Къде в Пловдив? - 47 тема

• 66 811
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Може ли да ми кажете, освен в Кауфланд къде се продават елхи? Техните бяха доста... проскубани Confused

# 211
  • Пловдив
Здравейте! Търся електрическа скара с дебели тръбни нагреватели от неръждаема стомана - за домашни условия, но не с хромирано или друго покритие. Ако някой скоро е купувал или виждал,  ще бъда благодарна да сподели. Весели празници на всички!
От лекси взех преди седмица .

# 212
  • Пловдив
Може би в магазините за турски стоки, този в Археологическия в подлез или в дом Левски?
Извинявай,но кое е дом Левски  Embarassed

# 213
  • Sunshine state
Кадаиф съм виждала да продават несиропиран в пакети да си го приготвиш сам в къщи-с пакетчета отделно,но май беше печен.. Мисля,че го гледах в Карфур.  Peace

# 214
  • Пловдив
Днес видях, че преди Метро и Технополис са направили нов детски магазин, имате ли информация дали е отворен?

# 215
  • о`майна лунна нощ е
Отварят на 15-ти. Пише го на вратата му.

# 216
  • Майничка
Може би в магазините за турски стоки, този в Археологическия в подлез или в дом Левски?
Извинявай,но кое е дом Левски  Embarassed

Последната сграда на края на малката главна, преди подлеза, вляво, ако идваш от Джумаята. Вътре минаваш в закрит двор, все едно да отиваш на спирката с/у Съединение и в края е магазин за турски стоки. Карат кори  за баници и баклави, може би и кадаиф има.

# 217
Дайте предложение за ресторант /в града/, в който да се посрещне Новата година. Да има DJ и да не е някой долнопробен с гадна чалга.

# 218
  • Пловдив
Дайте предложение за ресторант /в града/, в който да се посрещне Новата година. Да има DJ и да не е някой долнопробен с гадна чалга.

Кухнята на Райя !

# 219
Малко късно се сещате... почти всичко добро е запазено сигурно, а и ако желаете да няма никаква чалга търсенето още повече се затруднява. Бих препоръчала Хемингуей, но той няма да работи на Нова година.
Бях сложила линк със страницата на друг ресторант, но явно не може да се отвори. "Ресторант Famouse House", така е във фейсбук. Новичък е, храната е разнообразна, не пускат чалга, а и съм чувала добри отзиви. Ето менюто за празника.

# 220
Малко късно се сещате... почти всичко добро е запазено сигурно, а и ако желаете да няма никаква чалга търсенето още повече се затруднява. Бих препоръчала Хемингуей, но той няма да работи на Нова година.
Ето вижте този Скоро го откриваха, храната е разнообразна, не пускат чалга, а и съм чувала добри отзиви.

Благодаря за бързия отговор!  Hug

Линка обаче нещо... Би ли ми казала името, аз ще му потърся сайта.

# 221
  • о`майна лунна нощ е
Само ще вметна, че Ресторант Famouse House не е нов ресторант. Ходила там още 2008/2009 г., може би и по-рано. Но потвърждвам, че /ако не са го променили/ е много уютно място. Ненатрапчив стил и много приятна обстановка. Храната също е добра.

# 222
  • Пловдив
Ресторант "Българска къща" препоръчвам.
ул.Съборна 31 , Стария град ( над тунела ).

# 223
  • Пловдив
`ТуиГ  а как се казва този детски магазин и какво ще предлага?

# 224
  • Пловдив
http://www.memorybg.net/bg/news/read/novogodishen-kuvert
Мемори -без чалга

Общи условия

Активация на акаунт