Къде в Пловдив? - 47 тема

• 66 745
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Още един път да ви благодаря Simple Smile намерихме конвектор в Берг  Hug

# 511
  • Пловдив
Ето за басейна във ВСИ
http://podtepeto.com/article.php?id=14486

Ще се пробва Simple Smile

# 512
Само да ви кажа, че намерихме места в някакъв ресторант Райя  Hug

# 513
  • Пловдив
Само да ви кажа, че намерихме места в някакъв ресторант Райя  Hug

Много хубав ресторант в Центъра,ще останете доволни ! Весело !

# 514
  • Sunshine state
Колко е кувертът,ако не е тайна? Thinking

# 515
  • Пловдив
Колко е кувертът,ако не е тайна? Thinking

75 лева,мисля че е ! Миналата година беше 70 лв

# 516
  • Sunshine state
Благодаря.   bouquet

# 517
Куверта е 85 лв, но имаше места само в някаква отделена част (там не се чувал много DJ-я, което идеално ни устройва) и платихме по 70 лв.

Сега да ви питам нещо още: Одеве взехме конвектор от Берг, но като се прибрахме вкъщи и като го разопаковахме видяхме една вдлъбнатина в ламарината и то точно отпред. Утре ще ходим да го сменим, но сега чета в гаранцията, че не признавала счупвания и огъвания. Но вината не е наша, такава си беше. Първо се бяхме спряли на един друг модел, продавача ни го изкара от кашона (беше добре опакован в стериопор) , но после се спряхме на един по-хубав и съвременен модел. Но този път не ни го изкараха да го видим. И няма стиропор. Дали ще се направят в магазина и ако да , какви са ни опциите? Не искаме да го връщаме, искаме да го сменим.

# 518
  • Sunshine state
Обяснете любезно в магазина и сигурно няма да ома проблем,нищо не пречи. Peace

# 519
Оо, разбира се , нито аз , нито мъжа ми сме скандалджии. Дано да няма проблем. Но ми стаан странно ,защо този не ни го отвориха там и защо не е уплътнен със стиропор.

В кои се продават колички Stokke?

леле, днес ви зададох 356167 въпроса  Laughing ама така е , като правя всичко в последния момент...  Embarassed

# 520
  • Пловдив
В кои се продават колички Stokke?

До колкото разбрах в новия детски магазин до Техномаркет и Технополис, където са до Метро.
Но не съм ходила и видяла с очите си. Имаха Фейсбукстраница, но не мога в момента да я намеря.
И не, че си ме питала, ама защо не разгледаш в Продавалника за Стоке-ще ви излезе по евтино. Моето лично мнение, че е безумие да се дадат толкова пари за количка.

# 521
Ние всъщност се спряхме на Мима, но да видим за всеки случай и това Стоке. И на мен не ми се искаше да даваме толкова пари за количка, но на мъжа ми му е мерак и като иска няма да го спирам Simple Smile Той много я хареса тази Мима.

# 522
  • Пловдив
Мимата на живо виждали ли сте я?Ако не сте,я вижте преди да купите

# 523
Да, да, днес я гледахме. Харесахме тези кожените, но се колебаем за цвета. Бялата много ще се цапа, черната пък лятото ще привлича много слънцето....  Rolling Eyes Не ти ли харесват тези Мими? Аз май не съм срещала много отзиви   newsm78

# 524
Как може да ви харесват тия колички  Shocked
На дизайн може да го докарват, но за мен са пълно дърво  Crazy
И двата модела.

Вие си решавате, ама намери някоя на живо, не в магазин, и побутай малко Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт