Къде в Пловдив? - 47 тема

• 65 899
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Препоръчвам тортите на сладкарница Tanya's bakery, но не знам дали издават сертификат.

# 601
Уауу, duhi, супер са! Аз пък хич не се сетих за Джъмбо, ще видим и в Домко, хем е и по път за Джъмбо Simple Smile
 Hug

# 602
Здравейте! Къде мога да намеря кутии за бижута - досега не сми се е налагало да купувам подобен подарък от Пловдив и нямам представа къде мога да открия такъв магазин. Благодаря! Simple Smile

# 603
  • Пловдив
Здравейте! Къде мога да намеря кутии за бижута - досега не сми се е налагало да купувам подобен подарък от Пловдив и нямам представа къде мога да открия такъв магазин. Благодаря! Simple Smile
Магазин Соло ,магазина до него за левче  -на 2 етажа/,на ул.А Батенберг   от пощата към Джумаята   -вляво на улицата  магазини за подаръци където има китайски ,индийски стоки .....

# 604
  • Пловдив
Някой знае ли, къде се е преместил магазинът на Фреш Актив до Душото?

Мисля, че почиват повече по празниците.

# 605
  • Пловдив
Някой знае ли, къде се е преместил магазинът на Фреш Актив до Душото?

Мисля, че почиват повече по празниците.

За съжаление не е, изпразнен е, явно са затворили.

# 606
  • Пловдив
"След 1 януари 2014 г.  ще работи само Е-магазин на адрес http://freshaktiv.eu/. В него ще намерите всички познати немски стоки". Това пише на обявлението преди да затворят магазина. Аз съм от последните клиенти и имам брошура. Не съм проверявала - предполагам работи.

# 607
  • Пловдив
Здравейте, търся ресторант с детски кът за 2ри РД на детето. Иска ми се хем големите да хапнем нещо различно от хапки полуфабрикат и да пийнем, а децата да се забавляват с аниматор. Сещам се за Гладиатори (не ми харесва, че може да сложат и 5 РД едновременно), Семейния ресторант на Тон бонбон (не съм го посещавала и не ми е ясно виждат ли се децата от ресторанта) и Даяната в Тракия (там децата са оставени на самотек).....Та, помагайте моля!

# 608
Знаете ли някъде да продават долната част за въртящ се стол? Столът е тип "президентски" и няколко пъти му пада едното колело, ММ го оправя, ама явно не става така...
Та ако знаете някъде долната част къде може да се намери ще е чудесно  Hug

# 609
В Тон Бонбон зависи в коя зала сте. От малката зала децата не се виждат Peace. Огромен минус за мен е , че в детския кът е адски студено. В целия ресторант може да си по къс ръкав, но в детския кът все едно е без отопление.

# 610
Има един магазин в Капана, зад Халите, на ъгъл се пада. Предлагат хубави пуловери, изчистени, в пастелни тонове-зелено, синьо, червено и др. Забравих името на фирмата, българска беше...

Мерси много. Намерих много хубав пуловер там. Марката е Choice, в Доспат ги плетяли.

# 611
Има един магазин в Капана, зад Халите, на ъгъл се пада. Предлагат хубави пуловери, изчистени, в пастелни тонове-зелено, синьо, червено и др. Забравих името на фирмата, българска беше...

Мерси много. Намерих много хубав пуловер там. Марката е Choice, в Доспат ги плетяли.
Супер, радвам се, че помогнах Laughing   Hug

# 612
  • Пловдив
А за детския център на х-л Санкт Петербург имате ли мнение? Много ли е скъпо? Има ли кой да занимава децата?

# 613
А за детския център на х-л Санкт Петербург имате ли мнение? Много ли е скъпо? Има ли кой да занимава децата?
Няма аниматор и е доволно скъпичко Simple Smile

# 614
  • Пловдив
Никакви служители ли няма този детски център? Поне някой, който да ги наглежда?

Общи условия

Активация на акаунт