Къде в Пловдив? - 47 тема

• 65 930
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
http://www.malechkobaby.com/

Това е сайта на новия магазина до Метро - Baby Life.

Виждала съм кафявата Mima на живо. Голяма изгъзица (недоразумение) ми се видя. И друго - нашите пътища и тротоари не заслужават такова вложение.

# 526
нашите пътища и тротоари не заслужават такова вложение.
Peace абсолютно Simple Smile

# 527
Ох... сега ме замислихте.... Ще видим кво ще правим.
Весело посрещане на Новата година, момичета!  Hug Hug Hug И благодаря, че сте толкова отзивчиви!

# 528
  • Пловдив
Да, да, днес я гледахме. Харесахме тези кожените, но се колебаем за цвета. Бялата много ще се цапа, черната пък лятото ще привлича много слънцето....  Rolling Eyes Не ти ли харесват тези Мими? Аз май не съм срещала много отзиви   newsm78

Важното е,че сте я видели на живо и харесали.Всеки търси и очаква различни неща от количката

Иначе количката хваща окото,но аз не бих я взела.Плитък сенник,детето ще е с вирнати крака като спи,малък багажник,много тежка /13.4 кг с лятната седалка като сложиш багаж в багажника и бебешката чанта,тя ще стане 17 килограма/.Прецени ще вдигаш ли количката?Аз моята я вдигах цялата,без бебето вътре,всеки ден,за да я сложа в колата.Асансьор имаме,но това вдигане,за да се сложи в колата с пълен багажник и пълна бебешка чанта налага лека количка.
За първо дете си начешете крастата с Мимата,пък за второто може да искаш друга

# 529
  • Пловдив
Моята количка вече не я продават като модел. Що народ ме заклеваше да не я купувам, тежка била, голяма била......да ама един път не съм я вдигнала. По 15 км на ден минавах с нея, що влачене по стълби е видяла и после сестра ми я ползва още 2.5 години, същата експлоатация. Но такава маневреност имаше, че килограмите не се усещаха. Купих една лятна от тези полските Х-лендър, ми няма такава мъка. Другата с 13 кг дете вътре+15 кг количка вървеше по-леко. Така че всичко е индивидуално. От изброените две, бих взела Стокето, но новия модел, а не правата лопата.  Whistling

Количката ми беше тази, но с четирите колела. Няма такъв джип. Laughing И се бута с два пръста. Трето бебе няма на хоризонта иначе и него ще изгледа, нито като цвят е мръднала, нито като ходова част, да не говорим, че смазване не е виждала. Оказаха се много яка, ма сега като гледам новите им модели са пълна скръб.  ooooh!

# 530
Да, най-вече защото е първо дете и нали ги знаете мъжете Simple Smile
Иначе и на мен не ми се стори хич лека, а мисля да я качвам в багажника, да. Ще видя какво пише в темите за тези колички, да не спамя тук.

razel_dazel , коя е тази новата?

# 531
  • Пловдив
Ето тази. Не е толкова атрактивна, но Стоке е доста хвалена марка като качество, здравина и изработка. В магазин Девет плюс на колелото на панаира ги има.  Grinning

# 532
  • Пловдив

Тази и на мен ми харесва повече от другото Стоки

тежка била, голяма била......да ама един път не съм я вдигнала.

И затова си доволна,ако трябваше всеки ден да я вдигаш щеше да псуваш   Laughing

Да, най-вече защото е първо дете и нали ги знаете мъжете Simple Smile

Той ли ще бъде в майчинство и ще ползва ежедневно количката?Предполагам не,така че .............  Mr. Green

# 533
  • Пловдив
♥Elfita♥, нищо не вдигам.  Naughty  Влача си я по стълбите......каквото такова. Аз и леката количка, при редките ми ползвания, не съм я вдигала.  Crossing Arms

Иначе поводи да псуваш по нашите улици, дал Господ.  Laughing Весели празници и всичко най-хубаво.  Hug

# 534
  • Sunshine state
Аз пък съм страшно доволна от Чиполино Суифт и ако знаех,че ще е толкова удобна,щях първо нея да взема,а не предния тежък и неманеврен боклук.. Rolling Eyes За съжаление ни я откраднаха от яслата-съхранявахме я под стълбището и някой си я харесал,понеже беше лимитиран цветът й..  ooooh! В край на сметка всеки си има предпочитания и различни изисквания за количка и колкото майки,толкова мнения. Peace

# 535
 Суифтът не става за новородрно. Аз съм виждала надрана по сенника Мима и изобщо не изглеждаше добре, а на сенника се вижда мн ясно, да не говорим колко грозна и нефункционална ми се струва.

# 536
  • Пловдив
Честита Нова Година!Пожелавам на всички много здраве,любов и късмет!
Поканиха ни с мъжа ми да кумуваме,ноооооооо  спешно трябва да се запиша на уроци по танци  Embarassed
Моля препоръчайте ми добър учител,предпочитам индивидуални посещения,а не с група ако е възможно  Praynig
Трябват ми естествено народни танци  Peace

# 537
  • Пловдив
Аз за нашата сватба се учех от нета. Има такива клипчета с учител. Пусках си и си тренирах в къщи. Нямаше хоро което не изиграх като булка Simple Smile

# 538
Преди време продаваха и дискове с най-различни хора на ниски цени  - може да има  още  по книжарниците newsm78

# 539
  • Пловдив
Честита Нова Година!Пожелавам на всички много здраве,любов и късмет!
Поканиха ни с мъжа ми да кумуваме,ноооооооо  спешно трябва да се запиша на уроци по танци  Embarassed
Моля препоръчайте ми добър учител,предпочитам индивидуални посещения,а не с група ако е възможно  Praynig
Трябват ми естествено народни танци  Peace

http://ludi-mladi09.wix.com/official#!--/c8t
Препоръчвам! Страхотни!

Общи условия

Активация на акаунт