МИС ''БГ МАМА'' - Коментарна тема

• 110 754
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 725
 Laughing дидева  Peace

# 1 726
Ох, иска ми се да кажа нещо, но сега няма как, че може да се издам. Но като свърши конкурса може и да кажа.
Е, после можем всичко да си кажем... тогава ще ни обвинят, че "ми да, ти сега се оправдаваш" или "ти сега злобееш щото не си първа/втора/пета/осма"...
Може да си разменим съобщения с мислите си, за да е ясно после, че са си наши лични, а не "позьорски" "гугълни" и прочее  Crazy

# 1 727
  • London
Темата не е за мен, но изглежда някои хора предпочитат да обсъждат мен вместо отговорите на въпросниците. Колко удобно! Ако продължава темата  да е посветена на мен ще се принудя да поискам заключването й, защото какви потници нося и какви шаренийки харесвам не е ничия работа. В крайна сметка всичко си има граници, нахалството също.... Wink

# 1 728
Защо бе, menyanthe и Ванилия? Какво ви пречи да си кажете мнението тук и сега? Умни жени сте, все някак си можете да го направите без да се издадете, ако толкова много ви пука дали ще грабнете титлата.

# 1 729
Не е истина просто как гласуват някои  ooooh!............И то при положение, че има и пример за гласуване. Пляснали по един номер въпросник.На друго място пък се виждат някакви безумни цитати.................... Sick Sick Shocked

# 1 730
Не ми пука за титлата, просто няма да ми е гот, ако знам, че съм се издала.

# 1 731
# 1 732
Дидева,  Joy Joy Joy

# 1 733
В началото, а и в средата темата беше забавна. С приближаването на края обаче, наизскачаха жадните за сеир и положението стана неприятно и тегаво.С коронясването сигурно ще се отвори цялата кутия на Пандора от даващите акъл, „знаещите и можещите по-добре“.
Игнорирането явно е единствения шанс темата да оцелее и да не доставим удоволствие на мрънкачите. Peace

# 1 734
Не е истина просто как гласуват някои  ooooh!............И то при положение, че има и пример за гласуване. Пляснали по един номер въпросник.На друго място пък се виждат някакви безумни цитати.................... Sick Sick Shocked

newsm51   love001

# 1 735
  • London
В началото, а и в средата темата беше забавна. С приближаването на края обаче, наизскачаха жадните за сеир и положението стана неприятно и тегаво.С коронясването сигурно ще се отвори цялата кутия на Пандора от даващите акъл, „знаещите и можещите по-добре“.
Игнорирането явно е единствения шанс темата да оцелее и да не доставим удоволствие на мрънкачите. Peace

Имаш право! Peace Hug

Иначе вота донякъде пак е концентриран от това което видях. Броих снощи, но като гледам пак има хорица дето правят редакции и май, май смисъл да броя преди финал няма. Така или иначе се редактира по 20 пъти. Joy

# 1 736
  • Варна
Аз само една участничка разпознах:№4. Забравих коя буква беше. Не гласувах за нея, но тя ми е на второ място в този кръг и си я харесвам.
Чак ми стана интересно за кого ли гласувах с + и - Grinning

Дидева, не се сърди на Катралчето. Laughing

# 1 737
  • Ямбол
Темата не е за мен, но изглежда някои хора предпочитат да обсъждат мен вместо отговорите на въпросниците. Колко удобно! Ако продължава темата  да е посветена на мен ще се принудя да поискам заключването й, защото какви потници нося и какви шаренийки харесвам не е ничия работа. В крайна сметка всичко си има граници, нахалството също.... Wink

Ничия работа е докато не ни запознаеш  и не си навреш кича.
Някой друг ли сложи изображенията, че да не ги обсъждаме?
На кого му харесва да гледа снимки с убити деца?
До този кръг някак си беше поносимо, обаче с тези въпроси и наложената безвкусица върху отговорите, ти доста други граници си прехвърлила. Това меко казано се нарича гавра.

И не пращай другите да организират, когато те критикуват, защото всеки има право да ти поиска сметка, след като си се изгаврила с името на форума.

# 1 738
Катрала, аз нямам нищо против картинките, но наистина не можеш ли да махнеш поне тази с мъртвите деца?
Ако бях на мястото на жената с последния профил, би ми станало меко казано неприятно.
Още повече, че в темата влизат и много бременни жени. Включително и ти.
Пощадете си психиката от неприятни емоции поне за празниците.

# 1 739
  • Варна
...след като си се изгаврила с името на форума.
Ухаа, чак през монитора усетих лош дъх на изгоряло!

За картинките на Катрала-определено част от тях са не на място. Но щом не са ги слагали участничките-игнор и толкова.

Общи условия

Активация на акаунт