Къде в Пловдив? - 47 тема

• 65 858
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
А има ли някъде, където да продават хубави, плетени бебешки дрехи?

# 631
От къде мога да купя такива етажерки? Може и без стойката, трябват ми само рафтове.

Ако не държиш да са нови, провери в Продавалник-а. Има разни оборудвания от затворили магазини. Може да ти свършат работа.

# 632
  • Пловдив
Първо в Продавалника търсих, ама няма...

# 633
  • Пловдив
vall_t,   bouquet
На нас ни трябват метални.
В Метро пък изобщо нямаше да се сетя да проверя.
Simple Smile
може и на ул. Мара Гидик 1 / намира се от понеделник пазара отивайки към площад шахбазян/ -там има специализиран магазин за оборудване за магазини -манекени, закацалки, щендери и т.н. - може и там да има нещо подходящо.

# 634
Коя лаборатория взимаха що годе безболезнено кръв от бебета?

# 635
  • Пловдив
Коя лаборатория взимаха що годе безболезнено кръв от бебета?

Аз съм доволна от Хронолаб Тракия.Веднъж бяхме в Писанец и беше като великата инквизиция.Лаборантката остъргваше порязното пръстче в епруветка.Дъщеря ми се скъса да реве,при положение,че в Хронолаб не плаче.

# 636
А за другите филиали знае ли се как се работи или да ходя в Тракия?

# 637
  • Пловдив
Би трябвало методът на работа да един и също,но не мога да кажа със сигурност,защото само в тракийския й взимат от пръста кръв.Може да попиташ по телефона филиала,който ти е удобен

# 638
Благодаря! Ще се чудя как да завъртя въпроса по телефона  Mr. Green

# 639
  • Пловдив
Ще се чудя как да завъртя въпроса по телефона  Mr. Green

Щоооооооооооооо? Grinning

Питаш как точно взимате кръв от пръста на деца.След като зацепят какво питаш ще ти обяснят

# 640
Пробвайте и в Здравец. Жените са много внимателни , а има и плюшени играчки, та ми се струва, че ще е ок за деца  Peace

# 641
А има ли някъде, където да продават хубави, плетени бебешки дрехи?

В магазина за прежди Хоби, срещу дома на младоженците има плетени дрешки, ако не си харесаш нищо, могат да ти дадат координати на някоя жена, която да ти изплете нещо, с харесана от теб прежда

# 642
  • Пловдив
Някой с мнение отскоро за заведение с добра кухня и добре отоплено  Rolling Eyes По възможност в Тракия.Трябва ми за скромна вечеря,не нещо изискано.

# 643
Имам едно питане към посетилите вече разпродажбата в пловдивския Комсед. Моля ако някой е обърнал внимание, да ми каже има ли наличен ето този замък на Playmobil /с лъвската емблема/.

Ако някой има телефона на магазина, също би ми свършил работа!
Благодаря предварително!

# 644
  • Пловдив
Ако някой има телефона на магазина, също би ми свършил работа!

032/650-560 

Общи условия

Активация на акаунт