Къде в Пловдив? - 47 тема

• 66 751
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Кажете ми някои хубави ресторанти (не кръчми) да се пробвам за места Simple Smile Знам, че е почти невъзможно, но... да опитам. А и сме само 2ма.

Ако сте рокаджии,питайте в Полинеро и в клуб Приятели Simple Smile Не знам за ресторантите,ама сигурно няма места Simple Smile

# 496
Някъде , където да е по-тихо , че с тоя корем много силната музика ми пречи. Приятен ресторант да е. От скоро сме тук и още не ги знаем.

# 497
Някъде , където да е по-тихо , че с тоя корем много силната музика ми пречи. Приятен ресторант да е. От скоро сме тук и още не ги знаем.

Ривиера-и двете са хубави,Класик,Хемингуей,за тези се сещам сега  Rolling Eyes

# 498
В това Хемингуей ходихме веднъж, но то не е ли пицария? На такова ми приличаше, нали е едно на 2 етажа с дървени стълби.  Rolling Eyes

# 499
  • Пловдив
-True Blue- ,някоя пицария?По така ресторантите са фул отдавна.Проблем ще е и бройката.Ако ти допада идеята за пицария /ще е тихо,защото едва ли ще има програма/,прозвъни ги по тел и ще те ориентират-Златна круша,Верди,Ориджинале /Понеделник пазара/,Хелиос /Кичук Париж/

Хемингуей не е пицария.Сещаш се за нещо друго

# 500
Уф, хич не ми се иска в пицария.... Ще звънна да пробвам все пак в тези по-хубавичките, ако имаме късмет... все пак сме само 2мата с мъжа ми, може и да се намери нещо.
Мислихме у нас да сме си, но пък в последния момент решихме да излезем навън, така да хапнем и да пийнем по едно вино на спокойно Simple Smile

# 501
  • Пловдив
Опитай и в Хепи.Това в хотел България има и маси само за двама,и предполагам си търсят такива жерти.Там става хубава Нова година
 гр. Пловдив, хотел "България", ул. "Патриарх Евтимий" № 13
тел. 0888 181 073, 032 / 625 192

# 502
  • Пловдив
Вчера бяхме в Хемингуей за рождения ден на дъщеря ми. Ние по принцип честичко си го посещаваме. Отговаря на описанието ти, но не е пицария. Менюто е доста интересно и не често срещано, вината са им подбрани и хубави, няма да съжалявате, но места едва ли ще има. Евентуално горе.....там е нисичък тавана, но пък е уютно и може да няма много кандидати. В Хепи сигурно ще направят преустройство в зависимост от резервациите. Оф нищо не видя като пиша. Егати форума.....през телефна. Вече мрънках и в другата тема. и емотиконите не ги виждам.

# 503
  • Пловдив
В Хелиос-бившата пицария Верди в Кичука мисля, че има свободни места. Много ми харесва там, особено в подземния етаж. Тихо е и кухнята е добра, Ето виж им новогодишното меню https://www.facebook.com/photo.php?fbid=476952475748718&set= … ype=1&theater

# 504
Много си боагодаря на всички! Ще пробвам в този хотел България и в Хемингуей.
А сега имам друг въпрос: в момента обикаляме за конвектор и си търсим конкретно марката ADAX. Знаете ли къде се продават?

# 505
На много места, в кой район те интересува  newsm78 цените са еднакви навсякъде

# 506
В момента сме около мол Галерия. Някъде, лъдето да има избор.

# 507
  • Пловдив
-True Blue-  на бул. България   магазините под  блока от страна на OMW  - х-л Санктпетербург

http://www.bergbg.com/plovdiv.html
Пловдив,
бул. България 113-117

Работно време:
Понеделник-Петък:10:00-19:00ч
Събота: 10:00 - 15:00

тел./факс
032/ 952 376

мобилен
0894 591 945

# 508
В момента сме около мол Галерия. Някъде, лъдето да има избор.

на ъгъла срещу стадион Ботев на кръстовището, в мебелния магазин на Полиграфията, в технополис, но там няма избор на модели...

# 509
Много благодаря, сега сме в технополис, но тук няма Адакс.

Общи условия

Активация на акаунт