Къде в Пловдив? - 47 тема

• 65 888
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Никакви служители ли няма този детски център? Поне някой, който да ги наглежда?

Не,само барманка,понякога и сервитьорка май съм виждала.Каки няма да гледат децата,то затова и няма такса за зала.

# 616
Не,само барманка,понякога и сервитьорка май съм виждала.Каки няма да гледат децата,то затова и няма такса за зала.

пък и консумацията е доста скъпа, за кафе сок и вода отиват 5-6 лева

# 617
  • Пловдив
На кой етаж се намира в хотел Санкт Петербург кафето+детския център ?

# 618
На кой етаж се намира в хотел Санкт Петербург кафето+детския център ?
Не се влиза от самия хотел - в редичката с магазини до хотела - по средата някъде се пада.

# 619
  • Пловдив
Не се влиза от самия хотел - в редичката с магазини до хотела - по средата някъде се пада.

thumbsup

# 620
Момичета, от къде да намеря информация за картите за градски транспорт? Търся, но не намирам Simple Smile
До сега не ми се е налагало, сега май с карта ще ми е по-изгодно.
Гледам, че има и някакви за майки с деца до 3г., има ли ги още и какви са условията за тях?
А и за другите нормални карти ме интересува, не за пенсионерски и студенски?

# 621
Момичета, от къде да намеря информация за картите за градски транспорт? Търся, но не намирам Simple Smile
Гледам, че има и някакви за майки с деца до 3г., има ли ги още и какви са условията за тях?
За да имаш карта за деца до 3г. трябва да взимаш детски. Взима се бележка от социалните и с нея си правиш карта.
Ето ти подробно за всякакви карти:

http://www.masov-gt.com/mesechni_karti.php

# 622
За да имаш карта за деца до 3г. трябва да взимаш детски. Взима се бележка от социалните и с нея си правиш карта.

Благодаря!
Този сайт го видях, но нещо не са изброени всички линии.

# 623

Благодаря!
Този сайт го видях, но нещо не са изброени всички линии.
Ами защото не за всички линии можеш да вадиш карта Simple Smile Само както са дадени. Затова няма много смисъл, освен наистина ако не ползваш само конкретни автобуси.

# 624
  • Пловдив
Картите за майки с деца до 3г., както и за ученици, студенти и пенсионери важат за цялата градска мрежа, без значение кой е превозвача.
Вече ако си купуваш карта без преференции, тя може да е за определена линия...

# 625
Благодаря ви!

# 626
  • Пловдив
От къде мога да купя такива етажерки? Може и без стойката, трябват ми само рафтове.

# 627
  • Сопот
Честита Нова година! Нека за всички е здрава и щастлива!
Искам да попитам къде в Пловдив взимат мярка за ортопедични обувки с отливка? И дали някой си е поръчвал такива от Колев и Колев,но в софийската работилница? От магазин Мечо Пух ни предложиха да отидем до София
в поликлиниката на понеделник пазара имаше офис на софийска фирма - на дъщеря ми вземаха там отливка за стелка преди  год. - http://www.orthoteh-bg.com/bg/tradenetwork/26-plovdiv.html

мой клиент има фирма за такива медицински стоки - АНесиа ООД, ЖР "Тракия", бл. 191, вх. Г, бул. "Освобождение" № 77 - комплекс Гербер, Стефан Аврамов -0893/467710
Благодаря!Ще проверя.Междувременно поръчахме от работилничката на "Богомил".Там взеха отпечатък/не знам точно как се казва/ и сега чакаме за да видим как ще са.

# 628
  • Пловдив
От къде мога да купя такива етажерки? Може и без стойката, трябват ми само рафтове.

гледам каталозите на метро - сега имат на прИмоция Simple Smile пластмасов, с ПДЧ рафтове, има и метални.

# 629
  • Пловдив
vall_t,   bouquet

На нас ни трябват метални.

В Метро пък изобщо нямаше да се сетя да проверя.

Общи условия

Активация на акаунт