Жената ,,Домакиня,, или как се отразява стоенето вкъщи

• 45 417
  • 788
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Аз работата си не я възприемам като блъскане. Мисля, че е очевидно.  Wink
Рядко имам срокове, сама си определям кога и по колко.

# 211
  Де да знам, аз си обичам работата.

# 212
Голяма гордост им идва на някои, че блъскат цял живот за тоя, дето клати дърветата. То не че и аз не правех същото допреди някоя година, но поне се сещам да се оплаквам от това, вместо да се хваля. Да живееш без да си настройваш деня в угода на нещо извън теб си е сериозна придобивка.

А, кажи им го!

# 213
Точно пък в тая тема едва ли някой блъска по цял ден. Физически е невъзможно хем цял ден да пишеш из форума, хем да работиш.
Въобще на вас кой луд ви плаща заплати?

# 214
  • Другата България
 Де да знам, аз си обичам работата.

И аз така, ама ако можех бих я сменила. Confused То когато ти е ограничен избора започваш да обичаш това, което имаш, че без него по-зле.

# 215
Точно пък в тая тема едва ли някой блъска по цял ден. Физически е невъзможно хем цял ден да пишеш из форума, хем да работиш.
Аз блъскам на смени. Пък и е повърхностно да се смята, че само 100%вата ангажираност на работното време си струва заплатата. Професиите и работите са различни.  Peace

# 216

А на теб?

# 217
Пък и е повърхностно да се смята, че само 100%вата ангажираност на работното време си струва заплатата. Професиите и работите са различни.  Peace
Така ,де все пак очевидно не е най- натоварената работа и се предполага, че човек може да я работи и с удоволствие.

# 218

А на теб?
Аз съм в майчинство, мъжа ми ме храни. Mr. Green
Когато ходих на работа, с месеци нямах време да вляза във форума.

# 219
  • София
Професиите и работите са различни.  Peace
Дори не знам защо е нужно да се обяснява, ама карай.  Peace

# 220
Явно само тези по майчинство имат право да "пишат по цял ден във форума".Кой ви гледа тогава децата?  ooooh!

# 221
Елена, аз съм си скъсвала задника от работа, и бременна. Докато не тръгнах да раждам в 24 седмица, си мислех, че това е нормалното. Сега трудно, да не кажа невъзможно е, да си причиня подобно нещо. Ако не е тази блага дейност, която върша, ще си седя у дома. Доходи си имам така и така. Но да работя по 12-14 часа на ден и то сериозна работа, отговорна при положение че, нямам нужда от пари, не е моят филм. Кариера-мариера-бариера в някой друг живот.

# 222

А на теб?
Аз съм в майчинство, мъжа ми ме храни. Mr. Green
Когато ходих на работа, с месеци нямах време да вляза във форума.

И аз това все се чудя,как в работно време голяма активност кипи в клюто!
Събота и неделя-били по задачки  Mr. Green
Навремето,като ходех на работа,изобщо нямах време да вися в инет,камо ли в клюкарски форум,
явно кризата е тотална и ходенето на работа не е свързано задължително с някаква важна работа...

# 223
Явно само тези по майчинство имат право да "пишат па цял ден във форума".Кой ви гледа тогава децата?  ooooh!
Аз в момента лежа по принуда, така, че форума ми е единствено развлечение.
Но наистина смятам, че хора, които имат време за странични занимания в работно време не работят най- тежката и натоварена работа, тоест не блъскат по цял ден.
Ако някой се засяга, че не е хамалин- О.К. Peace

# 224
Така ,де все пак очевидно не е най- натоварената работа и се предполага, че човек може да я работи и с удоволствие.

Именно.
 Пък и от един момент нататък работят повече другите, пък ти само наглеждаш всичко да върви и пишеш документи Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт