МИС ''БГ МАМА'' - Коментарна тема

• 110 738
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 740
  • London
Лиляна, свободна си да не взимаш участие в конкурса. Peace Не съм те вързала в тази страница, нито хванала за гушата да гласуваш. Crazy Моето мнение е, че претенциите всеки може да си изразява когато той организира нещо. Аз честно казано точно на този етап не търся мнения, буквално не ме и интересуват, ако трябва да съм честна. Та оттук насетне диалог в този дух няма да водя. Sunglasses

Не съм съгласна по отношение на снимковия материал и няма да сваля снимката. Не виждам смисъл да се крият нещата от живота, моята психика си е ''ОК''. Дано поне снимки като тази накара хората без поглед върху нещата да започнат да имат такъв и да се замислят. Peace

Аз на Коледа мисля ето за тези неща... и не искам да ги крия! Целта ми беше и други хора да се замислят върху това дали изобщо мислят. Има послание в цялата работа, но който хванал, хванал, който не вдянал, не вдянал....

Последна редакция: пн, 30 дек 2013, 18:38 от Tatti

# 1 741
  • Варна
Катрала, за снимките ти ми е все тая, даже ми е разнообразно с тях, но при някои участнички са подбрани по-точни и позитивни, което може да повлияе на гласуването. Peace

Приеми малко критика за следващ път де!

Имах един постинг към Лиляна, който изчезна! А не беше обиден! Crossing Arms

п.п. появи се пак

# 1 742
  • London
Ето гледам ми наложиха цензура! Joy Може да дишате свободно вече..... Tired

# 1 743
  • София
Не ми пука за титлата, просто няма да ми е гот, ако знам, че съм се издала.

Именно!

# 1 744
Ами Тати да отиде да изтрие и снимката с мъртвите деца, тогава Rolling Eyes
Катрала, от проявения инат никой не печели Peace

# 1 745

Изтрита е.

# 1 746

Изтрита е.

Благодаря на Тати Peace

# 1 747
  • София
.....

Не съм съгласна по отношение на снимковия материал и няма да сваля снимката. Не виждам смисъл да се крият нещата от живота, моята психика си е ''ОК''. Дано поне снимки като тази накара хората без поглед върху нещата да започнат да имат такъв и да се замислят. Peace

.....

La Catrala, тъй като идеята на конкурса е да се оценяват участничките, редно е всеки въпросник да съдържа само неща, които съответната участничка е сложила там. Ако искаш да се виждат съответните снимки, вариант е да сложиш отделно въпросника и там да са публикувани снимките. По този начин те няма да влияят на мнението на гласуващите. Дори, според мен, е редно да пишеш на гласувалите на база снимки да се абстрахират от тях и да помислят отново дали биха гласували по същия начин ако ги нямаше снимките или биха променили гласа си.  

Съгласи се, че не е правилно гласуващите да си изграждат мнение за участничките на базата на неща, които нямат нищо общо със самите участнички.

# 1 748
  • London
Я значи снимките не са имали нищо общо с въпросника и с отговорите? Омлет, на отговор омлет, пингвин и лед на отговор Антарктида, момче с боксови ръкавици на отговор бокс и тн. Всичко е било тематично и участничките са писали или поне се предполага, че са писали тематично по въпроси свързани със снимките. Peace Та това е моя отговор на въпроса със снимките.  Виждам, че изгаряте от желание да ме изкарате виновна и за нечии лоши отговори, но сори не аз съм отговаряла, разбира се накрая и снимките ще са ви виновни то е ясно. #Crazy Кой ви пречи, Кирил и Методий ли? Жана Д'Арк или Тачър - ами все отговори и то ваши. А относно Палестина снимките бяха отново в дух с въпроса, а не за нещо друго. Хубаво изтриха се и с това не виждам смисъл въпроса да се продължава или до трети ще слушаме само за снимките?  Обсъждайте отговорите, заради това е тази тема.

# 1 749
Някои неща не трябва да се хвърлят върху вентилатора. Ако вече са попаднали там, вентилаторът трябва да спре.

# 1 750
Какво толкова се захванахте със снимките - може да се блокират, така че да не се виждат, а аз лично използвах въпросника на Лиляна, където нямаше снимки, но и да имаше, едва ли щях да им обърна внимание, поне съзнателно. Като за първи опит на Катрала, конкурсът биде проведен сравнително успешно. Догодина, живот и здраве, ако все още й се занимава, може пак да направи конкурс, който вероятно ще бъде по-добър. А може и някой друг да направи  Simple Smile

# 1 751
Аз предлагам да го направи Лиляна. Хем ще им поправи правописните грешки. С червено!

# 1 752
  • Ямбол
Аз предлагам да го направи Лиляна. Хем ще им поправи правописните грешки. С червено!
Моите интереси са другаде. Там, където съм реализирала конкурси вече няколко години, никой не е мрънкал.
Нямам амбиции да се подигравам с хорската наивност.

Сега да изкоментирам и въпрос от кОнкурса.
" Забавен въпрос! Кои според теб са двата спорта, които събират основно в редиците си ''алкохолици''? И защо? "
Двата, сякаш са само два. Алкохолици защо е в кавички?
И А е отговорила с лов и риболов.
Каква е връзката на голата кака с алкохолизма и спорта, ако изобщо има такава?

# 1 753
  • София
Щеше да е добре да се уточнят и мерките на кандидатките, като един истински конкурс, че някой назад ме беше нарекъл ниска  Naughty

# 1 754
Моите интереси са другаде. Там, където съм реализирала конкурси вече няколко години, никой не е мрънкал.
Нямам амбиции да се подигравам с хорската наивност.

Сега да изкоментирам и въпрос от кОнкурса.
" Забавен въпрос! Кои според теб са двата спорта, които събират основно в редиците си ''алкохолици''? И защо? "
Двата, сякаш са само два. Алкохолици защо е в кавички?
И А е отговорила с лов и риболов.
Каква е връзката на голата кака с алкохолизма и спорта, ако изобщо има такава?
Много на даскалък лъха от твоите коментари. Да не би да съм изпуснал нещо?

Общи условия

Активация на акаунт