Къде в Пловдив? - 47 тема

• 66 862
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • Берлин
Момичета, търся хубав мъжки халат за баня с качулка, не плюшен. Моля за идеи за магазини.  Praynig
След  подлеза на Пощата /посока Руски/ вдясно. Магазинът е за хавлиени изделия,чаршафи и тн...има халати. Взех на мм страхотен за 42 лв.

# 406
Момичета, търся хубав мъжки халат за баня с качулка, не плюшен. Моля за идеи за магазини.  Praynig

Хавлиени халати сме си купували от Метро

# 407
Момичета, скоро обсъждахте магазин за бельо в началото на Асеновград. Работи ли в неделя? Имат ли домашни халати и пижами?

# 408
  • Пловдив
Момичета, скоро обсъждахте магазин за бельо в началото на Асеновград. Работи ли в неделя? Имат ли домашни халати и пижами?

Работи в неделя, има пижами, за халати не съм 100% сигурна, но мисля, че има.
Сега обаче по празниците не знам дали ще работи.

# 409
Благодаря! Ще проверя днес и ще докладвам, ако някой друг го интересува  Hug

# 410
  • Балчик
Момичета златни сте за инфото за хасето, така бях блокирала , не
се сещах за нито един магазин .  Hug  bouquet

# 411
Момичета, можете ли да ми кажете в кои магазини имат щендери на датската козметична фирма GOSH или ART DECO? По-точно се интересувам от хайлайтърите на двата бранда  bouquet

# 412
  • Пловдив
Момиченца,здравейте   bouquet !Случайно някоя от вас да знае дали в някоя аптека из Пловдив се продава крем Чаевец  Thinking Или трябва да го поръчвам от нета? newsm78
Благодаря!

# 413
Охладени пуйки тази година продават ли някъде и на каква цена ?

# 414
  • Пловдив
Би трябвало да работят,аз пазарувах от тях на Великден и съм запомнила че работят на християнските празници-може би са с др религия.

# 415
Кой питаше за дядо КОледа-МОЛ пловдив

Дядо Коледа вече е в мола! Елате да си пожелаете нещо лично от него от днес до 26.12, всеки ден от 13:00 ч. до 17:00 ч. и ако сте слушкали, кой знае, може и да се сбъдне.

Аз слушках и папках цяла година ....... Mr. Green

# 416
Би трябвало да работят,аз пазарувах от тях на Великден и съм запомнила че работят на християнските празници-може би са с др религия.

Скрит текст:
Да, турци са Stop

# 417

Скрит текст:
Да, турци са Stop
Вчера ходих и работеха. Цените им са доста по-ниски от тези на техните стоки в пловдивските магазини. Ако на някой му трябва инфо, ще си работят по празниците.

# 418
  • Пловдив
Днес има Дядо Коледа и Снежанка на Главната,на фонтана пред общината

# 419
Момичета, ходила ли е някоя от вас на италиански в Италика? Много ми се иска да науча италиански, но в нашия град тези курсове ги наричат "екзотични"/ така ми обясни секретарката в една от фирмите на които звъних през лятото/.

Общи условия

Активация на акаунт