кървавица, бахур, но все пак Rolling Eyes

Аз, както писах по-нагоре - вземам сатленки - тънки наденички. А в някои магазини продават и бахур. Peace Хубаво е да се сложи и от него.

# 533
принципно е така , но като знам ,че в магазинните колбаси слагат всичко от животното предпочитам някое домашно. поне в него няма смляни кожи, кокали, жили...

# 534
здравейте  Hugтърся рецепта за тиква залята с мляко и яйца  Praynig   bouquet
Здравей! Аз я правя като я режа на парчета и редя в подмазана тава.По желание поръсваш с орехи.Разбивам яйца със захар мляко и канела заливам и запичам.Не пиша пропорцийте тъй като го правя на вкус.

# 535
Имам спешна нужда от помощ,дадоха ми компот от дренки за малката
Скрит текст:
която е със сериозно разстройство
,но като отворих буркана и вътре беше като газирана напитка и направо вреше.Тъй като никога не съм пила такова чудо се чудя това нормално ли е и мога ли да и го дам да го пие.все си мисля,че не трябва да изглежда така newsm78.

# 536
Скрит текст:
,но като отворих буркана и вътре беше като газирана напитка и направо вреше.

Според мен е ферментирал, не го давай. Peace

# 537
Скрит текст:
,но като отворих буркана и вътре беше като газирана напитка и направо вреше.Тъй като никога не съм пила такова чудо се чудя това нормално ли е и мога ли да и го дам да го пие.все си мисля,че не трябва да изглежда така newsm78.

В никакъв случай - особено за дете. Явно компота е развален. За разстройство на дете - прахчета смекта/все пак зависи детето на каква възраст е/,  чай от нар , чай от шипки, може и лъжица брашно разтворено с малко оцет - по-малко се дава.

Хубаво е  компот от дренки - но, да не  е в такова състояние

Последна редакция: чт, 26 дек 2013, 17:15 от PaulaSS

# 538
Благодаря ви много за бързата реакция HugКомпота е в боклука,много ме хвана яд,защото така му се зарадвах и се надявах да спаси положението.Иначе давам какво ли не,но за съжаление вече трети ден не няма подобрение Sad.
Още веднъж благодаря!  bouquet
Желая на всички ви весели празници!

# 539
при трети ден разстройство при дете не трябва да се допитваш до нас

Общи условия

Активация на акаунт