МИС ''БГ МАМА'' - Коментарна тема

• 110 713
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 755
Лиляна, ловът и риболовът са видове спорт.
На риболов обикновено се ходи с бира и кебапчета. А уловът се коментира в повечето случаи в нетрезво състояние. А каки риболовкини лично аз познавам поне няколко. Едната може да се каже, че е почти едно към едно с картинката. Не знам дали е алкохоличка, но доста често говори за алкохол и напивания.

# 1 756
 smile3502
Аз пък съм дълбоко обидена че съм в графата "гугъл", но накрая ще ви кажа защо  Joy

ПП: Може ли за разнообразие да обсъждате отговори, които са ви допаднали, а не само такива, които не са . Все пак повечето точки са за тези, които са се харесали. Какво само се дъвче кое НЕ ви харесва... вижда се кому сте дали минус - ясно е. Обяснете за плюса! Peace

# 1 757
Хм, аз пък мислех, че ти си с омлета. Laughing
Междудругото, ако човек зададе въпроса за яйцето и кокошката в гугъл, няма да излезе най-често срещаният отговор във въпросниците.

# 1 758
 newsm78 Не знам за какво говориш....

# 1 759

Ние знаем:)И аз си мислех,че Ванилия е с омлета.Явно греша.
Още не мога да гласувам,две от претендентките се борят за моите десет точки.Някак не мога да определя една,на която повечето отговори да ми допадат.Пак ще ги чета.

# 1 760
  • София
Ако много държите се разберете на лични, кой номер е   Mr. Green Аз искам да си остана в неведение.

# 1 761
Ако много държите се разберете на лични, кой номер е   Mr. Green Аз искам да си остана в неведение.

Защо реши,че държим?Просто сме имали еднакво предположение.Аз не ви разглеждам ,като никове,само въпросите чета.

# 1 762
После така или иначе би трябвало да стане ясно за кого сме гласували, ако не се бъркам...

# 1 763
  • София
Имам предложение при разкриването на мистерията от интелектуалния кръг да участват снимките на участничките, а не номерата. Аз вече трудно свързвам коя кой номер беше.

# 1 764
Хм, на мен ще ми бъде интересно да разбера кой въпросник на кого е бил  Mr. Green
Всъщност ще се разбули ли мистерията или ще си тънем в неведение Crazy

# 1 765
Хм, на мен ще ми бъде интересно да разбера кой въпросник на кого е бил  Mr. Green
само ако ние решим да се разбулим  Simple Smile

# 1 766
само ако ние решим да се разбулим  Simple Smile
Или ако някой реши да си поиграе с крайните резултати от отделните кръгове.  Wink

# 1 767
След края на гласуването ще стане ясно кой колко точки е получил, така че знаете чий е всеки въпросник. На мен също ми е интересно  Peace

# 1 768
След края на гласуването ще стане ясно кой колко точки е получил, така че знаете чий е всеки въпросник. На мен също ми е интересно  Peace
Да, така е. Обърках се, че Кашпичка иска да знае кой, кой е  Peace

# 1 769
  • Другата България

Или ако някой реши да си поиграе с крайните резултати от отделните кръгове.  Wink

Ха, че то всичко е тука, и точки, и кръгове, на който му се занимава и не вярва, да седне и да смята.

Общи условия

Активация на акаунт