СЕДМИ КЛАС - ще бъдем ли през зимната ваканция пас? - тема № 40

• 50 986
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
  Публикуван е пробният изпит и отговорите -  БЕЛ,на Бултест Стандарт,който се проведе днес в 35 СОУ!   http://www.bultest.org/taxonomy/term/6
Всъщност къде е теста? newsm78

# 721
  • Пловдив
 Публикуван е пробният изпит и отговорите -  БЕЛ,на Бултест Стандарт,който се проведе днес в 35 СОУ!   http://www.bultest.org/taxonomy/term/6

виждам само ключа, аз ли не мога да видя самия тест  newsm78

# 722
   Грешка,сега видях,че го няма,а само отговорите са качени в сайта. Sad Много се извинявам!

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 15:28 от Roo Roo

# 723
И моята дъщеря днес се яви на теста в Бултест Стандарт, класната им доста настоя точно за този пробен. По- късно като я видя ще разбера дали има и самият тест. Нищо не съм чувала за тази школа, може ли някой ако е запознат да каже мнение.

# 724
някой да иска да види пробния изпит на бултест мога да го пратя Simple Smile

# 725
  • София
Kari, аз го искам. Можеш ли да го качиш в пощата?

# 726
farra  не участвам в пощата затова ше ка4а снимки Simple Smile
а ако може вие да ги качите в пощата ще е добре

# 727
# 728
  • Дива Индия
При нас обявиха три дни ваканция заради обилния сняг, който ни затрупа. Добре, че реагираха така, защото снегът е над колене, а улиците са неразчистени. Всяка зима все същата песен. Остава да замръзне Дунава и чакалите и дивите прасета от румънско да ни дойдат на гости.

# 729
Не също сме болни на антибиотик, 7-класничката с ангина, синузит и възпалено ухо  Sad, но въпреки това в София все още няма официална грипна ваканция и ще се изпуска материал.

# 730
  • В тъмната гора.
Изкарахме ужасно тежък грип..цялото семейство. Синът ми си е в къщи от 13.01. и още кашля и отхрача, въпреки че антибиотика му свърши преди 4 дни. Заболяването почна с висока температура, кашлища, главоболие, мускулни болки през първите седем дни и после го обърна в усложнение - остър бронхит.
Ще го пусна на училище чак след срочната ваканция на 5.02.
Страх ме е грипа да не го повтори.

# 731
Уау..плашите ме с тоя грип. Мислех, че вече пика е преминал..
Някое седмокласниче да е ходило вчера на олимпиадата по биология? От моето нищо конкретно не разбрах, каза само "беше лесно, повече не ме питай". Thinking

# 732
  • гр. София
Абсолютно същият отговор - беше лесно! Simple Smile Резултатите ще покажат колко е било лесно!!!!

# 733
  • Дива Индия
Моят синковец каза, че се записал за олимпиадата по биология, ама не знаел кога ще бъде...  ooooh! И какво се оказва сега - че е минала ли?  ooooh!  Laughing ...
А за някакво състезание по английски през февруари какво знаете? Такова, при което ако детето продължи напред можело да отиде на финал в друга държава?

# 734
Моя също изкара цяла седмица в къщи..
Помните ли като ви разказах за тенденциозното отношение на учителката ни по БЕЛ с един тест..на класното се повтори.. А сега най-якото!! Днес, след едноседмичното отсъствие, през което взет нов материал, сина ми й казва преди часа че нещо не е доразбрал от новите неща, които е пропуснал. Тя му казала че се колебае за оценката му и ще го изпита. Той помолил поне да не е днес-да слуша в час за какво става въпрос с надежда да му се изясни. Разбира се ..изпитан е!! С оценка 4! И тя му казала че утре пак ще го изпита.."за да му даде шанс за 5 за срока"  #Cussing out  въпреки че според оценките му, това 5 допреди днес си беше твърдо!!!
Предния път много се колебах, и не говорих с нея! Въобще не знам има ли и смисъл:-(
Знаете ли как стои въпроса с изпити за повишаване на год.оценка? С комисия или не е възможно? Яд ме е защото полага усилия, а тази жена просто му отрязва всички шансове още преди да сме минали НВО..,

Общи условия

Активация на акаунт