Търся електронна книга - тема 8

• 102 222
  • 720
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте търся "Часовниците" на Агата Кристи на български език.

Online... http://napred.bg/%D1%87%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D1%8 … %D1%82%D0%B5.html

# 151
Трябва ми наистина спешно!!!
Преди да попитам проверих всички линкове, които сте дали включително и програмката ви, но не намерих две книги ... може би, защото са прекалено нови, но аз да си питам Wink) :

Дар от съдбата- Джаки Д'алесандро
Брачен капан- Оливия Паркър

paaapiii@abv.bg

# 152
Търся „Момичето, което преследваше луната” и „Тайна с цвят на праскова” на Capa Aдисън  Aлън

# 153
Здравейте! Търся Адът на Гейбриъл от Силвейн Рейнард. Случайно някой да я има? kristinasarafska@abv.bg

# 154
Трябва ми наистина спешно!!!
Преди да попитам проверих всички линкове, които сте дали включително и програмката ви, но не намерих две книги ... може би, защото са прекалено нови, но аз да си питам Wink) :

Дар от съдбата- Джаки Д'алесандро
Брачен капан- Оливия Паркър

paaapiii@abv.bg

Кое точно ти е спешното да намериш сканирани книги излезнали преди броени дни?  newsm78
Не си ли много нагла?

# 155
Заминавам след няколко дни и няма да имам възможност да си тегля книги. Харесаха ми се тези и ми станаха интересни, не съм проучвала кога точно са излезли... предполагах, че са скорошни, защото иначе щях да ги зная от преди... ако ги няма здраве да е, но не бяха нужни бързи класификации  Naughty

# 156
  • Пловдив
Според мен е еднакво нагло да търсиш излезли преди два дни или преди 6-7 месеца книги, но всички в тази тема това правим, защо трябва да сме и груби един с друг?

Съвета ми към всички които искат да четат по-нови книги е като в старите вицове - учете чужди езици!

# 157
Заминавам след няколко дни и няма да имам възможност да си тегля книги. Харесаха ми се тези и ми станаха интересни, не съм проучвала кога точно са излезли... предполагах, че са скорошни, защото иначе щях да ги зная от преди... ако ги няма здраве да е, но не бяха нужни бързи класификации  Naughty
Ама защо само теглене ви е в главата... няма да умрете ако си купите някоя книга, как пък не ви е спешно нещо излязло преди десет години, не от преди десет дни, да не кажа че едната е от преди пет... Направо полудявам като видя подобно мнение и се питам за какво изобщо следя темата, но освен за да поддържам кръвното си високо се надявам и да попадна на нещо интересно, което не мога да открия по книжарниците, нещо като "Преди да умра" на Джени Даунам, ако някой е попадал ще съм благодарна да сподели.

# 158
Търся книгата "изворът" на Айн Ранд в epub формат
edrd@mail.bg

# 159
  • София
Не съм чела първите теми. В тях имало ли е условие да не се търсят книги, излезли преди седмица (примерно)? Защото в тази тема няма, мисля, че и в предишната нямаше, но не съм сигурна.

# 160
Търся книгата "изворът" на Айн Ранд в epub формат
edrd@mail.bg
Има я в мейл букс, различни формати. Peace

Cassy, pasti4kata_88 на мен пък, точно такива коментари ми вдигат кръвното.  Tired
Ако не сте забелязали темата е точно за търсене на електронни книги и всеки е свободен да си търси и пита каквото иска. Не е нужно да ви се обяснява поради какви причини го е направил, така че си спестете язвителните забележки.

Не съм чела първите теми. В тях имало ли е условие да не се търсят книги, излезли преди седмица (примерно)? Защото в тази тема няма, мисля, че и в предишната нямаше, но не съм сигурна.
Не е имало такова условие, обаче някои не пропускат шанса да ни напомнят, че не е редно да подронваме печалбите на родните ни издателства, дори и с цената на получаването на некачествен продукт.  И като в същото време, свободно си се разпространяват нови сканове и преводи.

Последна редакция: нд, 15 дек 2013, 23:40 от Katrine

# 161
  • София
В такъв случай е въпрос на лично решение кога човек да потърси дадена книга. Освен това не върви някой да се възмущава от чуждата наглост, а в същото време да се опитва да налага своя избор.

# 162
Справих се с проблемната папка.
Благодаря зя съветите.  bouquet

# 163
Здравейте. Търся Тръпка, Копнеж и Завинаги на Маги Стиивотър.
 Имейл: tisheto_dobrich@abv.bg
Много ви благодаря!

# 164
Привет четящи!
Извинявам се, че нахлувам така в темата, но имам молба. Търся в електронен вариант на български "Под купола" на Стивън Кинг. Прерових целия нет, но я няма никъде.
Дали бихте могли да помогнете?
Благодая предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт