Къде в Пловдив? - 47 тема

• 65 926
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • Cyprus, Пловдив
Знаете ли къде гравират запалки?

# 541
# 542
  • Cyprus, Пловдив
DreamingMyDreams , мерси   bouquet

# 543
Честита Нова Година! Желая ви много здраве и късмет!

Пак с въпрос: магазинът 9+ на панаира не работи днес, къде другаде продават колички Stokke?

# 544
  • Пловдив

Пак с въпрос: магазинът 9+ на панаира не работи днес, къде другаде продават колички Stokke?

В Малечко до Техмомаркета до Метро.
Но и той не работи днес: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=606120356109755&set= … ype=1&theater

# 545
  • Сопот
Честита Нова година! Нека за всички е здрава и щастлива!
Искам да попитам къде в Пловдив взимат мярка за ортопедични обувки с отливка? И дали някой си е поръчвал такива от Колев и Колев,но в софийската работилница? От магазин Мечо Пух ни предложиха да отидем до София

# 546

В Малечко до Техмомаркета до Метро.
Но и той не работи днес: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=606120356109755&set= … ype=1&theater
Мерси'! Ех, бях се настроила днес...

# 547
Здравейте!
Днес ми се случи нещо странно в един супермаркет в Пловдив и в тази връзка искам да Ви питам,ако реша къде мога да се оплача,ако случката се повтори или потрети?!
Купих един продукт,който на рафта беше с една цена,но на касата цената беше друга.Попитах,защо има разлика и касиерката ми каза,че тя нямала вина за това и най демонстративно напусна касата и отиде да махне промоционалната цена от рафта и с това въпроса беше приключен. ooooh! Shocked
Не получих дори извинение,най-малко пък е моята вината,че някой не си е свършил работата и така се заблуждават клиенти! #2gunfire

# 548
  • Майничка
...Днес ми се случи нещо странно в един супермаркет в Пловдив ...

По принцип, би трябвало да ти го таксуват на цената, която е обявена. В един от кварталните ни супермаркети това се случва редовно. Ако разликата е стотинки, може и да не забележа, но съм попадала на разлика и от 10-на лв. Касиерките явно са инструктирани да предложат на клиента да не купува, но като настоя за контакт с управител, винаги са ми прихващали обявената цена.

# 549
На мен ми се е случвало в ДМ и касиерката ми вика "ако искате не го купувайте", като и казах, че в Чужбина се плаща това, което пише и ако трябва да питам управителя дали съм права и веднага се намуси и каза: "еми айде ще ви я таксувам както пише"  Mr. Green

# 550
  • Майничка
Не само в чужбина, тук също е така, според ЗЗП.

# 551
На мен ми се е случвало в ДМ и касиерката ми вика "ако искате не го купувайте", като и казах, че в Чужбина се плаща това, което пише и ако трябва да питам управителя дали съм права и веднага се намуси и каза: "еми айде ще ви я таксувам както пише"  Mr. Green
В ДМ имат политика, ако цената е различна от обявената да получиш продукта безплатно Simple Smile
Другия път наистина си искай да говориш с управителя  Mr. Green

# 552
оо, не знаех  Mr. Green мерси за информацията

# 553
  • Пловдив
В ДМ имат управител.  Thinking Аз в последно време виждам персонал само на касата, обикновено един човек за целия магазин. Даже чакам да дойде на касата, защото зарежда ,подрежда, говори с клиенти......И това както в Галерия, така и до новотела, така и в Ритейл парк......май само на центъра и в Кючук Париж има поне двама души.

# 554
  • Sunshine state
В ДМ в Галерия винаги съм попадала на поне 2-ма консултанти и наистина касиерката се разхожда из магазина,но пък веднага пристига като чуе звънчето.  Цената не знам как ще бъде 'прихваната',след като си има бар кодове,които като ги минеш,си излиза цената на продукта и точка. Няма как ръчно да се въведе цена,а трябва да бъде променена в системата на магазина-да се иде до офиса,да се въведе новата цена,да се мине продукта и пак да се промени от вътре. Така се процедира с баркод четците,те не са като касови апарати,където се набира само сумата.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт