СЕДМИ КЛАС - ще бъдем ли през зимната ваканция пас? - тема № 40

• 51 024
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
# 661
  • София
И у нас почна епидемията. Снощи го болеше главата, днес вече е с хрипове. Сега и малките ги чакам да закачат.

# 662
  • Русе
При нас половината клас бил болен, но да чукна на дърво ние сме добре за сега, дано и така да остане. Ваканция няма - казват, че се очаква до края на седмицата. В събота има пробен по математика ако някой не е разбрал от русенци. г-жицата отказа категорично да ходи - каза, че нямало нужда и смятала, че е по-разумно да решава задачи в къщи.
Класната (математичката) се върна след две седмици отсъствие и установи( с изненатда?) че нищо не са правили и са изостанали ужасно - резултат 6-теста за домашно за другия ден и май около 30 до края на другата седмица, което не изключва регулярното домашно ден за ден. Направо искам да застрелям директора. Толкова ли нямаше кой да я замести качествено - математическа гимназия е все пак и ако там няма кой да замества по математика - незнам къде има.

# 663
От четвъртък (23 януари) и в София ще бъде обявена грипна епидемия.

Засега обаче учениците ще продължават да ходят на училище, тъй като няма данни за висока заболеваемост сред тях.

# 664
  • София
От четвъртък (23 януари) и в София ще бъде обявена грипна епидемия.

Засега обаче учениците ще продължават да ходят на училище, тъй като няма данни за висока заболеваемост сред тях.
Дано да е така.
За да няма след това материал за наваксване. ooooh!

# 665
  • София
Значи има грипна епидемия и няма грипна ваканция? Щото аз предпочитам здраво дете наваксващо материала пред болно такова.  Е, за нас е късно, хем е болно, хем ще наваксва.

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 16:31 от Грета Ей

# 666
  • София
У дома вече изкарахме грипа и трите. Аз даже от пон до днес съм в болнични.

# 667
# 668
Къде ще кандидатстват децата ви?

# 669
Ако обявят  грипна ваканция, какво се случва с насрочената олимпиада по биология?
И от къде може да се разбере? newsm78

# 670
# 671
  • sofia
 Hug благодаря на всички отзовали се с обяснение за вида на глаголите

Пожелавам на всички болни дечица да карат леко и да им минава бързо този гаден грип. В класа на щерката за сега нямало нито един отсъстващ, каза че всеки ден идвали да ги броят..

# 672
 Пробен по математика ще има на 09.02.2014 г. в СМГ.

# 673
  • София
Пробен по математика ще има на 09.02.2014 г. в СМГ.

Ех, че неприятно. Съвпада с пробния по БЕЛ в Регалия.

# 674
Казаха ми, че пробните в СМГ за тази година ще са 4 по мат. и 2 по БЕЛ, но това не офциална информация (една майка каза Embarassed). Ако някой е по-подготвен може да потвърд или да опровергае.

Общи условия

Активация на акаунт