МИС ''БГ МАМА'' - Коментарна тема

• 110 779
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 285
Защо сте решили точно 7, дайте още време, може и повече да се съберат, сега джуджета ли се търсят или снежанки?! Grinning

# 286
  • В Космоса
Спарке, ти давай заявка, не се обяснявай. Laughing

# 287
Вместо да се вдигнете и да пратите снимки всички, само философствате. Нямала Ери вечерен тоалет - оправдания да саботира Катрала. Другите нямали снимки по бански. Обличаш банския и - щрак, Марийке на портрет.

# 288
  • London
Флип, мисълта ми беше да не са по-малко от 7, а ако са повече още по-добре.  bouquet Вярвам, че до 20 доста колебаещи се ще изпратят снимки и ще се решат. Peace

Въпросника ще е с въпроси за разсъждение не правопис и фактология. На ЛС- може да пращате вашите въпроси. Peace Целта е Въпросника да е пълна изненада за широката публика, разбира се ще знаете само въпрос, който сте предложили сам. Mr. Green

# 289
  • София
Ще ми е интересен въпросникът.  Peace

Катрала, направи, моля те, правописни въпроси.
Да видим ще се явят ли Батерий и брат му Бактерий, видни римски граждани.
На Зимна роза е добра идеята!!
А за темата...много е весело! Точно празнична, давайте момичета, тук има толкова красиви, че си заслужава да се видят.  Hug

# 290
Добре сте покудкудякали, а снимки няма Tired...

# 291
  • София
Ще ми е интересен въпросникът.  Peace

Катрала, направи, моля те, правописни въпроси.
Да видим ще се явят ли Батерий и брат му Бактерий, видни римски граждани.
На Зимна роза е добра идеята!!
...

Всъщност, не е чак толкова.

# 292
Вчера бях на плаж, но забравих да се снимам. Макар че, след снимки на 19 г. деца, вече се чудя, какво правя тук...или, може би, те какво правят тук. Обърках се вече...
Странстват из темите за чуждестранно пазаруване и домашни тренировки, когато ми дойде времето ще пиша и по други раздели Peace

# 293
Със сигурност ще има повече от 20 участнички  Wink
Като не можем да се изявяваме в Мис Свят, у форумско все някой може да ни забележи  Mr. Green
Катрала, ти удържай фронта, че до 20-ти ще ти изядат ушите.
Хайде, пускайте снимки на лични!  Simple Smile

# 294
  • Ямбол
....
Спирам да те отразявам, че ми доскуча.....
Ти все спираш и все не си спряла.
Нещо друго няма ли да измислиш, че повтаряш едно и също като развалена плоча?

А за снимките, ако някой тук си мисли, че никой няма да ги разпознае и няма да са ясни още на втория час, значи не познава форума.

# 295
  • гр. София
А за снимките, ако някой тук си мисли, че никой няма да ги разпознае и няма да са ясни още на втория час, значи не познава форума.

Ами аз например малко съфорумци знам как изглеждат. Не помня от предишните теми със снимките кой кой е.
Архив нямам.

# 296

Ами аз например малко съфорумци знам как изглеждат. Не помня от предишните теми със снимките кой кой е.
Архив нямам.

Поне на Шанти задника не може да не знаеш. И на Картрала лявата цица.

# 297
  • Ямбол
.... И на Картрала лявата цица.
И на Акаша средната.

# 298
Тези, които ще се престрашат да пратят снимки, най-вероятно ще си изчислят риска.
Е, и?

# 299
  • гр. София
И на Картрала лявата цица.
Не.

Не.

Нали се пускат снимки и се трият за 5 минути. Не мога все да съм на компютъра.

Общи условия

Активация на акаунт