Къде в Пловдив? - 47 тема

• 66 846
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте!
Имам лазерен принер Киросера и му свърши тонера.Къде в Пловдив мога да си купя нова касета или да заредя тази?Предварително ви благодаря!

# 331
  • о`майна лунна нощ е
Ловът почти приключи. Остана само да намеря кутия с разделител, защото се оказа, че онази, която видях в приятелката ми, всъщност била купувана от магазин за домашни потреби и няма общо с бижулендите.
До тук успешно отстрелях три пакета с шарени мъниста, взех 2 м. ластична връвичка - всичко това за общата сума от 4,10 лв. Остава да хвана кутия от подобен тип. Сетих се, че по "мъжките" магазини има нещо подобно - разделителна кутия с капак, в която благоверните си съхраняват всевъзможни болчета, гайки, пирончета и други джвъчки. Мисля, че такава също би свършила идеална работа. Ето, че в рамките на 10 лв. се очертава да спретна добро забавление за дребната.

# 332
Ловът почти приключи. Остана само да намеря кутия с разделител, защото се оказа, че онази, която видях в приятелката ми, всъщност била купувана от магазин за домашни потреби и няма общо с бижулендите.
До тук успешно отстрелях три пакета с шарени мъниста, взех 2 м. ластична връвичка - всичко това за общата сума от 4,10 лв. Остава да хвана кутия от подобен тип. Сетих се, че по "мъжките" магазини има нещо подобно - разделителна кутия с капак, в която благоверните си съхраняват всевъзможни болчета, гайки, пирончета и други джвъчки. Мисля, че такава също би свършила идеална работа. Ето, че в рамките на 10 лв. се очертава да спретна добро забавление за дребната.
Моите кутии съм ги купувала от магазин за 1 лев. Аз ползвам такива за шивашките си принадлежности, копчета, безопастни игли и пр. джунджурии...

# 333
Момичета, в Джъмбо има ли избор на Плей до?
Трябва ми Конкретно Роклята на Пепеляшка.

# 334
...разделителна кутия с капак,...
Виж в немския магазин Меркари на Хр. Данов,има различни кутии с капаци,с по няколко отделения  Peace

Последна редакция: ср, 18 дек 2013, 16:10 от Трапезица

# 335
  • Пловдив
Здравейте!
Имам лазерен принер Киросера и му свърши тонера.Къде в Пловдив мога да си купя нова касета или да заредя тази?Предварително ви благодаря!

В бившето Т§С, а сега Копи Контрол на "Капитан Райчо" срещу Евмолпия

# 336
  • Пловдив
Благодаря на всички за предложенията за ваучер за парфюм.Днес следобед купих от магазин Леро, изглежда много добре.Има ваучери от 50, 100 и 200 лв. Дано да достави удоволствие на притежателя Peace

# 337
  • Пловдив
Момичета,моля дайте ми идея от къде да поръчам наистина красива  и вкусна шоколадова торта за детски рожден ден.Тематиката е "Замръзналото кралство" Трябва ми да е със сертификат,защото ще е за детски център.Искам да е мн-о-о-о-ого вкусно шоколадова /дъщеря ми не признава друга торта/ и да е истински красива,ане да разпознавам фигурите само защото знам какво съм поръчала. Може и на лични. Двете дами, за които знам,че правят вкусни и красиви торти не издават сертификат за тях и затова сега съм в голяма чуденка... newsm78 моля за идеи и съвети. newsm78

# 338
Здравейте!

Не разбрах.Ако може някакъв адес или линк на фирмата.

# 339
  • Пловдив
Здравейте!

Не разбрах.Ако може някакъв адес или линк на фирмата.

Синя кооперация на улица "Капитан Райчо" - срещу бившия РУМ "Евмолпия". Пада се на кръстовището, което се получава на "Капитан Райчо" и "Родопи".

# 340
Здравейте,
Къде мога да закупя на едро детски календари с място, където  в последствие да се постави снимка. Необходими са ми 60 броя за подарък на деца.

# 341
  • Пловдив
Здравейте,
Къде мога да закупя на едро детски календари с място, където  в последствие да се постави снимка. Необходими са ми 60 броя за подарък на деца.

Тук имат няколко варианта на такива календари.Цените са като на едро  http://www.informator.bg/cgi-bin/index.pl?_state=Info&ID=7622&LANG=bg

# 342
  • Пловдив
`ТуиГ, такава кутия с 24 отделения съм си взимала от Джъмбо Peace По спомен - някъде около 5 лева беше

...и не знам кой даде информацията, че басейна във ВСИ вече работи, но мноооого благодаря

# 343
  • Пловдив
Вече месец търся из сайтове, спортни магазини и такива за втора употреба
цял бански за 10 г. момче, който да НЕ е неопренов и да е с UV защита.
Моля, ако някой знае, да пише къде да намеря нещо такова:

# 344
  • Пловдив

...и не знам кой даде информацията, че басейна във ВСИ вече работи, но мноооого благодаря

Като го пробвате да споделиш как е Grinning Peace

Общи условия

Активация на акаунт