Жената ,,Домакиня,, или как се отразява стоенето вкъщи

• 45 696
  • 788
  •   1
Отговори
# 225
Точно пък в тая тема едва ли някой блъска по цял ден. Физически е невъзможно хем цял ден да пишеш из форума, хем да работиш.
Въобще на вас кой луд ви плаща заплати?

А на теб?
Аз съм в майчинство, мъжа ми ме храни. Mr. Green
Когато ходих на работа, с месеци нямах време да вляза във форума.

И аз това все се чудя,как в работно време голяма активност кипи в клюто!
Събота и неделя-били по задачки  Mr. Green
Навремето,като ходех на работа,изобщо нямах време да вися в инет,камо ли в клюкарски форум,
явно кризата е тотална и ходенето на работа не е свързано задължително с някаква важна работа...

Принципно е така, но някои таланти овладяват изкуството да изглеждаш зает още през първия стаж. После само пуфтиш, че си пред бърн аут и си цъкаш в клюто.
А има и други, всички знаят, че никаква работа не вършат и на работа ги заобикалят като саксии.

# 226
  • Другата България
Аз пък друго се чудя-как потребителки с подписи, в които фигурират по 2-3 дечица /да са им живи и здрави/ намират време да седят тука и то понякога повече от работещите? Нищо лично към абсолютно никой, най-малко към Никол, че след нея пиша, но да имаш поне две малки деца, мъж и дом със всички произхождащи от това задължения, и ако и на работа ходиш-е как време и за форум не знам, но явно има начин. По това съдя, че всеки си е намерил за себе си такъв.
А относно работещите в офис-има и отпуски, има и болнични, има и компенсации, не всичко става през работно време.  Peace

# 227
Елена, аз съм си скъсвала задника от работа, и бременна. Докато не тръгнах да раждам в 24 седмица, си мислех, че това е нормалното. Сега трудно, да не кажа невъзможно е, да си причиня подобно нещо. Ако не е тази блага дейност, която върша, ще си седя у дома. Доходи си имам така и така. Но да работя по 12-14 часа на ден и то сериозна работа, отговорна при положение че, нямам нужда от пари, не е моят филм. Кариера-мариера-бариера в някой друг живот.
Именно. Аз не го казах с лоши чувства, напротив , радвам се на такива жени, които са си намерили приятна работа, която не ги обсебва 10-12 часа.

Последна редакция: вт, 10 дек 2013, 10:25 от Анонимен

# 228
Естествено, че не е най-натоварената работа, но явно всеки си я върши.Но да питаш кой луд плаща на еди кой си да "пише цял ден във форума" просто не се нуждае от коментар............

# 229
Аз пък друго се чудя-как потребителки с подписи, в които фигурират по 2-3 дечица /да са им живи и здрави/ намират време да седят тука и то понякога повече от работещите? Нищо лично към абсолютно никой, най-малко към Никол, че след нея пиша, но да имаш поне две малки деца, мъж и дом със всички произхождащи от това задължения, и ако и на работа ходиш-е как време и за форум не знам, но явно има начин. По това съдя, че всеки си е намерил за себе си такъв.
А относно работещите в офис-има и отпуски, има и болнични, има и компенсации, не всичко става през работно време.  Peace
малко е само третото  Laughing  другите двама са на училище и на детска градина,
пък и аз малко пиша,по 2-3 мненийца мижави на ден  Hug

# 230
  • Другата България
Наистина не беше към теб, бих ти казала ако беше лично, не обяснявай. Hug
Попитах с добри чувства, защото наистина си е трудоемко да гледаш малки деца, да въртиш домакинство със всичките му производни, да тичаш и на работа, да учиш после с някое от тях ако е ученик, да обърнеш внимание и на мъжа... ooooh! а и да си в Клюкарника. Laughing
Поне аз не бих се справяла.

# 231
Наистина не беше към теб, бих ти казала ако беше лично, не обяснявай. Hug
Попитах с добри чувства, защото наистина си е трудоемко да гледаш малки деца, да въртиш домакинство със всичките му производни, да тичаш и на работа, да учиш после с някое от тях ако е ученик, да обърнеш внимание и на мъжа... ooooh! а и да си в Клюкарника. Laughing
Поне аз не бих се справяла.
значи,той големия е в МГ,нищо не му разбирам от задачите и никога не съм му помагала(не съм като Андариел),а е почти пълен отличник,малкия се опитвам отчаяно и безуспешно да го науча да чете,но това е друга тема Simple Smile
обаче с годините явно съм станала дърта клюкарка- за форума все намирам време!

# 232
biskit, от шега не разбираш ли? Вярно, че в писменото общуване е трудно да се схване, но мислих, че съм го написала достатъчно ясно.

# 233
Хората, които имат работа, за която нямат спешни срокове, повече време могат да прекарват във форума.Мога да свърша работата си за 2 часа, мога и за 5- от мене зависи.И после да чакам следващата.

biskit, от шега не разбираш ли? Вярно, че в писменото общуване е трудно да се схване, но мислих, че съм го написала достатъчно ясно.

Шега? newsm78  Интересно......... Rolling Eyes  Хайде, че трябва и да се работи. Stop

# 234
  • Ямбол
Точно пък в тая тема едва ли някой блъска по цял ден. Физически е невъзможно хем цял ден да пишеш из форума, хем да работиш.
На мен - една част държавата, другата - не казвам. Иначе е възможно - не по цял ден, но от време на време.
Все едно да питам някоя по майчинство, кой ѝ плаща майчинството, като по цял ден виси във форума и не си гледа детето.
10 човека се изредиха да ти се оправдават, кога пишат тук. Не мога да публикувам, чакайте малко, после пак се оправдавайте.

# 235
Шега, закачка, разбира се, предните изречения го показваха и май никой друг не се засегна. Беше насочено към по- горните постове, в които някои твърдеше, че жените блъскат по 10 часа, а само се хвалят, че работят, защото работата им е приятна.

# 236
  Аз наистина изпитвам гузност, че пиша тука глупости, защото мога в това време да си чета професионални неща, и трябва...

# 237
  • вятър в маслините, вятър над хребета
....
Дали е основно занимание  за някои няма как да знам  Wink
....
Ако искаш да разбереш за някого от форума - само му отвори профила и ще имаш яснота.
Ти друго освен да ровиш по профилите на хората и да ги гониш от тема на тема правиш ли Shocked?
Не се престаравай с мен- мога да се владея и няма да чуеш още веднъж истините, които изтръгна с такава упоритост от Мери-Ан.

Интересно ми е защо мислите, че като работиш, не може да хвърляш око и на форума. Моята работа е свързана с много ровене из интеренет за публикации, покрай това ми е отворен и форума, и скайп. Не ми пречат, не ме разсейват, гледайки колегите си, които също са зависими от скайпа си- на тях също.
Като сменя работното място, ще имам база за сравнения. Домакиня засега не мисля да ставам.

# 238
до тук разбрах, че трябва да подхвана езотериката, защото вероятността да тръгна на работа клони към нулата.

----------

и по темата:

на нас не ни стига да сме прави, необходимо ни е да докажем, че другите грешат. уилям хазлит

# 239
  • Варна

А на теб?
Аз съм в майчинство, мъжа ми ме храни. Mr. Green
Когато ходих на работа, с месеци нямах време да вляза във форума.

И аз това все се чудя,как в работно време голяма активност кипи в клюто!
Събота и неделя-били по задачки  Mr. Green
Навремето,като ходех на работа,изобщо нямах време да вися в инет,камо ли в клюкарски форум,
явно кризата е тотална и ходенето на работа не е свързано задължително с някаква важна работа...

Аз работя в офис, работа имам прериодично, върша я експедитивно и така доста голяма част от времето съм свободна. Когато сме в натоварените месеци, не ми остава много време за форума, дори има дни, в които изобщо не стигам до него. В къщи съм много по- натоварена- вечеря, пране, две деца, с които да си поговоря, изобщо не ми минава мисълта да влизам. Същото е в събота и неделя- това са ми дните изцяло отдадени на семейството.

Общи условия

Активация на акаунт