МИС ''БГ МАМА'' - Коментарна тема

• 110 808
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 210
Темата до 20 дек. ли ще се влачи? Ако ги събереш по-скоро кандидатките пускай ги да ги гледаме  Laughing

# 211
  • Другата България
И какво й е на темата? Организиране на конкурс, подобен на Огледалото, но по мое мнение, с по-ясен регламент. Сигурен съм, че ако я беше пуснала друга авторка, ефектът на "отхрачването" нямаше да бъде същият. Което за пореден път идва да докаже, че в клюто няма значение какво пише човек, дали се заяжда, обижда или се опитва да организира нещо позитивно - като го мразим, мразим го докрай.

И аз мисля така.Ако разчитаме тук да имаме репутация....а и Катрала е поредното потвърждение, че откровенността не се котира не само във форума, а и по принцип.По-важни качества са лицемерието, фалша и това да си със стадото. Колко си по безличен, толкова си по харесван.
Наистина има изцепки, но то кой няма? Та това е форум, защо да го вземаме толкова насериозно? Това си е мое мнение разбира се. Peace

# 212
Трима участници.  Party
Остават още четири и шоуто може да започне.

# 213
Имаше една мъдра мисъл, ама на кого беше  newsm78 - че е по-добре да си мълчиш и хората да се съмняват , че си глупак, отколкото да си отвориш устата и всички съмнения да изчезнат.

# 214
Замисли се малко, Катрала. Чии теми се взимат на подбив.
Авторитетът ти тук не е много висок и ти старателно работиш да го съсипваш.

И какво й е на темата? Организиране на конкурс, подобен на Огледалото, но по мое мнение, с по-ясен регламент. Сигурен съм, че ако я беше пуснала друга авторка, ефектът на "отхрачването" нямаше да бъде същият. Което за пореден път идва да докаже, че в клюто няма значение какво пише човек, дали се заяжда, обижда или се опитва да организира нещо позитивно - като го мразим, мразим го докрай.
Да, така е. Защото за дадена личност не съдим по една постъпка или мнение, а си създаваме представа въз основа на цялостното му творчество. След като Марийка има репутация, то тя ще я преследва във всяка тема в която пише.

Ето точно с това не съм съгласен и не смятам, че е правилно.

# 215
  • Пловдив
................................
Ето точно с това не съм съгласен и не смятам, че е правилно.
Имаш право на мнение, 'дет' се вика.

# 216
А сега де. ooooh!
Кво ли ми трябваше да подкокоросвам.
Ще пратя тия дни.

# 217
Вчера бях на плаж, но забравих да се снимам. Макар че, след снимки на 19 г. деца, вече се чудя, какво правя тук...или, може би, те какво правят тук. Обърках се вече...

# 218
Ще помоля модератор да заключи темата да знаете. Явно няма да се получи. Wink
А, добър ден! То е ясно от самото начало, че темата е обречена, но се надявахме да видим някоя снимка, да се хилим и да си повдигнем самочувствието Mr. Green Mr. Green

# 219

крайно време е да се помисли  за форум бг-баба

# 220
  • London
Участничките са 4 вече! Благодаря ви смели момичета! Hug Да, записа ще продължи до 20, защото след няколко дни ще започна да разпращам и визитките за попълване когато имаме по-надеждна бройка. Колкото повече кандидатки по-интересен конкурс, а и идеята бе да се пусне предколедно, така че имайте търпение. Хората, които смятат, че това е тема за снимки са сбъркали ще помоля лично всички още не пратили ми снимки и бъдещи кандидатки мис да пращат само на ЛС, снимките. Темата не е за сеир, нито за лични нападки спрямо моята особа. Надявам се, че всички сме възпитани хора и който се има за такъв ще се постарае да го докаже на практика. Peace

# 221
  • София
Интелектуалната част много ме вълнува мен.

Мен основно Въпросника.

# 222
Катрала, нещо не разбирам....
Как така не е за снимки темата?
Корупция някаква надушвам, ще ги разпратиш на журито и после ще им раздавате лентите тук ли?

# 223
Извинявам се,но мисля,че не съм разбрала - Кое е журито? И как като няма снимки ще се избира победителката?

# 224
Нека е без снимки, но въпросниците ги искаме в темата публикувани и за максимална обективност без да се казва предварително кой  въпросник на коя участничка  е.

Общи условия

Активация на акаунт