БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 39 020
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
  • ВАРНА
 Във връзка с новия облик на сайта питам,дали има място във Фейсбук,където сте заформили свое гнезденце?Много ми е зор да се мъча с тази шукария и шарения,та ако има възможност за смяна....

# 331
Привет искам да украсим Коледните сладки,но никога не съм правила такива смеси за украса.Изгледах клипчета,но съм с бебе и не мога да изчета всичко във форума,молбата ми е да споделите рецепта , която вие сте използвали за декорация,но и да става за начинаещи.Благодаря!

# 332
Привет искам да украсим Коледните сладки,но никога не съм правила такива смеси за украса.Изгледах клипчета,но съм с бебе и не мога да изчета всичко във форума,молбата ми е да споделите рецепта , която вие сте използвали за декорация,но и да става за начинаещи.Благодаря!

И аз щях да попитам същото, как точно се прави сместа за украсяване да речем на мъфини или cookies?

# 333
Тръснаха ми месо от свинска глава. Чувала съм, че се правело някакво мезе от такова чудо. Идеи как?   bouquet

# 334
  • Бургас
Тръснаха ми месо от свинска глава. Чувала съм, че се правело някакво мезе от такова чудо. Идеи как?   bouquet
Едно от нещата, които може да се направят е пастет.

# 335

бузите - можеш да свариш в зелева чорба, като се охладят - отепваш в поддправки и стават за мезе.
Можеш да я свариш цялата ида направиш пача (сухо мезе е, не чорбата) http://pep-4o.blogspot.com/2009/10/blog-post_30.html

# 336
  • Бургас
Вчера опекох прилично количество меденки Sunglasses, обаче последната тава не ги изпекох добре.
 Дали мога днес да ги пъхна във фурната отново newsm78

# 337
Не можах да се ориентирам Rolling Eyes има ли тема за ястия само за Бъдни вечер? С търсачката нищо конкретно не ми излиза...

# 338
  • Sofia
не ги изпекох добре.
 Дали мога днес да ги пъхна във фурната отново
Ако не стават за ядене такива, недопечени, какво ти остава всъщност, какво губиш?  Пробвай разбира се.

# 339
  • Бургас
Стават за ядене ама са меки още отсега. И цвета не ми харесва ама и без това ще ги украсявам

# 340
  • софия
Тъй като ще украсявам за първи път меденки с цветна глазура да попитам-може ли меденките да се направят в понеденик вечер, а глазурата да я направя в сряда сутрин и с децата да ги украсим тогава?
И ако може да ми кажете има ли сладкарски бои в някоя от големите вериги(Фантастико, Била и т.н) или да отида до някой специализиран магазин?

# 341
Здравейте, имам около 1 кг. свински вратни пържоли и се чудя как да ги приготвя. Дали ако ги сложа в чугунената тенджера с много лук , моркови ,гъби и чревeно вино ще се получи вкусно? Трябва ли да запържа пържолите предварително? Мерки Simple Smile

# 342
  • София
Здравейте, имам около 1 кг. свински вратни пържоли и се чудя как да ги приготвя. Дали ако ги сложа в чугунената тенджера с много лук , моркови ,гъби и чревeно вино ще се получи вкусно? Трябва ли да запържа пържолите предварително? Мерки Simple Smile
Да, леко ги запържи и после ги мятай в тенджерата с всичко изброено..  Много вкусно е.

# 343
Много благодаря Hug

# 344
Тъй като ще украсявам за първи път меденки с цветна глазура да попитам-може ли меденките да се направят в понеденик вечер, а глазурата да я направя в сряда сутрин и с децата да ги украсим тогава?
И ако може да ми кажете има ли сладкарски бои в някоя от големите вериги(Фантастико, Била и т.н) или да отида до някой специализиран магазин?
Имай в предвид че меденките колкото повече стоят толкова по хубави стават.Има в големите вериги

Общи условия

Активация на акаунт