Къде в Пловдив? - 47 тема

• 65 907
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • до най-прекрасния мъж
В ДМ в Галерия винаги съм попадала на поне 2-ма консултанти и наистина касиерката се разхожда из магазина,но пък веднага пристига като чуе звънчето.  Цената не знам как ще бъде 'прихваната',след като си има бар кодове,които като ги минеш,си излиза цената на продукта и точка. Няма как ръчно да се въведе цена,а трябва да бъде променена в системата на магазина-да се иде до офиса,да се въведе новата цена,да се мине продукта и пак да се промени от вътре. Така се процедира с баркод четците,те не са като касови апарати,където се набира само сумата.  Peace
Деюре да, дефакто не съвсем. Преди време в Кауфланд ми таксуваха котешка храна на цена различна от тази на рафта. Не съм за някакви 20-30 ст., даже нямаше и да забележа, ако бях купила повече неща, но за три кутии си е цяло левче разлика. Купувах само това и още нещо и ми направи впечатление. Ядосах се, че ми взимат повече, а цената не е такава... Веднага казах на касиерката, че има грешка - и тя се оправда с компютъра. Да, но аз настоях, че няма да платя по-високата цена, но си искам храната. Прати нейна колежка да види каква е цената на рафта, сторнира ми бележката и ми таксува храната на обявената на рафта цена. И не се наложи да вкарват друга цена в компютъра, не знам как станаха нещата, но веднага ми пуснаха новата касова бележка. Доста беше сконфузена, явно малко хора забелязват и го правят на въпрос.

# 556
  • Sunshine state
Ами аз знам как е станало-дошла е главната касиерка,без която не става сторнирането,променили са цената в самата система/имат телефони,обаждат се до офиса/,таксували са я и после са ти дали бележката. Точно като си си тръгнала,са я променили и на рафта,или пък в системата с тази на рафта и така. Тоест пак е същото.Самата касиерка не може да я промени,понеже няма как да влезне в тяхната система-няма код,няма достъп.  Peace

# 557
  • о`майна лунна нощ е
Случвало ми се е и в Карфур, и в Кауфланд на каса да ми излезе по-висока цена от тази, която съм видяла на щанда. В такъв случай отивам на информация и правя рекламация на цената. Обикновено веднага викат служител от съответния отдел, той отива до щанда и носи етикета от него. Изчисляват ми колко е разликата и ми я връщат срещу протокол. Никога не е имало ситуация да скъсат етикета пред мен.

# 558
  • до най-прекрасния мъж
Нямам идея, възможно е тази, при която бях, да е главната касиерка. Но в момента, в който колежката й донесе цената, веднага сторнира и ми издаде вярната бележка.

# 559
  • Sunshine state
Значи е била такава. Знам със сигурност,понеже сестра ми работеше до скоро в Кауфланд,а и през студентските години съм поработвала по разни супермаркети и знам,че е така навсякъде,освен по малките магазинчета с касов апарат.  Peace

# 560
От къде в Пловдив може да се купи хубава мъжка пижама

# 561
  • Пловдив
Момичета,имам една молба.Искам да поръчах наистина вкусна и изключително красива детска торта. Омръзна ми да гледам снимки  във фейсбук на невероятно красиви торти и да чета колко са били вкусни.  chef Вече язва ще получа от такива красоти!  ooooh! Като пиша на майсторката на тортите обаче се оказва,че не прави торти по поръчка или пък не може да им даде сертификат,за да я занеса в детския център,в който ще празнуваме.Затова ако някоя добра душа знае за някои,който прави такива шедьоври и може да даде сертификат моля да ми изпрати координати/може и на ЛС,да няма разсърдени/

# 562
  • о`майна лунна нощ е

В основата на пешеходния мост /сградата в ляво/ от страната към главната има едно много малко магазинче за спално бельо, халати и пижами. Продават български стоки. На мъжа ми я купих от там миналата година и вече втора зима е с нея. Да не излъжа - към 15-18 лв. беше. Удобна му е, мекичка, не се е свила, а е памучна.

Преди магазинчето има ресторантче, а след него е Радекор /за опаковки и ръчно изработени покани и изделия за подарък/.

# 563
  • Пловдив
Балли ,момичетата с шедьоврите работят в сивия сектор и не могат да ти издадат сертификат.Вариант ти е ти да си изфабрикуваш сертификата.Ще се размирише при проблем с тортата,иначе не.
Сертификат издават сладкарниците.Насочи се към бутикова сладкарница.Има една на улицата на строителния техникум /не се сещам сега за името й/,ванила подс.За тези се сещам в момента

# 564
Аз се сещам за сладкарница Найя. За детска торта не зная, но сватбена съм опитвала, беше превъзходна и на външен вид много атрактивна. Има страница във фейса- Вкус от Рая в сладкарница Найя

# 565
  • Пловдив
Честита Нова година! Нека за всички е здрава и щастлива!
Искам да попитам къде в Пловдив взимат мярка за ортопедични обувки с отливка? И дали някой си е поръчвал такива от Колев и Колев,но в софийската работилница? От магазин Мечо Пух ни предложиха да отидем до София
в поликлиниката на понеделник пазара имаше офис на софийска фирма - на дъщеря ми вземаха там отливка за стелка преди  год. - http://www.orthoteh-bg.com/bg/tradenetwork/26-plovdiv.html

мой клиент има фирма за такива медицински стоки - АНесиа ООД, ЖР "Тракия", бл. 191, вх. Г, бул. "Освобождение" № 77 - комплекс Гербер, Стефан Аврамов -0893/467710

# 566
  • Пловдив
Аз се сещам за сладкарница Найя.

Да,точно тя е на улицата на строителния техникум.

# 567
Ванила подс са много вкусни, но са пълна трагедия по отношение на украсата.
 В Кючук Париж има някакво заведение с пословично вкусни торти( не е сладкарница), но само съм чувала легенди за него. Сладкарката е една от дамите във фейсбук. Тортите са скъпи, но такива рецепти съм срещала само в Тотрената тема в Готварския Peace. Ако някой се сеща за кое заведение става въпрос, да пише Peace.
Лошото е , че момичето приемаше поръчки за торти с един месец предизвестие, защото основно си работи за това заведение.

# 568
  • Пловдив

Купувах сега за празниците от едно магазинче в Кичука-под новата кооперация на Айсберга, откъм Македония.
Цените им са от 22 лв до 28 лв. Но са много хубави, и са в кутии, точно като за подарък.

За торти-аз поръчвам от Захарно петле. Изпълнявала е на два пъти поръчките на дъщеря ни, като разбира се и дава много съвети и идеи. Много съм доволна. Издава сертификати.

# 569
  • о`майна лунна нощ е
Като споменахте Захарно петле - преди 2 години бяхме на рожден ден, на който родителите на рожденика бяха поръчали тортата от тази сладкарница. Особеното беше, че едно от гостенчетата беше с алергия /не помня към какво точно, но положението явно е било сериозно, защото ядеше само определени храни/. Та да се върна на поръчката - за да може и въпросното детенце да си хапне наравно с останалите, тортата е трябвало да е един вид диетична и родителите на рожденика са се съобразили с това. Мога с ръка на сърце да кажа, че ако нямах предварителна информация за "специалността й", по никакъв начин нямаше да позная, че това е една по-различна торта.
Мога само да похваля в това отношение Захарно петле за тази съобразителност и гъвкавост при изпълнението на поръчките.

Последна редакция: пт, 03 яну 2014, 09:49 от `ТуиГ

Общи условия

Активация на акаунт