Къде в Пловдив? - 47 тема

• 66 619
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Можете ли да ми препоръчате някоя жена за чистене? За сега за еднократно, после може и за повече.
Или има друга тема, в която се обсъждат такива неща за Пловдив?

# 91
  • Пловдив
Кажете добро фото  студио в Пловдив.По възможност да не е в Кичука или Смирненски.Искам да си изкарам малко снимки и да си направя джобни календарчета. Simple Smile
Фотото до Чифте баня.

# 92
  • Пловдив
И аз да похваля зъболекарката Татяна Пашова - Чолакова,  ninand е обяснила всичко за нея - страхотна е Simple Smile
ако имате въпроси за клуба за еърсофт стрелба Club  7.62 - съм насреща  Wink

# 93
  • Пловдив
Къде има по-голямо разнообразие на коледни сувенири? Трябва ми за подарък за госпожата в училище.

# 94
  • Пловдив
Къде има по-голямо разнообразие на коледни сувенири? Трябва ми за подарък за госпожата в училище.

По-интересни и съответно по-скъпи има в един магазин в Галерията.Не помня етажа,но се пада от страната на Аптеката,в този ръкав.Ще го познаеш.Огромна витрина отрупана с коледни нещица
Джъмбо също има много,на добра цена

Аз си падам по нещата,които могат да се използват.В Джъмбо има комплект от 4 ри коледни,големи,порцеланови чаши /доста високи/ за 7 лв.Аз взех няколко такива.Има и комплекти от 2 чаши за 4 ри лева

# 95
True blue - аз имам колан, размер L май, че си бях голяма  Mr. Green ако искаш не си купувай, ще ти го подаря, и без това нямам какво да го правя, даже не знам къде е, но ще го потърся, ако искаш, защото доколкото си спомням бяха към 30 лв. тия колани, а за месец, два не си заслужава  Hug
И аз ще се ослушвам за добра домашна помощница. Бяха ми дали телефон на една жена, взимала 10 лв., после 15 лв. сега не я знам колко взима  newsm78

# 96
  • Пловдив
♥Elfita♥ благодаря! И аз си мислех за Джъмбо. Малко съм предубедена, че е китайско, макар, че по другите магазини не че не е същото, но на по-високи цени  Wink

# 97
Кажете добро фото  студио в Пловдив.По възможност да не е в Кичука или Смирненски.Искам да си изкарам малко снимки и да си направя джобни календарчета. Simple Smile
Фотото до Чифте баня.

newsm10

# 98
  • Пловдив
От къде мога да купя целофанени пликчета?

# 99
Здравейте момичета. Търся за подарък мъжки часовник Касио, но съм с ограничен бюджет до 60 лв. Погледнах в магазинчето до понеделник пазара, но имаше само два модела...бихте ли ми препоърчали и друг магазин?

# 100

Има едно малко магазинче до Аладина на Четвъртък пазара, мисля че там съм виждала.

# 101
True blue - аз имам колан, размер L май, че си бях голяма  Mr. Green ако искаш не си купувай, ще ти го подаря, и без това нямам какво да го правя, даже не знам къде е, но ще го потърся, ако искаш, защото доколкото си спомням бяха към 30 лв. тия колани, а за месец, два не си заслужава  Hug
И аз ще се ослушвам за добра домашна помощница. Бяха ми дали телефон на една жена, взимала 10 лв., после 15 лв. сега не я знам колко взима  newsm78

Мерси, beauty_,  Hug Hug Hug но вече са ми купили. 
А ако чуеш нещо за жена , дето чисти моля те пиши Simple Smile
Тя за 10 лв какво ще изчисти?  Shocked на мен ще ми е неудобно да й дам 10 или 15 лв, все пак става дума за 2 спални, хол, баня и тоалетна... е, помещенията не са огромни, но все пак...
Пиши, ако чуеш за жена, която препоръчват  Peace

# 102
Здравейте момичета. Търся за подарък мъжки часовник Касио, но съм с ограничен бюджет до 60 лв. Погледнах в магазинчето до понеделник пазара, но имаше само два модела...бихте ли ми препоърчали и друг магазин?

Casio нямаше ли в Метро?

# 103
  • Пловдив

Има едно малко магазинче до Аладина на Четвъртък пазара, мисля че там съм виждала.

Целофанени пликчета няма в този магазин , скоро търсихме. Някъде до понеделник пазара ни казаха,че имало но не сме проверявали и не мога да кажа точна информация.

# 104

Целофанени пликчета няма в този магазин , скоро търсихме. Някъде до понеделник пазара ни казаха,че имало но не сме проверявали и не мога да кажа точна информация.

Не знаех, от там съм купувала преди, съжалявам, ако съм подвела popy1979

Общи условия

Активация на акаунт