Къде в Пловдив? - 47 тема

• 66 723
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • Майничка
....Търся боксова круша с ръкавички за деца. Имаше в "Лекси", но докато се наканя да я купя и свършиха. Виждали ли сте някъде? В Джъмбо.  Също така ме интересува и дали има в Пловдив магазини за големи размери дрехи?В подлеза на аптека "Марица"; на улицата, която води от площад Шахбазян към Понеделник пазар; на Капитан Райчо - с/у входа на ДМ, вляво,малко навътре под блока; в НМ също има големи номера; в магазимите 4ме; на Заимов, около Кукления театър; в първото магазинче преди БНБ, като излезеш от подлеза на аптека Марица на главната... много са

# 166
  • Пловдив
Благодаря на всички за отговорите за вратите.   bouquet

# 167
....Търся боксова круша с ръкавички за деца. Имаше в "Лекси", но докато се наканя да я купя и свършиха. Виждали ли сте някъде? В Джъмбо.  Също така ме интересува и дали има в Пловдив магазини за големи размери дрехи?В подлеза на аптека "Марица"; на улицата, която води от площад Шахбазян към Понеделник пазар; на Капитан Райчо - с/у входа на ДМ, вляво,малко навътре под блока; в НМ също има големи номера; в магазимите 4ме; на Заимов, около Кукления театър; в първото магазинче преди БНБ, като излезеш от подлеза на аптека Марица на главната... много са

Благодаря! Ще ги обиколя тези дни  Simple Smile

# 168
  • Пловдив
От къде дамски,качествен,кожен колан за дънки?Писна ми от некачествените на АРТ 94 /Халите и Мола/.Уж колан естествена кожа за 80 лв,се напука за 10 носения

След дълго търсене на колан за дънки, си купих от един магазин в Халите на 2 етаж - в дъното се пада, близо до стълбите. Има хубави колани, български са и от естествена кожа. Марката е President, май така се казва и магазинчето. После и мъжът ми си купи от там колан:)
 Цените бяха около 40 лв.

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 10:04 от Vanessa_MM

# 169
  • Plovdiv
Здравейте, търся координати на добър гинеколог в Пловдив, става въпрос за преглед и микробиологично изследване, не ми се иска да ходя "на късмет", може и на ЛС! Хубав ден на всички!

# 170
Аз препоръчвам д-р Патишанов - в Гранда острани му е кабинетът  Peace

# 171
  • Plovdiv
Аз препоръчвам д-р Патишанов - в Гранда острани му е кабинетът  Peace
Благодаря   bouquet

# 172
  • Пловдив
И нашата е на Дизар-скъпи са и се забавиха с поръчката,но сме доволни вече 7-ма година.Доста солидна е и не е мръднала. Peace

# 173
  • Plovdiv
Здравейте, търся координати на добър гинеколог в Пловдив, става въпрос за преглед и микробиологично изследване, не ми се иска да ходя "на късмет", може и на ЛС! Хубав ден на всички!
Също подкрепям за д-р Патишанов /работи в АГ център Европа - в Гранда/ и препоръчвам и д-р Котева в ДКЦ 2 срещу бившия ресторант "Стадиона".

# 174
Също подкрепям за д-р Патишанов /работи в АГ център Европа - в Гранда/ и препоръчвам и д-р Котева в ДКЦ 2 срещу бившия ресторант "Стадиона".   newsm10

# 175
Още 1 глас за Дизар за входна врата на апартамент. Друго не сме взимали оттам.

За дрехи голям размер, виждала съм магазин на втория или третия етаж на мол Галерия, в противоположния на Карфур край. Но може и да са по-скъпи... не съм влизала да разглеждам.  Peace

# 176
  • Точно където трябва
Бул. Руски затворен ли е още и защо?

# 177
  • Пловдив
Къде продават тигани с керамично покритие на нормални цени? Интересувам се от среден размер, за палачинки и оребрен.

# 178
  • Пловдив
Бул. Руски затворен ли е още и защо?
Не, отворен е.

# 179
  • Cyprus, Пловдив
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт