СЕДМИ КЛАС - ще бъдем ли през зимната ваканция пас? - тема № 40

• 50 982
  • 745
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Моят син се класирва със срочни оценки 3 по математика и 4 по БЕЛ Wink.
По математика-ми е ясен, че не полага усилия, и най-малката трудност убива мотивацията му и всичко в него ooooh!, но и по БЕЛ отпускането му ми идва в повече.
Имал 4,86 средноаритмитично и му казала българичката, че му оставя 4ка за срока, за да се амбицирал вторият срок повече. ooooh!

# 736
Моят синковец каза, че се записал за олимпиадата по биология, ама не знаел кога ще бъде...  ooooh! И какво се оказва сега - че е минала ли?  ooooh!  Laughing ...
А за някакво състезание по английски през февруари какво знаете? Такова, при което ако детето продължи напред можело да отиде на финал в друга държава?
Общинският кръг на олимпиадата по биология се провежда на различни дати в различните области. При нас ще се проведе този петък.
Сещам се за това състезание по английски, но то е през март.
http://www.hippo-competition.org/bg/homebg.htm

# 737
  • Варна
Във Варна обявиха грипна ваканция до 31.01 включително.
Като прибавим и междусрочната хубава ваканция се заформя. Познайте как ще запълня времето  на седмокласника. Laughing

# 738
  • Пловдив
Моят синковец каза, че се записал за олимпиадата по биология, ама не знаел кога ще бъде...  ooooh! И какво се оказва сега - че е минала ли?  ooooh!  Laughing ...
А за някакво състезание по английски през февруари какво знаете? Такова, при което ако детето продължи напред можело да отиде на финал в друга държава?

Има такова състезание-на15.02-8 лева е таксата.Така ми каза моята госпожица !

# 739
а пък според моя - олимпиадата по биология била мнооого трудна Grinning но той и няма интереси в областта, отиде само защото беше примерно 20-сти подред, който помолил госпожата да го освободи от това "доброволно" начинание, но не го огря.... за сметка на това химията я мина с 93-95 точки, нещо такова спомена

# 740
 Публикуван е пробният изпит и отговорите -  БЕЛ,на Бултест Стандарт,който се проведе днес в 35 СОУ!   http://www.bultest.org/taxonomy/term/6

Няма го пробния изпит. Къде го виждаш?

# 741
  Грешка,сега видях,че го няма,а само отговорите са качени в сайта. Sad Много се извинявам!

# 742
момичета, акоя някоя е по на ти с материала, да се пробва да пусне нова тема, че ще се изложим баш накрая  Embarassed

# 743
  • Дива Индия
А!!! Точно това е състезанието - Хиппо! Ние вече куфара стягаме, какво знаете вие!  Wink Аз не съм пускала тема - да не се изложа... Мога да я създам, но линковете в началото как се слагат не зная.

Предлагам заглавие: Седми клас преполовихме - заедно тревожихме се и се веселихме!

# 744
  • някъде ... тук ...
С цитат и после махаш таговете. Не е трудно. Да се пробвам Simple Smile

готово:

НОВА ТЕМА

Инди, копирах заглавието Simple Smile

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 17:55 от ЕлиТ

# 745
  • София
Ееее, много ме дразнят така като ти пишат по-малко за да те амбицират. Ми нали с 4 за срока трудно ще стигнеш 6 за годината. Нашият ще има 5 или 6 по МАТ и БЕЛ, още не знаем колко, нали беше в индивидуална грипна ваканция.

Общи условия

Активация на акаунт