Къде в Пловдив? - 47 тема

• 66 788
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Аз ако може да се върна на масичките за лаптопи. Може ли мнение за тези (дали ще оцелееят или ще се скапят след седмица две) и евентуално от къде могат да се купят. Всички, на които писах от Продавалника искат да ми изпращат по Еконт, а не ми се ще да се набутвам и за пощенски разходи ако реша да купя.

# 226
# 227
  • Sunshine state
Аз ако може да се върна на масичките за лаптопи. Може ли мнение за тези (дали ще оцелееят или ще се скапят след седмица две) и евентуално от къде могат да се купят. Всички, на които писах от Продавалника искат да ми изпращат по Еконт, а не ми се ще да се набутвам и за пощенски разходи ако реша да купя.

Има лоши отзиви точно за този тип масички в темите за колективно пазаруване-паянтови са и се разпадали много лесно. Една потребителка беше споделила,че използва обикновена масичка за сервиране на закуска в леглото и била в пъти по-доволна. Peace

# 228
  • Пловдив
Здравейте, търся координати на добър гинеколог в Пловдив, става въпрос за преглед и микробиологично изследване, не ми се иска да ходя "на късмет", може и на ЛС! Хубав ден на всички!

Росен Петров - МЦ Хипоталамус.

# 229

Недей взимай такава глупост Simple Smile
Ако държиш да е масичка - по-добрия вариант наистина е от дървените (за кафе).
Но по-добре вземи подложка с вентилатор - в Техномаркет/Технополис има доста избор/цени/модели.

# 230
ММ ползва масичка, най-обикновена, без вентилатори и без такива глупости и нищо и няма и си му е удобна. Лаптопа не загрява.
Той си я купи от JYSK, до МОЛ Галерия  Peace

Аз пак да питам, че ми е спешно вече - от къде да си купя елха, истинска, с изключение на Кауфланд, че там бяха много проскубани и плешиви  ooooh!

# 231
  • Пловдив
Аз си имам подложка с вентилатори, друг е въпросът, че не я използвам  Laughing Масичките ми са една от малкото идеи за подаръци на синовете ми за Коледа. Все се отчитам с разни парфюмерии и пари, та се чудя дали бих могла да купя нещо, дето ще са доволни и ще им върши работа. И двамата прекарват доста време в леглата с лаптопите и ми се стори добра идея. Но и не мога да дам кой знае колко много пари и търся по-евтини варианти. Не искам и да са много големи, защото само това липсва в стаята им. Такива ми ти работи ...

# 232
  • Майничка
Зла вещица, вземи им по една флашка, хем няма да отнема място, хем винаги върши работа. Днешните младежи знаят стойността на продуктите, ако и да не са обемни. Wink

Да не те излъжа, но 99% съм сигурна, че я видях в петък или в едно магазинче на Пешеходния мост, пада се отдясно, посока към Главната, или преди подлеза на аптека Марица, едно магазинче за играчки, отдясно, след пицарията и новото заведение за бързо хранене. Сигурна съм, защото аз харесвам Клео, а щерката - Драколора, а имаше и от двете.

# 233
  • Пловдив
За какво им са флашки, те си носят навсякъде лаптопите  Laughing
Иначе флашки в къщи има 10-тина. Напоследък има някаква мода, като ходя на обучение по някой министерски проект и единият от материалите е флашка с програмата на обучението.

# 234
  • Майничка
За какво им са флашки, те си носят навсякъде лаптопите  Laughing
Иначе флашки в къщи има 10-тина. Напоследък има някаква мода, като ходя на обучение по някой министерски проект и единият от материалите е флашка с програмата на обучението.

Абе, знаем ги тези флашки с материали, те са с малък обем. Вземи им някоя с 16 или 32 Gb памет, върши работа за големи обеми снимки, филми и всякакви други.

# 235
Дайте предложение за ресторант /в града/, в който да се посрещне Новата година. Да има DJ и да не е някой долнопробен с гадна чалга.
Малко късно се сещате... почти всичко добро е запазено сигурно, а и ако желаете да няма никаква чалга търсенето още повече се затруднява. Бих препоръчала Хемингуей, но той няма да работи на Нова година.
Ето вижте този Скоро го откриваха, храната е разнообразна, не пускат чалга, а и съм чувала добри отзиви.

Благодаря за бързия отговор!  Hug

Линка обаче нещо... Би ли ми казала името, аз ще му потърся сайта.
Поправих си поста, понеже видях, че директно линк не мога да пускам. "Ресторант Famouse House"" е наименованието му във фейсбук. Можеш да го намериш и да разгледаш снимки от ресторанта. А ето снимка с новогодишното меню, и телефон за връзка.

Само ще вметна, че Ресторант Famouse House не е нов ресторант.  Но потвърждвам, че /ако не са го променили/ е много уютно място. Ненатрапчив стил и много приятна обстановка. Храната също е добра.
Като имах предвид нов, нямах предвид точно това. Имах предвид, че скоро го обновяваха  Mr. Green Сори, ако съм подвела някого. Благодаря за поправката Peace

Аз пак да питам, че ми е спешно вече - от къде да си купя елха, истинска, с изключение на Кауфланд, че там бяха много проскубани и плешиви  ooooh!
По-назад в темата бях споменала, че елхи има от ляво на Гранда, пред входа на ДСК, в цветарския магазин. Естествени елхи сам, 40лв., средни по размер. Но ако ти е далечко, предполагам, че и по други цветарски магазини ще успееш да намериш.

# 236
  • Майничка
Някой беше питал за стъклени играчки за елха - на базара през общината със сигурност има.

# 237
gargamela, благодаря много  Hug!

# 238
Мерси ExquisiteS

Намерих пред Техномаркет, горе долу прилична Peace

# 239
  • Пловдив
Живи елхички видях на Билата на 6 септември.

Общи условия

Активация на акаунт