СЕДМИ КЛАС - ще бъдем ли през зимната ваканция пас? - тема № 40

• 50 986
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Моето беше възхитено от "Ножица трепач", сега ще го водя на "Вечеря за тъпаци". Поскарахме се и в неделя отказа "Хъшове", та ходихме с баща му. Много ни хареса, заведете децата, ще се впечатлят. Захари Бахаров нали им е кумир.

# 706
  • София
Синът ми точно от "Хъшове" залюби театъра. Hug
Първоначално се дърпаше, когато исках двамата с него да посетим Народният театър, но после ги водиха организирано от класа.
Толкова беше му харесало и така забавно му било, че първите му думи на вратата бяха: "Мамо, искам непременно да отидем двамата, за да го гледаш и ти!" Simple Smile
А аз през час се ослушвах, дали няма да чуя звънеца, щото ще си тръгне преждвременно. Все пак 2,5часа постановка си е доста ...дори за мен. Crazy

# 707
  • София
Резултати в СМГ няма ли вече?

# 708
и у нас се случи горе-долу същото с театъра Grinning аз и съпругът ми изобщо не сме почитатели на това изкуство, така че не сме го и водили като малък (ходил е с баба си и дядо си), и сега през ноември като навсякъде им организираха от училище ходенето на Хъшове, откъдето се върна впечатлен (най-вече от Народния театър) и въобще от цялостното усещане, че прави нещо по-културно спрямо това да избива безчет брой гадини в игрите си Simple Smile

но снощи ми съобщи, че в следващите две седмици се е записал да ходи на постановка в...... Операта! и още едно посещение на балетно представление  Shocked 10 минути по-късно картинката се изясни, понеже чистосърдечно си каза, че отива, защото са се записали по-готините мацки от випуска му Laughing

# 709
  • Дива Индия
Освен да ви завидя за театрите - друго няма какво на направя. При нас гостуват рядко. Tired

# 710
  • дядовата ръкавичка
Mхм, моят след първото (и последното) си посещение на оперета, каза: "По-добре щеше да е, ако не пееха" Mr. Green

# 711
  • София
... се е записал да ходи на постановка в...... Операта! и още едно посещение на балетно представление  Shocked 10 минути по-късно картинката се изясни, понеже чистосърдечно си каза, че отива, защото са се записали по-готините мацки от випуска му Laughing
Важното е да има движещ елемент! Мотивация!
Щото на някои и това покрай ушите им минава....
'Ми с културни мацки поне ще общува човека! Лошо няма! Mr. Green Laughing

# 712
Резултати в СМГ няма ли вече?

От дъщеря ми разбрах, че резултати ще има на 31.01.

# 713
  • Русе
обявиха грипна епидемия за Русе - без грипна ваканция

# 714
Моят демонстрира истинско пренебрежение към парите. В понеделник му давам 5 лв., защото излиза в 6 ч. сутринта и се прибира в 21 ч. За вторник, сряда и четвъртък не иска пари. В петък - като в понеделник. В събота и неделя не му даваме пари, защото ние го водим и извозваме по тренировки, курсове, изпити и т.н. Резултат в края на всяка седмицата - 6-7 лв., търкалящи се по бюрото. Уж все е ял, уж все си е купил вода..., пък повечето пари са налични  newsm78... да можех и аз така... Един единствен път не му останаха никакви пари и като го попитах какво си е купил, каза, че е дал 10 лв. на заем на съученичка, но нямало да си ги иска. Тя така и не му ги върна, но го оставих сам да си вади заключения от случката. Ако иска да му купим нещо, просто пита дали можем. Като събере някаква сумичка по празниците, мама се грижи да не застоява в разните там търбухчета на разни прасенца и слончета  Mr. Green (срамувам се първите 5 мин. и после ми минава).
За пробния по БЕЛ в СМГ ми каза, че резултатите щели да излязат в понеделник, но дали е така...
Искаше ми се да отиде на БЕЛ в Регалия, но той се беше записал вече на мат. в СМГ, та сега ще дебна пробните по БЕЛ кога и къде ще има, защото по мат вече има 2 зад гърба си, един утре и един на 09-ти, а по БЕЛ - само един. Сам усеща, че му трябва тренировка по БЕЛ и щял за малко да спре да се записва на мат. Запълнил ми е програмата за уикендите за три месеца напред. Ентусиазмът му във всички посоки расте с всеки изминал ден, а аз ако не лудна до май, ще искам медал  #Crazy.

# 715
  • София
Тази година за  театър и у дома се заговори наскоро. Предвидено е семейно "културно-масово" посещение в близките дни. Децата заслужават отмора. От училището не са им предлагали колективни посещения до сега.
Относно дневните суми - на големия даваме по 2 лв./дневно. От спестяванията - през зимната ваканцията ходи 1 път на кино. Сега по време на м/у-срочната - отново ще ходят.
На малкия, който е по цял ден на у-ще, даваме по 3 лв./дневно, като тук влизат и 1,80 лв. за купон в стола. Остатъка от парите не всеки път се харчи.

Искам да попитам имате ли отговорите  на втория пробен изпит по математика на "Милениум"от 12.01.2014г.?

# 716
  • София
Толкова време загубих да чистя от отговорите този стар пробен по БЕЛ от Регалия, че
направо е загуба да го дам само на хлапето, нека се мъчат и вашите деца  Laughing

https://dl.dropboxusercontent.com/u/22506158/PI-Regalia-BEL-18.12.2011.pdf

Преразказът е подробен от името на неутрален разказвач:
http://chitanka.info/text/2678/23

# 717
  • София,Младост 3
Здравейте, в пощата ,в папка пробни изпити по математика съм качил вчерашния пробен по математика от Софроний.
Доста лесен ми се вижда...

# 718
  • София
Здравейте, в пощата ,в папка пробни изпити по математика съм качил вчерашния пробен по математика от Софроний.
Доста лесен ми се вижда...
Благодаря:) Сега ще го погледна.

# 719
  Публикуван е пробният изпит и отговорите -  БЕЛ,на Бултест Стандарт,който се проведе днес в 35 СОУ!   http://www.bultest.org/taxonomy/term/6

Общи условия

Активация на акаунт