Къде в Пловдив? - 47 тема

• 66 058
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Момичета, помагайте... трябва ми входна врата блиндирана. Единственото условие е да не е китайска. Дайте идеи къде да проверим. Единствено се сещам за магазина срещу централна поща и за един магазин на 6-ти септ. до циганския кореком.

Транспрогрес-магазина се пада почти срещу ПУ,но малко по-към кръстовището на Сточна гара.Производител са и нещата са им хубави.В магазина са любезни и ще ви консултират.Хубава,външна врата варира 800-1200 лв.Според екстрите

# 151
  • Пловдив
Момичета, помагайте... трябва ми входна врата блиндирана. Единственото условие е да не е китайска. Дайте идеи къде да проверим. Единствено се сещам за магазина срещу централна поща и за един магазин на 6-ти септ. до циганския кореком.
Срещу пощата са китайски.

# 152
  • о`майна лунна нощ е
Транспрогрес - на бул "Цар Борис III Обединител" близо до кръстовището на Сточна гара /точно преди бюрото за карти за градския транспорт на Байкал.
Нашата е от там. Правена преди 5 години и към онзи момент съотношението цена-качество беше приемливо.

Това, което мога да посоча като недостатъци - счупи се квадратът, който държи двете дръжки /оста, която съединява вътрешната и външната дръжки/. След луд скандал от моя страна по телефона, се оказа, че въпросният елемент е само с 6 месечна гаранция, като част от бравата, и да си гледам работата. Аз стоя с 3 месечно бебе пред вратата и не мога да влезна. Но на кой му пука всъщност. Гаранцията е изтекла.

Въпреки че бях в апартамента по време на монтажа, не успях да усетя, че не нивелираха вратата, както трябва.  Сега като я отворя на повече от 30-40 градуса, натежава и се залепя за вратата на асансьора, ако не я държа.  Не се задържа сама на позицията, в която съм я спряла. Наклонът я повлича и отваря, докато не допре някъде / в случая асансьора/.

В същото време обаче брат ми си поръчаха година след нас от тази фирма и при тях проблем с нивелирането няма.

Други забележки нямам. Явно по отношение на втория проблем, е било на късмет каква бригада е дошла на нашия монтаж.

http://www.transprogres68.com/doors/lang-L1/menu-M0/products-P0/ … O24/vrati-G0.html

# 153
50% отстъпка от стойността на всяка поръчана пица Верди!
Важи за консумация на място само.
Генерирайте код за отстъпка от линка по-долу Simple Smile
http://www.verdi.bg/unique-code.html
благодаряяя Hug, само за пици ли важи, не видях къде пише за условията? Peace

# 154
Бенджи, есента купих такива бейблейдове от Хипо-то. Мисля, че бяха около 25лв

# 155
  • Пловдив
Няма. Днес бяхме.
Има само единични пумпали. Моят син си е поръчал от двойните.

# 156
  • Пловдив
Вратите в нас са от Транспрогрес, изобщо не съм доволна, като се има предвид, че не са от най-евтините спрямо други магазини - със сигурност не препоръчвам този магазин.

# 157
50% отстъпка от стойността на всяка поръчана пица Верди!
Важи за консумация на място само.
Генерирайте код за отстъпка от линка по-долу Simple Smile
http://www.verdi.bg/unique-code.html
благодаряяя Hug, само за пици ли важи, не видях къде пише за условията? Peace
Само за пици да. И само за консумация на място. От 16ти до 19ти декември.

Срещу нас има много врати Simple Smile Веднага след моста на Герджика вдясно - до сервиз Ангелов точно. Но какви са идея нямам Simple Smile

# 158
До р-т Джоана, дето е около Тримонциум, по булеварда има офис за блиндирани врати. Нашата е от там, струва 800лв, тежка е, засега сме доволни. Цял ден почти я слагаха, личеше си, че се стараят. Предлагат доста опции - блиндирани, 5 точково заключване и др. Успех!

# 159
  • Пловдив
До р-т Джоана, дето е около Тримонциум, по булеварда има офис за блиндирани врати. Нашата е от там, струва 800лв, тежка е, засега сме доволни. Цял ден почти я слагаха, личеше си, че се стараят. Предлагат доста опции - блиндирани, 5 точково заключване и др. Успех!

Р-т "Даяна" по-скоро... Peace

# 160
До р-т "Диана", дето е около Тримонциум, по булеварда има офис за блиндирани врати. Нашата е от там, струва 800лв, тежка е, засега сме доволни. Цял ден почти я слагаха, личеше си, че се стараят. Предлагат доста опции - блиндирани, 5 точково заключване и др. Успех!

Р-т "Даяна" по-скоро... Peace
Даяна, да. Моя грешка Blush

# 161
Препоръчайте ми турбо солариум около Гранда и Тримонциум, а също така и магазин, от където мога да си закупя соларна козметика Blush

Аз мога да препоръчам турбо солариума на Мария Луиза до Авеню. Забравих му името точно. Не съм го ползвала много скоро, но впечатленията ми като цяло от там са много добри. Чистота на високо ниво, много вежливо обслужване, добри солариуми. Там също се продава и козметика за солариум. Когато ходех на солариум лицето ми потъмняваше по-бавно и ги попитах дали имат нещо за лице и веднага ми дадоха една ампула на мнооого достъпна цена, която ми стигна за поне 2 или 3 намазвания и резултатът беше налице. Дано нищо не се е променило при тях. Ако не е - ще останеш доволна Simple Smile  Peace
Благодаря. За там съм чувала добри отзиви. А какви са солариумите - вертикални или хоризонтални?

Ако не ме лъже паметта - 2 хоризонтални и 2 вертикални с различна сила на светлината.

# 162

Аз съм доволна от вратите на Дизар.Магазинът е на Васил Априлов,малко преди кръстовището с Пещерско шосе (ако идваш от гарата). И в нас и в майка сме с техни блиндирани врати вече 6 год.  и не е имало проблем.Веднъж мъжът ми повреди ключа,обадихме им се и дойдоха на място веднага,т.е. и от сервизното обслужване съм доволна.

# 163
  • Пловдив
Какви са тия цени за врати  Shocked??? Нашата е от производител и струваше към 800 лв. а интериорните по 350лв. крайни цени с монтажа. Фирмата се намира във втората пресечка в ляво от Сточна гара посока библиотека "Иван Вазов" между ключаря и един секс шоп. Бенджи такива пумпали със сигурност има в Джъмбо. Като влезнеш в дъното в дясно на един стелаж са, но питай за всеки случай да не са ги преместили. Моя син като се заинати за тия глупави пумпали направо ми идеше да го  #2gunfire ама какво да го правиш  Wink

# 164
Здравейте! Присъединявам се към вас и дано да си бъдем взаимно полезни.

Търся боксова круша с ръкавички за деца. Имаше в "Лекси", но докато се наканя да я купя и свършиха. Виждали ли сте някъде? Също така ме интересува и дали има в Пловдив магазини за големи размери дрехи?

Общи условия

Активация на акаунт